- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #338.681
Hiç bişey olmaz haaayydiiii söz veeer no kaçamak yes sporCarpilirim kiz o zaman sporuda yapamam
Cikarsan soyleme yoksa hepimiz hasta oluruzBen iki gündür boğazım sıkışmış gibi hissediyorum her an çıkabilirim
Yes kacamak yes 2 kat sporHiç bişey olmaz haaayydiiii söz veeer no kaçamak yes spor
Biz agladik goz yaslarimizi kuruttuk alistik bile. Butun hayatinj gecirdigin adamla ayni evde kalmak neden bu kadar zor acaba. Hayati paylasiyoruz evi paylasamadik sigamiyoruzOnu yapamayız nononokocam hazirana kadar evdeymiş ağlicam
3 öğün yapmak ve onun tüm gün telde oyun oynamasını izlemeye katlanamıyorum. Oyunu olmasa iyi adamBiz agladik goz yaslarimizi kuruttuk alistik bile. Butun hayatinj gecirdigin adamla ayni evde kalmak neden bu kadar zor acaba. Hayati paylasiyoruz evi paylasamadik sigamiyoruz
Ben de Ben dee,Ben nerdeyse caya gecicem oooo
Aynen öyle.Ay vallla gençken zayıf olmak istiyorum yayazık ediyoruz şu günlere
Kız aklıma girdin ha bende de var bi tane nefes bile zor aldıran korse ben de onu mu taksam acabaBu gün iyi gidiyorum çok şükür kızlar bu hafta şu ilk 3e girelim inşallah yemeğimi yedim yamuna korsemi taktım zaten bu korseyle yemek yemek değil nefes zor alınıyor
Kapıyı açan kadınınÖldüm gülmekten öldüm ama fena olmus polis cagirabilirlerdi oadam sana yumruk atabilirdi daha nelwr neler.topla kendini canim benim.gununu planla ve onun disina cikma.yemek ve temizlige ayirdigin saatin disina cikma.once saglik biliyosun
Benim bu hizla mezarim guzel olacak ancak tam forma girecegim derken gidecegimAynen öyle.
Korona korkusuna yaklasamazdi
Harika görünüyor afiyet olsunEki Görüntüle 2613817
Fit tatli yaptim
Tak tak cikarma korseni ne kadar uzun kullanirsan o kadar etkiliBu gün iyi gidiyorum çok şükür kızlar bu hafta şu ilk 3e girelim inşallah yemeğimi yedim yamuna korsemi taktım zaten bu korseyle yemek yemek değil nefes zor alınıyor
Bu gün iyi gidiyorum çok şükür kızlar bu hafta şu ilk 3e girelim inşallah yemeğimi yedim yamuna korsemi taktım zaten bu korseyle yemek yemek değil nefes zor alınıyor
Allah im bu kiz nasil doyuyorSabah 1 tane közlenmiş patlıcan ve 1 domates, 1 tk labne
Ara sade türk kahvesi, 1 küçük elma
Akşam 1 kase şehriye çorbası, 1 kase salata
2 litre suCherry Mom
Yok yok sen böyle azim ve istikrarla devam edersen herşey çok güzel olacak devamBenim bu hizla mezarim guzel olacak ancak tam forma girecegim derken gidecegim
Gerçekten doyuyorum ama acaba diyorum zorla daha fazla yesem daha çok kilo verir miyim?Allah im bu kiz nasil doyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?