- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #338.721
Sporuyla menüsüyle acayip ideal bir menü olmus valla örnek.olsun hepimizeSabah
Haşlanmış yumurta, biraz peynir, 3 zeytin, dereotu ve taze nane
Ara öğün
Sade türk kahvesi, 2 hurma, bir avucu doldurmayacak kadar beyaz leblebi/fındık
Öğlen
Bir kase kuru fasulye bir kase yoğurt
Ara öğün
2 tane kakaoyla kapladığım hurma
Akşam
Tavuk sote, salata, ayran
Bugün güne erken başladığım için 3 öğün yaptım. Canım çok tatlı istediği için de hurmayla bastırmaya çalıştım. 3 litre su tükettim. 40 dk egzersiz yaptım
Güzel menülerden biri dahaSabah 2 yumurtalı omlet, salata, 3-4zeytin , 1 dilim ekmek, şekersiz çay
Ara: 2 portakal+ 1 cay bardağı süt ile kahve
Ara: çeyrek avakado yarim muz 1ceviz 1 cay kasigi bal karistirdim
Akşam: 5-6 kaşık kiymali makarna, salata, 2 kaşık yoğurt
10.500 adım yürüyüşCherry Mom
Maşallah maşallah çok özendim ama ben oğlumdan dolayı zaten çok az uyuyorum o yüzden uyku çok.kiymetliYapıyorum valla o kadar hevesliyim işte
Çok güzel menulerin ve sporların valla hep.boyle frene basmadan git inşallahAynen kızlar kilo veremeyiz diye dert etmeyin görmüyo musunuz benim yediklerimi
Teşekkür ederim canimmSporuyla menüsüyle acayip ideal bir menü olmus valla örnek.olsun hepimize ✌
Az ye canım anca.odem yapar sonra atarsın afiyet olsunFasulye turşusunu kavurup yesem yarın kaçamak mı oluyo? Tuzlu olduğu için acabası?
Canım birinin diyet listesi ancak boyunuz kilonuz ulaşmak istediğiniz kilonuz aynıysa ve ikinizinde herhangi bi hastalık durumu yoksa işe yararCnmm sen bi diyet listesi demiştin. Diyetisyen vermiş onun bana faydası olur mu
Boyunu kilonu yazarsan veya olmak istediğin kiloyu yazarsan eğer sana bi diyet listesi hazırlarım örnek olacak şekilde . Günlük öğün miktarının çok olması çok önemli. Uzun süreli açlık durumlarında vücut hep aç kaldığı için bu kişi bana yemek vermiyo diye ilk yediklerini depo etmeye başlıyo böylece daha fazla kilo almış oluyosun.Gerçekten ciddi ciddi soruyorum, ben nasıl yemeliyim, ne yemeliyim bana fikir verir misin
Tabi anne olanların işi zor. Benim daha çocuğum yok istiyorum daha olmadı. Hamile kalmadan önce kilo da vermek istiyorum tabiMaşallah maşallah çok özendim ama ben oğlumdan dolayı zaten çok az uyuyorum o yüzden uyku çok.kiymetli
İnşallah canım. Sadece iki gündür kayınvalidemdeyiz spor yapamıyorum ama eve varınca tam gaz devamÇok güzel menulerin ve sporların valla hep.boyle frene basmadan git inşallah
159 boyum ve 51 kilo olmak istiyorum. Şimdi 53.2 kilomCanım birinin diyet listesi ancak boyunuz kilonuz ulaşmak istediğiniz kilonuz aynıysa ve ikinizinde herhangi bi hastalık durumu yoksa işe yarar
Boyunu kilonu yazarsan veya olmak istediğin kiloyu yazarsan eğer sana bi diyet listesi hazırlarım örnek olacak şekilde . Günlük öğün miktarının çok olması çok önemli. Uzun süreli açlık durumlarında vücut hep aç kaldığı için bu kişi bana yemek vermiyo diye ilk yediklerini depo etmeye başlıyo böylece daha fazla kilo almış oluyosun.
Tabi anne olanların işi zor. Benim daha çocuğum yok istiyorum daha olmadı. Hamile kalmadan önce kilo da vermek istiyorum tabi
İnşallah canım. Sadece iki gündür kayınvalidemdeyiz spor yapamıyorum ama eve varınca tam gaz devam
2 gündür yapamadım ama başlara göre yine iyiyim demiiiSporlarımiz kizlar ♥ umarım eksiğim yoktur :)
BBireyselde 1. C Cagrihilal1 1258 puan yapmis harikasın canim bu hafta seni geçeceğim kizzzz
Takım olarak birinci yine bizyes fit tebrikler spor yapan kendine ve takıma katkisi olan herkese teşekkürler
Eki Görüntüle 2613863
Senin o kiloya ulaşman çok uzun sürmez . Tabi metabolizma hızına bağlı olarak değişir ama yine de hemen ulaşırsın. Ayarlayacağım canım159 boyum ve 51 kilo olmak istiyorum. Şimdi 53.2 kilom
Bekliyorum teşekkür ederimSenin o kiloya ulaşman çok uzun sürmez . Tabi metabolizma hızına bağlı olarak değişir ama yine de hemen ulaşırsın. Ayarlayacağım canım
Selam canımSelamlar yeniden,
Ayrilmak istemiyorum ama listede olmasam daha iyi olacak bu aralar cunku resmen kilomu korumaya/ kilo almamaya calisiyorum.
