- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.661
Evet bende çok severimmmBen de yeşil mercimeğe bayılırım. Köftesi de güzel oluyo
Salatası nasıl acabaSu donemde yesil mercimegi cok oneriyorlar,ben salatasini yaptim gecen gun
Kolay gelsin cnm. Ama dikkat et kendine.Yok cumartesi gidecek eşya
Yıkıyorum götürcem yarın kesmeye sanki yine ben teslim etmeyecekmişim gibi.. eşim baya rahat dellendiriyo beni bi kaşık suda boğsam gözüm hiç görmicek
kurabiyelerin cezası spor puanin hepsini aldım oğlanla eşinin kurbanı oldun anlaşılan (
Allah kabul etsin canım sporlarda çok iyiBugün orucum kizlar
Menüm de budur
Iftar:
Yarim tabak sade bulgur pilavi
Yarim tabak sebzeli mantar sode
Bir kase yoğurt
Su
1.5 litre olur
Uyumadan önce yeşil çayımı içerim
Spor
500 ip atlama
100 mekik
Bende şimdi şekersiz kahvemi içiyorumAy normal.cay içiyordum
Bugün 2 içtim.ama
Afiyet olsunBende şimdi şekersiz kahvemi içiyorum
Kendime bunu hiiiiç yakıştıramadım iyiki attın kalkıyorumGüncel spor listemiz kizlar haydi görelim soyleee 100 p üstü sporlar
toplight kaptanim
Leyl-i-fer
ayvacicegi
dennisgo
C Cagrihilal1
kardelelen321
pawlover
hezeyan5381
A annecicegi
melita09
Elifcig93
nrmyn
Umutumut82
Mehfam
I Ichblumen23
Calypso95 Eki Görüntüle 2609066
Evet oğlum uyumamış olsa senin için fiyaskoooo derdiKendime bunu hiiiiç yakıştıramadım iyiki attın kalkıyorum
Yaa bana da desiiinnEvet oğlum uyumamış olsa senin için fiyaskoooo derdinereden ogrendiyse bana diyiip.duruyor
Yemek çok kötü fiyaskoooo
Yoruldun fiyaskooo
Yaaa maşallahEvet oğlum uyumamış olsa senin için fiyaskoooo derdinereden ogrendiyse bana diyiip.duruyor
Yemek çok kötü fiyaskoooo
Yoruldun fiyaskooo
Ama gerçekten faydası oluyor gibi. İnşaAllah cuma muhteşem bi şekilde sonuç olurAfiyet olsunsen zaten lahana içtiğin için yeşil çaya falan gerek.yok.
Yorma kendini canım bu haftada boyle.gecsin
Jillian ciddi yakıyomuş ama yahu tuttum bunuYorma kendini canım bu haftada boyle.gecsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?