Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaa gerilim filmi gibi olmuş. Ama güldüm de baya

Yaaaaaaaa ne diyorsun sen yarıldım sen çok yaşa emi

Ya ben ortada bi yazi da goremedim,psikolijimiz bozuldu su gunlerde zaten bide siz alinganlik yapmayin ,bizi en iyi biz biliyoruz.melita cumalar i gec kalma kiricam bacaklarını hickkmse biyere gitmiyo aaaaa.
Yoksa bende giderim gelmrm bi daha

Ya ben ortada bi yazi da goremedim,psikolijimiz bozuldu su gunlerde zaten bide siz alinganlik yapmayin ,bizi en iyi biz biliyoruz.melita cumalar i gec kalma kiricam bacaklarını hickkmse biyere gitmiyo aaaaa.
Yoksa bende giderim gelmrm bi daha
Benide bir tek sen silkeliyorsun valla diğerleri hep simartiyor

Aynen öyle oldu. cok stres oldum catliyacaktim stresten nefesim kesildi adeta.
Öldüm gülmekten öldüm ama fena olmus polis cagirabilirlerdi oadam sana yumruk atabilirdi daha nelwr neler.topla kendini canim benim.gununu planla ve onun disina cikma.yemek ve temizlige ayirdigin saatin disina cikma.once saglik biliyosun

O birde ruh.halimizlede doğru orantili bazen gözüme hoş geliyorum bazen çingene @pawlover kuzum yorgunluktan tabi yüz çöker falan ama geçici sen icide disida minnoş gupguzel bir kızsın
Yorgunluktan gobeklerimizin çöktüğü gunleri de gorecegiz insallah kim bilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…