• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahh bugün resmen bu yaşlılara yapılanlar yüzünden adeta sinir krizi geçirdim. Ne terbiye yoksunu insanlar var. Vah ki gençlerimizin çoğu empatiden, saygıdan çok uzak😡
Tespit edilmiş,cezalandirilmis,en azindan gururuna dokunur

Canim Allah razi olsun..daha iyi..safra kesesi iltihabi olmuş..perhizi uyguladik antibiyotik de bitti..daha iyi..ama bi sefer de ayaginda kemik cikintisi cok agriyor..aman vermedi..bu konuda ne yapilabilir bilen var mi aramızda?
Gecmis olsun kostururken o arada usutmus olabilirsin dinlen biraz hazir evdeyiz,ogretmendin yanılmıyorsam,

Selam
Sabah 1 haşlanmış yumurta, 1 yk lor, 1 çk bal

Ara 1 küçük portakal, 1kk beyaz leblebi

Akşam 1 porsiyon mantar sote, 4 yk pirinç pilavı, 1 sb yoğurt ve yanında roka maydanoz

1 litre lahana suyu, 1 litre normal su

30 mekik, 1 dk plank, 30 squat, 150 bölgesel ve leslie 3mil Cherry Mom Cherry Mom
Menüde sporda çok iyi ,🤩🤩
Nasıl lahana suyunun şimdilik olumsuz bir etkisi oldumu ?
Leslie 3 mil.45 dakika değil mi ? Öyle hesapliyorum yanlıssa düzelteyim :)

Menüde sporda çok iyi ,🤩🤩
Nasıl lahana suyunun şimdilik olumsuz bir etkisi oldumu ?
Leslie 3 mil.45 dakika değil mi ? Öyle hesapliyorum yanlıssa düzelteyim :)
Eet cnm 45 dk. Lahana güzel gidiyor şükür. Kokusu falan güzel. Sadece çok tatlı. Bide normalde günde 2 bardak içilecekmiş ama ben 1 litre içtim🤭

Bugün kuzenim bir virüs daha çıktı yazmış. Bendeki tepki gel intihar edek, evde oturup boğulmayı bekleyemeceğim oldu. Üstüne yarım saat geyik yapıp güldük sonra. Yay gibi gerginden, yumuşacık oldum :) Hepimiz haklı olarak gerginiz ama yine de bu süreçte kendimizi sakinleştirecek şeyler bulmamız lazım..
Evet evet oda çin de cıktı hantavirüsü 1 kişi ölmüş. Bende duyunca gülme krizine girdim. Sec beğen öl.🤣🤣

Back
X