- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.701
Ben fasulye piyazi gibi yaptim.
Kuru sogan,kapya biber közlenmiş, maydanoz,havuc,istege göre misir ,kornişon
Haslanmis mercimekle birlestir ben nar eksiside koydum
Hic denemedim, zaten kuru baklagillerle ve kirmuzi etle aram cok iyi değil dir,ben sebze meyve beyaz et ciyimBen de yeşil mercimeğe bayılırım. Köftesi de güzel oluyo
Çok şanslısınHic denemedim, zaten kuru baklagillerle ve kirmuzi etle aram cok iyi değil dir,ben sebze meyve beyaz et ciyim
Et salata kombinasyonuna alisamadim ben illa ekmek yada makarns vs ile yiyorum,kotu bi seyMehfam ben de ceviz yeşil soğan maydanoz zeytinyağı limon haşlanmış tavuk yapıyorum
O yuzden herseyi unutuyorum amaÇok şanslısınben de tam tersi kuru baklagil aşığıyım etin her türlüsünü severim sebze hiç
Aslında alışınca güzel bende çok ön yargılıydım ama haşlanmış tavuk garnitür sarımsaklı yoğurtta epey güzel oluyoEt salata kombinasyonuna alisamadim ben illa ekmek yada makarns vs ile yiyorum,kotu bi sey
O zaman seni et yemeye davet ediyorumO yuzden herseyi unutuyorum ama
Ton balıklı beğenmemiştimAslında alışınca güzel bende çok ön yargılıydım ama haşlanmış tavum garnitür sarımsaklı yoğurtta epey güzel oluyoet değil de tavuklu olanlara ısınıyorum bende yavaştan. Denesene bi
Teşekkür ederimBen fasulye piyazi gibi yaptim.
Kuru sogan,kapya biber közlenmiş, maydanoz,havuc,istege göre misir ,kornişon
Haslanmis mercimekle birlestir ben nar eksiside koydum
Bende hazır kullanmıyorum. Aynen ben soğuk yiyorum meze gibi ama ben soğuk şeyleri severimTon balıklı beğenmemiştim
Tavuk yogurtlayinca soguk olmuyomu
Bide hazir garnitür kullanmıyorum bezelye falan tadi hiç hoş degil bana göre
Ama senimi kircam bakayim tariflere
Ayy cnm çektiMehfam ben de ceviz yeşil soğan maydanoz zeytinyağı limon haşlanmış tavuk yapıyorum
Yap yarın evde varsaAyy cnm çekti
Diyet olmadaydı kuşburnu ezmesi yerdikSu donemde kuru sogani da bol yiyin, şöyle zeytinyağı sumakli,kokar mokar ama idare edin c vitamini
Olsun saglikli bisey cekti yap bi araAyy cnm çekti
Sekersizi olmuyomuDiyet olmadaydı kuşburnu ezmesi yerdik
Yapıyım ya inşallah değişik şeyler yemek istiyorumOlsun saglikli bisey cekti yap bi ara
Bilmem ki bendeki köyde yapılma şekerliSekersizi olmuyomu
Bi bakayım malzemelere de yapayım bencedeYap yarın evde varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?