Ben galiba orta yas bunalimina girdim. Cocuklugumdan beri evlenmek/cocuk sahibi olmak istemiyordum. Sevdim ve farkli olacagini dusunerek evlendim. Is hayatimda iyi bir noktadayken cocuk icin yasadigimiz yeri degistirdik. Cocuk olunca 1 yasindayken ise donerim diyordum (beni ne bekledigi konusunda hicbir fikrim yokmus) simdi 2 yasinda bile donemiyorum ( en basta ben yapamiyorum, o kadar kucukken krese birakmak istemiyorum). Su anki planim 2.5 yasinda yari zamanli baslayip 3 yasinda tam zamanliya cevirmek. Cevremde 1 yasinda bile gonderen insanlar var, 2 yastan sonra olumlu cok ornekler var ama bu tur kararlarda cocuk hep agir basiyor, kendimi de katamiyorum, onun icin en iyisi neyse oyle yapayim diye. Cocuga karsi hic bir olumsuz duygum yok, ama kendimi yasantimi dusununce cok canim sikiliyor. Hayatimi harcadigimi, bir daha beni tatmin edecek birseyler basaramayacagimi, degersizlestigimi dusundugum bile oluyor.
Hemde çok iyisin eskiden 9.10 puandı2 gündür yapamadım ama başlara göre yine iyiyim demiii
Olucam olucam öğrencem İnşaAllahHemde çok iyisin eskiden 9.10 puandı
Uzun süre çalıştıktan sonra birden eve kapanmak zorunda kalan kadınlarda oluuyor o maalesef.. ben de ilk evlendigimde hissettim öyle Duygular. Henüz çocuk bile yok. Sadece evlenmeden önce çalışıyordum. Evlendikten sonra atanmayla uğraştığim için çalışmadim. Bir süre değersizlik hissiyle ise yaramazlık hissiyle bogustum. Ama şimdi iyiyim. Değerin bunlara bağlı olmadığını fark etmen gerekiyorSelamlar yeniden,
Ayrilmak istemiyorum ama listede olmasam daha iyi olacak bu aralar cunku resmen kilomu korumaya/ kilo almamaya calisiyorum.
Ben galiba orta yas bunalimina girdim. Cocuklugumdan beri evlenmek/cocuk sahibi olmak istemiyordum. Sevdim ve farkli olacagini dusunerek evlendim. Is hayatimda iyi bir noktadayken cocuk icin yasadigimiz yeri degistirdik. Cocuk olunca 1 yasindayken ise donerim diyordum (beni ne bekledigi konusunda hicbir fikrim yokmus) simdi 2 yasinda bile donemiyorum ( en basta ben yapamiyorum, o kadar kucukken krese birakmak istemiyorum). Su anki planim 2.5 yasinda yari zamanli baslayip 3 yasinda tam zamanliya cevirmek. Cevremde 1 yasinda bile gonderen insanlar var, 2 yastan sonra olumlu cok ornekler var ama bu tur kararlarda cocuk hep agir basiyor, kendimi de katamiyorum, onun icin en iyisi neyse oyle yapayim diye. Cocuga karsi hic bir olumsuz duygum yok, ama kendimi yasantimi dusununce cok canim sikiliyor. Hayatimi harcadigimi, bir daha beni tatmin edecek birseyler basaramayacagimi, degersizlestigimi dusundugum bile oluyor.
Regl çok etki ediyoHayırlı cumalar hanimlar
Orda yazan kiloyla ayniyim
Reglim bitiyo gibi daha dusermi bilmem
Persembe gunleri icin herkes kendine bir detoks secsin lutfen,cumayi kurtarmak icin.
Ama sonrasında dikkat edelim detoks sonrasi cabuk geri geliyo
off evet dün de böyle oldum benim uyku düzenim bozulduğu için bçyle . 4 ten sonra uyudum akşam yemegi yiyemedim.Yarın mükemmel dengeli beslencemm sözMenü olmayan bir menü daahagüzel beslenelim kizlar aman dikkat su günlerde
Ki ben beslenme öğrencisiyim yaptıgım menüye bakMenü olmayan bir menü daahagüzel beslenelim kizlar aman dikkat su günlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?