- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #338.661
Cherry Mom kırdıysam özür dilerim... Amacım seni üzmek değildi espri olsun istemiştim..ama gerçekten seni çok sevdiğimi değer verdiğimi bilmeni isterim. Kalbin çok güzel. Bundan kaynaklı biraz daha rahat davranmış olabilirim. Evet eskisi gibi motive olamadım. Eskiden liste tutmaları bile üstlenmek isterdim 3, 4 kişi kalıp grup kapanmasın diye hep birlikte azimle bireyler yapmıştık... Kendimi toparlayamadım. Deprem sonrası şehir dışında bir sınavım vardı... Sonrası bu korona... Ne işteyim ne evde.. 4 yaşında bir kızım 11 yaşında ders çalışmayan bir oğlum... Şu zor zamanlarda sağlık çalışanları ve polislerden sonra iş yükünün arttığı kurumlar dan birinde çalışıyorum. Bir yandan online dgs sınavına hazırlanıyorum. Şuan bu yazıyı yazarken bile çocuklar etrafımda birbirine girdi. Bildirimimi geç yapmamın sebebi düşebildiğim kadar düşüp size en az zararı vermek... Size negatif enerji verdiğim için özür dilerim... İzninizle gruptan ayrılıyorum ozaman
Canım hepimiz gerginiz sakin olalım biyere gidemezsin diyecektim zaten halletmişsinizSeni kırdıysam gerçekten çok ama çok özür dilerim.... Daha iyi olmaya çalışacam ozaman.... Grubumu bırakmak istemem.... Bana hergün yapmam gereken leri bir özet geçsen..... Sen mükemmel birisin... Keşke yazmasaydım... O yazıyı..olumsuz etki yaptıysam herkesten özür dilerim....
Ayy neler yasamışsın sabah sabah geçmiş olsunAynen öyle oldu. cok stres oldum catliyacaktim stresten nefesim kesildi adeta.
Kiz sen mutfaktan cikma.Kızlar bu korona olayi beni tamemen sapittirdi. Mutfaktan cikamiyorum. Resmen ellerim cürümeye basladi
Ben bu hafta hiç kaçamak yapmicağıma her gün az da olsa spor yapcağıma söz veriyorummKimsenin kimseye laf edecek hali yokta ondan sustuk. Yoksa ooooo oo cezalar havada ucarda. Cezalari bile takip etmiyorum
Ben nerdeyse caya gecicem ooooHaydii kizlaaar akşam yemekleri için son yarım saatt huuuuuu huuu
Çok üzüldüm. Toparlayalım gerçekten ben daha yeni katıldım biraz da hevesliyim bana söylemesi kolay geliyo ama inşallah düzelirizMaalesef nota aldık canım
Düzeliriz düzeliriz haftaya derece bile yaparız dimi kızlaaarrÇok üzüldüm. Toparlayalım gerçekten ben daha yeni katıldım biraz da hevesliyim bana söylemesi kolay geliyo ama inşallah düzeliriz
Kiz sen mutfaktan cikma.hikayen gercekten cok komikti kapisini zorladigin kadinin halini dusunemiyorum
Simdi kacamaga sey edemem ama spor tereddutsuz sozBen bu hafta hiç kaçamak yapmicağıma her gün az da olsa spor yapcağıma söz veriyorumm
İste bizide sizin heves ve enerjiniz topliycak, sıkıldık cunkuÇok üzüldüm. Toparlayalım gerçekten ben daha yeni katıldım biraz da hevesliyim bana söylemesi kolay geliyo ama inşallah düzeliriz
İnşallah bi derece görelim haftayaDüzeliriz düzeliriz haftaya derece bile yaparız dimi kızlaaarr
O zaman dedikleri gibi mesajlaşmaları artıralımİste bizide sizin heves ve enerjiniz topliycak, sıkıldık cunku
Öldüm gülmekten öldüm ama fena olmus polis cagirabilirlerdi oadam sana yumruk atabilirdi daha nelwr neler.topla kendini canim benim.gununu planla ve onun disina cikma.yemek ve temizlige ayirdigin saatin disina cikma.once saglik biliyosun
Tabi ki yapariz. Diger gruplara gidip korona muhabbeti yapalim psikolojilerini bozalim. O zaman yapariz dereceyi.Düzeliriz düzeliriz haftaya derece bile yaparız dimi kızlaaarr
Ona da söz isterimSimdi kacamaga sey edemem ama spor tereddutsuz soz
Onu yapamayız nononoTabi ki yapariz. Diger gruplara gidip korona muhabbeti yapalim psikolojilerini bozalim. O zaman yapariz dereceyi.
Ya sorma zaten kadina üzüldüm. Şu virüs olayi bitsin tatli yapip götürüp helallik isticem
Niye kiz bizim takimda herkes virusu kapmis modunda gidip bulastiralim. Kiz Allah tan aramizda virusu olan yok ha o zaman dusunemiyorum ne hale gelirdik.Onu yapamayız nononokocam hazirana kadar evdeymiş ağlicam
Ben iki gündür boğazım sıkışmış gibi hissediyorum her an çıkabilirimNiye kiz bizim takimda herkes virusu kapmis modunda gidip bulastiralim. Kiz Allah tan aramizda virusu olan yok ha o zaman dusunemiyorum ne hale gelirdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?