- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #338.881
Bu çok güzel odaklanmana imkan sağlarYa benim en büyük avantajim şu ki eşim de benimle beraber diyete başladı yani şuan ikimizden biri diğerini baştan cikarmasa eve abur cubur girmiyor
O yüzden şu sıralar yaptım yaptım. Yapamazsam dediğin gibi çocuk olduğu zaman ona mutlaka biseyler yapman gerekiyor, daha dirayetli olman gerekiyor. O yüzden takdir edilesi bişey yapiyosunuz çocuğu olanlar
Her şeyden önce bir hedefim var; hedef kilomu yaza kadar görmek, korona biterse de artık bebek işlerine girmek☺☺
2 tane olmalarının verdiği bi bocalama sanırım canım. Bazen diyorum siz biraz oynayın ben odamda kitap okuyorum. En fazla 15 dk.Ya ama sende birde 2.tanebakmak mi istemiyor yoksa oyalayamiyor mu ? Keşke biraz destek olsa alıştır vallahi kuzum hic birşey yoksa hastalık durumu var
YaaAh ah koca fit olunca seni anlamıyor. Hele ki kilo aldığında sevinen koca hiç anlamıyor. Sürekli bişeyler istiyo. Gecenin bi vakti yer içer hiç kilo almaz.
Böyle uyumlu olmak çok güzel. E ne demişler birlikten kuvvet doğar. Başaracağınıza eminim
Ay o benden iradeliiBu çok güzel odaklanmana imkan sağlarinşallah fit anneler oluruz esinlede ortak olmanız şahane inşallah o da iradeli çıkar devam ettirir bozarsada sen hiç uyma yada tam tersi esin belki 1.ayda 10kg verir sen 4 5 erkek metabolizmasi farki canini sıkmasın :))
İkisini birden oyalayamıyo. Büyük le şu an çok iyiler. Küçük onu zorluyo.Senin için çok iyi olmuş maşallah böyle devam eder inşallah
Oyun falan kuramıyosa kitap falan okur mu ki?
Keşke bu ozelligim olsaydı..kıyaslama yapamıyorum..hırs falan zaten 0 , keşke olsa dozunda dii miKlasik türk kadınıo bile zayıflamış ben mi yapamicam, ne güzel giydiği yakışıyor ben de zayıflayıp giycem
İnşallah canımYaaöylesi çok sinir bozucu biliyorum. Yani tahmin ediyorum. Benimki benden hızlı kilo verince bile sinir oluyorum.
Senin biraz daha iradeli olman gerekiyordur.. hep beraber başarıcaz inşallah
Aa ben dün en son şeyma subaşının spor yapışına bakıp bu yapıyosa ben mi yapamicam diyodum aç onu falan izleKeşke bu ozelligim olsaydı..kıyaslama yapamıyorum..hırs falan zaten 0 , keşke olsa dozunda dii mi
Onun için normal hayatta gıcık oldugun biri ve o birinin zayıf ya da zayıflamış olması lazım amaKeşke bu ozelligim olsaydı..kıyaslama yapamıyorum..hırs falan zaten 0 , keşke olsa dozunda dii mi
Küçükler hüküm seviyo genelde belki o yüzdendirİkisini birden oyalayamıyo. Büyük le şu an çok iyiler. Küçük onu zorluyo.
Ben de öyleyim maalesef. Ben negatif etkiyle tepkimeye giren bi organizmayımKeşke bu ozelligim olsaydı..kıyaslama yapamıyorum..hırs falan zaten 0 , keşke olsa dozunda dii mi
Mutlaka bir.motivasyon kaynağı vardırKeşke bu ozelligim olsaydı..kıyaslama yapamıyorum..hırs falan zaten 0 , keşke olsa dozunda dii mi
Aa kim sen mi zayıflayacaksın? Hiçte yapamazsınBen de öyleyim maalesef. Ben negatif etkiyle tepkimeye giren bi organizmayım
Sen başaramazsın beceremezsin dediklerinde içimden canavar çıkar
Kız desene şimdiye kadar sen yaparsın edersin dedik kendi topuğumuza sıktıkBen de öyleyim maalesef. Ben negatif etkiyle tepkimeye giren bi organizmayım
Görürsün sen, kim zayıflayamıyomuş göstericem sanaAa kim sen mi zayıflayacaksın? Hiçte yapamazsın
Ben çok rahat ve mutlu yorum oLmadigim dönemde daha iyi motive olup kilo veriyorum..özellikle nisandan hazirana kadar ki dönemde doğanın canlanması benimde canlanmam demek . Ama gel gör ki bu ara isimde stresli evdede çocuklar geriyor...yaş küçük olunca ilgi istiyor ikisinde.. e tabi benimde daha yorulmam demek ... Buda otomatik yemek ve doygunluk hissini çok etkiliyo.sonrasi tutamıyorum kendimiBen de öyleyim maalesef. Ben negatif etkiyle tepkimeye giren bi organizmayım
Görürsün sen, kim zayıflayamıyomuş göstericem sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?