- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.721
Bn balık yiyemiyorum malesef ya hatta pişen evde bile duramamAy belki iğrenç diceksiniz ama tadı çok güzel labne ve ton balığı ekmek arası da çok güzel oluyo
Balikla sut urunleriAy belki iğrenç diceksiniz ama tadı çok güzel labne ve ton balığı ekmek arası da çok güzel oluyo
O nasıl ki cnm ilk defa duydum adınıDiyet olmadaydı kuşburnu ezmesi yerdik
Ben balık çok severim hele bu yaz asma yaprağına sarılmış versiyonuyla tanıştım lezizBn balık yiyemiyorum malesef ya hatta pişen evde bile duramam
Ton balığı konserve bişi olmaz heralde ben çok yiyorum ve hala yaşıyorumBalikla sut urunleri
Kokusu. Küçüklükten beri yiyememBen balık çok severim hele bu yaz asma yaprağına sarılmış versiyonuyla tanıştım leziztadını mı sevmiyosun kokudan mı?
Kuşburnu var ya kırmızı çayı falan oluyo onun ezmesini yapıyolar en çok c vitamini içeren yiyecek kendisiO nasıl ki cnm ilk defa duydum adını
Hıı hiç sen kokusunu almadan pişse tatsan bi seversin benceKokusu. Küçüklükten beri yiyemem
Ton balik konserve zaten,digerlerini pisirilmus alabilirsin,firinda da pek kokmazBn balık yiyemiyorum malesef ya hatta pişen evde bile duramam
Vavvv çayını severim zaten ama bu da değişik geldi. Ne heyecanlı yiyecekler var yahuKuşburnu var ya kırmızı çayı falan oluyo onun ezmesini yapıyolar en çok c vitamini içeren yiyecek kendisi
Bunun tadı da lezizdir hasta olunca ilk işim ona sarılmaktı eskiden hemen topluyo boğazını filan insanınVavvv çayını severim zaten ama bu da değişik geldi. Ne heyecanlı yiyecekler var yahu
Hamsi denedim o şekilde ama zor yuttum. Eşim alabalık denetcem diyor. Bakalım. Aslında yemeyi çok istiyorumHıı hiç sen kokusunu almadan pişse tatsan bi seversin bence
Alabalık çupra somon ayy hepsine bayılıyorumHamsi denedim o şekilde ama zor yuttum. Eşim alabalık denetcem diyor. Bakalım. Aslında yemeyi çok istiyorum
Soyle bidaha sekersiZ yapsinlar isteyen bal pekmez katsin yerken aaaaBunun tadı da lezizdir hasta olunca ilk işim ona sarılmaktı eskiden hemen topluyo boğazını filan insanındiyet olunca dolapta kalakaldılar
Söylim valla cidden yaSoyle bidaha sekersiZ yapsinlar isteyen bal pekmez katsin yerken aaaa
İnşallah bi deneyimAlabalık çupra somon ayy hepsine bayılıyoruminşallah güzeline denk gelirsin büyük balık eti yemen daha kolay olur dene bi bakalım
Yurdumun her yoresinde ayri lezzet yetisiyo bin sukurVavvv çayını severim zaten ama bu da değişik geldi. Ne heyecanlı yiyecekler var yahu
Umarım az sonra kendimizi mutfakta bulmayızSoyle bidaha sekersiZ yapsinlar isteyen bal pekmez katsin yerken aaaa
Emilimi nasil acaba etle yoğurtta onerilmiyo yaTon balığı konserve bişi olmaz heralde ben çok yiyorum ve hala yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?