- 24 Ocak 2019
- 43
- 141
- 13
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #339.121
Merhaba hoşgeldin canım çıtır bir üye daha aramıza katılmış olduMerhabalarben de araniza yeni katıldım öncelikle kısaca kendimi tanitayim. 94 doğumluyum 1 yıl oldu atandım Van'da Din Kültürü öğretmeniyim. Bekarım bu arada inşaallah herkes istediği kiloya ve ölçülere sahip olur. Başta yazılan kuralları da okudum başlangıç kilom: 60.2 ve 51-52 hedef kilom Leslie ye bende varım
HoşgeldiinnMerhabalarben de araniza yeni katıldım öncelikle kısaca kendimi tanitayim. 94 doğumluyum 1 yıl oldu atandım Van'da Din Kültürü öğretmeniyim. Bekarım bu arada inşaallah herkes istediği kiloya ve ölçülere sahip olur. Başta yazılan kuralları da okudum başlangıç kilom: 60.2 ve 51-52 hedef kilom Leslie ye bende varım
HoşgeldinizMerhabalarben de araniza yeni katıldım öncelikle kısaca kendimi tanitayim. 94 doğumluyum 1 yıl oldu atandım Van'da Din Kültürü öğretmeniyim. Bekarım bu arada inşaallah herkes istediği kiloya ve ölçülere sahip olur. Başta yazılan kuralları da okudum başlangıç kilom: 60.2 ve 51-52 hedef kilom Leslie ye bende varım
Hoşgeldiinn
Hosbuldum teşekkür ederim fazla kilo yok ama göbekle başım dertteMerhaba hoşgeldin canım çıtır bir üye daha aramıza katılmış oldufazla bir kilon yok umarım kisa zamanda hedeflerimize hep birlikte ulaşırız
Katıldım bile çoktan
Aramıza hoşgeldin canımMerhabalarben de araniza yeni katıldım öncelikle kısaca kendimi tanitayim. 94 doğumluyum 1 yıl oldu atandım Van'da Din Kültürü öğretmeniyim. Bekarım bu arada inşaallah herkes istediği kiloya ve ölçülere sahip olur. Başta yazılan kuralları da okudum başlangıç kilom: 60.2 ve 51-52 hedef kilom Leslie ye bende varım
Tesekkur ederim hosbuldumAramıza hoşgeldin canım
ben birinci gün 1 yemek kasigi zeytinyag 1 cay kasigi salca ve karbahar kavurdum sonra su döküp kaynayınca blendir ve de karabiber ekledimBende metabolizma hızlandırıcı çorba içmiştim etkili gerçekten tadında güzel ama.simdi eksik malzemelerim
Kabak soğan kırmızı biber bir kaşık bulgur dereotu maydanoz nane sarımsak domates karışımı.bir çorba tadı guzel bolsa acı biber katiyordum sadece kırmızı biber eksik yapsam.mi.acaba.
Senin yaptığın çorba özel birşey mi ?
Ben leslie yapmıştım bile onu saysam olur sanırım yaaWalk at home leslie ye meydan okuma yarışı
kimler katılıyor ?
Yarisi detaylandiralim o haldeistersek ev içinde adım sayisi olarak istersek leslie 1 2 3 mil yaparak yarışmaya dahil olabiliriz video sürelerine göre adım sayısını manuel buluruz.30 dk 3000 adım gibi ..
Gün içinde kimse adım sayısını veya milini paylaşmasın heyecan olsungün sonunda en erken 22.00 sonrasında yurusu sporu biten skorunu paylaşabilir
var mı başka katılan ✌
Cherry Mom
pawlover
birsevgi
A annecicegi
Calypso95
ayvacicegi
kardelelen321
_nazenince_
Mehfam
Olur olur herşey dahil genel spor puaninada ekleyecegiz zatenBen leslie yapmıştım bile onu saysam olur sanırım yaa: D
O zaman tamamdırOlur olur herşey dahil genel spor puaninada ekleyecegiz zaten
ben yürüyüş yaptim sadece 6 bin adim attim 1 saat icinde bi iki saat sonra kucuk oğlanı uyutunca bi sat kadar daha yürürümBen leslie yapmıştım bile onu saysam olur sanırım yaa
Çocuk varsa iyi bile yapıyosun biz çocuğu olmayanlar daha çok yapalımben yürüyüş yaptim sadece 6 bin adim attim 1 saat icinde bi iki saat sonra kucuk oğlanı uyutunca bi sat kadar daha yürürüm
Tamam o zaman6 ay kalabiliyor diye biliyorum canım
Hoşgeldinn ben de 94 luyumMerhabalarben de araniza yeni katıldım öncelikle kısaca kendimi tanitayim. 94 doğumluyum 1 yıl oldu atandım Van'da Din Kültürü öğretmeniyim. Bekarım bu arada inşaallah herkes istediği kiloya ve ölçülere sahip olur. Başta yazılan kuralları da okudum başlangıç kilom: 60.2 ve 51-52 hedef kilom Leslie ye bende varım
Evet evet tazeyken koymuştum taa Kasım'daBişey olmaz canım tazeyken koyduysaniz sıkıntı yok annemler yaz sonu yazliktan eve dönerken alıyorlar kasa kasa kışın tüketiyorlar
yapmaya mecburum yoksa sıfır haraketle az buz kilo veriliyo canım haftaya cumaya da bolgesel egzersizler yapmaya baslacam ınsallahÇocuk varsa iyi bile yapıyosun biz çocuğu olmayanlar daha çok yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?