Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu çok güzel odaklanmana imkan sağlar inşallah fit anneler oluruz esinlede ortak olmanız şahane inşallah o da iradeli çıkar devam ettirir bozarsada sen hiç uyma yada tam tersi esin belki 1.ayda 10kg verir sen 4 5 erkek metabolizmasi farki canini sıkmasın :))

Ya ama sende birde 2.tane bakmak mi istemiyor yoksa oyalayamiyor mu ? Keşke biraz destek olsa alıştır vallahi kuzum hic birşey yoksa hastalık durumu var
2 tane olmalarının verdiği bi bocalama sanırım canım. Bazen diyorum siz biraz oynayın ben odamda kitap okuyorum. En fazla 15 dk.

Yaa öylesi çok sinir bozucu biliyorum. Yani tahmin ediyorum. Benimki benden hızlı kilo verince bile sinir oluyorum.
Senin biraz daha iradeli olman gerekiyordur.. hep beraber başarıcaz inşallah

Ay o benden iradelii vercem diye kararlılıkla bir başlayınca tamamdır çok nadir canı birşey çeker ve benim de canımı cektirtir ve evet benden daha hızlı veriyo
Öyle ya da böyle artık burdayiz ve hedefe ulaşacağız

Keşke bu ozelligim olsaydı..kıyaslama yapamıyorum..hırs falan zaten 0 , keşke olsa dozunda dii mi
Aa ben dün en son şeyma subaşının spor yapışına bakıp bu yapıyosa ben mi yapamicam diyodum aç onu falan izle

İkisini birden oyalayamıyo. Büyük le şu an çok iyiler. Küçük onu zorluyo.
Küçükler hüküm seviyo genelde belki o yüzdendir benim babamda bebekleri konuşana kadar sever konuşmaya başlayınca asla iletişim kurmaz ta ki 4e 5e gidecek yaşa gelene kadar

Keşke bu ozelligim olsaydı..kıyaslama yapamıyorum..hırs falan zaten 0 , keşke olsa dozunda dii mi
Mutlaka bir.motivasyon kaynağı vardır
Bende benden olculerimi en başından almam çok etkili oldu önce 15 günde bir sonraları aylık hep takip ettim incelmeleri.
Ve devamlı boydan foto cektim durdum

Ben de öyleyim maalesef. Ben negatif etkiyle tepkimeye giren bi organizmayım
Sen başaramazsın beceremezsin dediklerinde içimden canavar çıkar
Ben çok rahat ve mutlu yorum oLmadigim dönemde daha iyi motive olup kilo veriyorum..özellikle nisandan hazirana kadar ki dönemde doğanın canlanması benimde canlanmam demek . Ama gel gör ki bu ara isimde stresli evdede çocuklar geriyor...yaş küçük olunca ilgi istiyor ikisinde.. e tabi benimde daha yorulmam demek ... Buda otomatik yemek ve doygunluk hissini çok etkiliyo.sonrasi tutamıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…