- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #338.641
Yaaa gerilim filmi gibi olmuş. Ama güldüm de bayaOkadar kafayi yedimki bugün basima geleni yazayimda gülün biraz.diger forumada yazdim sizde gülün biraz bana. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/hesap_bilgileri/
Bugün mecburen bankamatige gittim sabah saat 7 de gittimki kimse olmasin diye. Neyse eve dönerken sitenin icine girdim ben B blokta oturuyorum . Disarda olmaktan okadar stresliydimki tek istegim hemen eve girip yikanmakti. Neyse apartmanin kapisina geldim elime eldiven gecirip anahtari soktum acilmiyor ,esimi aradim kapiyi ac diye tel kapali,zildede isim yazmadigindan zilede basamadim. Hehhhhh kaldimmi kapida neyse saat 8 oldu dedimki simdi işe giden biri kapiyi acar girerim apartmana .neyse komsulardan biri ise gitmek icin kapiyi acti adama dogru kosmaya basladim agzimda maske ellerimde eldiven adam korkudan binaya dogru geri geri kacti sonra ben 6 nolu daireyim dedim .adam güldü falan ama altina kacirmis olabilir.Sonra 3.kata ciktim bizim kapiya ciktim kapinin önünde evin anahtarini soktum cevirdim acilmiyor sirkelemeye basladim kapiyi kadinin biri icerden bagiriyor sende kimsin diye (yüzümde maske elimde eldiven)(muhtemelen kadincagiz hayatinin sinavini yasadi) . (tövbe yarabbi) .. tabi bende fesatlik varya benim koca eve birini mi aldi diye film seridi gecti gözümden . sonra o an bir aydinlanma yasadim burasi yanlis apartmanmi acaba diye ve sonuc olarak yanlislikla A bloga girmisim. neyse eve geldim eşim sordu niye bu kadar gec kaldin diye ancak gelebildim dedim. Simdi anlatsam yibe korona yüzünden kafayi yedin muamelesi yapacak.
Yaaaaaaaa ne diyorsun senOkadar kafayi yedimki bugün basima geleni yazayimda gülün biraz.diger forumada yazdim sizde gülün biraz bana. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/hesap_bilgileri/
Bugün mecburen bankamatige gittim sabah saat 7 de gittimki kimse olmasin diye. Neyse eve dönerken sitenin icine girdim ben B blokta oturuyorum . Disarda olmaktan okadar stresliydimki tek istegim hemen eve girip yikanmakti. Neyse apartmanin kapisina geldim elime eldiven gecirip anahtari soktum acilmiyor ,esimi aradim kapiyi ac diye tel kapali,zildede isim yazmadigindan zilede basamadim. Hehhhhh kaldimmi kapida neyse saat 8 oldu dedimki simdi işe giden biri kapiyi acar girerim apartmana .neyse komsulardan biri ise gitmek icin kapiyi acti adama dogru kosmaya basladim agzimda maske ellerimde eldiven adam korkudan binaya dogru geri geri kacti sonra ben 6 nolu daireyim dedim .adam güldü falan ama altina kacirmis olabilir.Sonra 3.kata ciktim bizim kapiya ciktim kapinin önünde evin anahtarini soktum cevirdim acilmiyor sirkelemeye basladim kapiyi kadinin biri icerden bagiriyor sende kimsin diye (yüzümde maske elimde eldiven)(muhtemelen kadincagiz hayatinin sinavini yasadi) . (tövbe yarabbi) .. tabi bende fesatlik varya benim koca eve birini mi aldi diye film seridi gecti gözümden . sonra o an bir aydinlanma yasadim burasi yanlis apartmanmi acaba diye ve sonuc olarak yanlislikla A bloga girmisim. neyse eve geldim eşim sordu niye bu kadar gec kaldin diye ancak gelebildim dedim. Simdi anlatsam yibe korona yüzünden kafayi yedin muamelesi yapacak.
Yaaa gerilim filmi gibi olmuş. Ama güldüm de baya
Okadar kafayi yedimki bugün basima geleni yazayimda gülün biraz.diger forumada yazdim sizde gülün biraz bana. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/hesap_bilgileri/
Cidden milletçe iyi degilizAynen öyle oldu. cok stres oldum catliyacaktim stresten nefesim kesildi adeta.
Yaaaaaaaa ne diyorsun senyarıldım sen çok yaşa emi
Aman Allah korusun o kadar uzun sürmesiiiiiinAy valla ne dönemleri atlattık birliktecisiydi kakasiydi ilerde sevgilisi evlenmesi düğünü vs konuşuruz belki biz hala hedefe ulaşmaya calisiyormusuz
Benide bir tek sen silkeliyorsun valla diğerleri hep simartiyorYa ben ortada bi yazi da goremedim,psikolijimiz bozuldu su gunlerde zaten bide siz alinganlik yapmayin ,bizi en iyi biz biliyoruz.melita cumalar i gec kalma kiricam bacaklarınıhickkmse biyere gitmiyo aaaaa.
Yoksa bende giderim gelmrm bi daha
Ay olur mu olur tombik teyzeler grubu yahu o zamana telefonda yazıda yazamayiz el titrer dururAman Allah korusun o kadar uzun sürmesiiiiiin
Ay olur mu olur tombik teyzeler grubu yahu o zamana telefonda yazıda yazamayiz el titrer durur
YaaaaaAy olur mu olur tombik teyzeler grubu yahu o zamana telefonda yazıda yazamayiz el titrer durur
Ay vallla gençken zayıf olmak istiyorum yaYaaaaa
Öyle olmayacak inşallah. İp atlayan fit teyzeler olucaaaz
Okadar kafayi yedimki bugün basima geleni yazayimda gülün biraz.diger forumada yazdim sizde gülün biraz bana.
Maalesef nota aldık canımAma % Yine düşük sanki bizim
Evet ya buyuk vurgun yedim. Cok terletiyor odem falan kalmaz demistim ama elimde patladiOlabilir canım vurgun yemişsin resmen
Öldüm gülmekten öldüm ama fena olmus polis cagirabilirlerdi oadam sana yumruk atabilirdi daha nelwr neler.topla kendini canim benim.gununu planla ve onun disina cikma.yemek ve temizlige ayirdigin saatin disina cikma.once saglik biliyosunAynen öyle oldu. cok stres oldum catliyacaktim stresten nefesim kesildi adeta.
Yorgunluktan gobeklerimizin çöktüğü gunleri de gorecegiz insallah kim bilir belkiO birde ruh.halimizlede doğru orantili bazen gözüme hoş geliyorum bazen çingene@pawlover kuzum yorgunluktan tabi yüz çöker falan ama geçici sen icide disida minnoş gupguzel bir kızsın
6. Ile 12 arasi uzaktan egitime gecelimValla ya :)) Ben cayla kuru uzum leblebiye sariyorum ama o da bazen ölçü olarak kaciyor yine zararne yapsak aksam 8 10 arası toplasip pişpirik mi oynasak
Kimsenin kimseye laf edecek hali yokta ondan sustuk. Yoksa ooooo oo cezalar havada ucarda. Cezalari bile takip etmiyorumAlıntıla diyip yapabiliriz aslında yapıyoduk ama bu ara gevşedik geri gelsin bence de sıkı yönetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?