Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar ben de araniza yeni katıldım öncelikle kısaca kendimi tanitayim. 94 doğumluyum 1 yıl oldu atandım Van'da Din Kültürü öğretmeniyim. Bekarım bu arada inşaallah herkes istediği kiloya ve ölçülere sahip olur. Başta yazılan kuralları da okudum başlangıç kilom: 60.2 ve 51-52 hedef kilom Leslie ye bende varım

Merhaba hoşgeldin canım çıtır bir üye daha aramıza katılmış oldu fazla bir kilon yok umarım kisa zamanda hedeflerimize hep birlikte ulaşırız

Hoşgeldiinn

Hoşgeldiniz

Merhaba hoşgeldin canım çıtır bir üye daha aramıza katılmış oldu fazla bir kilon yok umarım kisa zamanda hedeflerimize hep birlikte ulaşırız
Hosbuldum teşekkür ederim fazla kilo yok ama göbekle başım dertte polikistik over var ve o göbek hiç gitmiyor bu kez başarırım inşaallah

Walk at home leslie ye meydan okuma yarışı

kimler katılıyor ?

Yarisi detaylandiralim o halde istersek ev içinde adım sayisi olarak istersek leslie 1 2 3 mil yaparak yarışmaya dahil olabiliriz video sürelerine göre adım sayısını manuel buluruz.30 dk 3000 adım gibi ..
Gün içinde kimse adım sayısını veya milini paylaşmasın heyecan olsun gün sonunda en erken 22.00 sonrasında yurusu sporu biten skorunu paylaşabilir
var mı başka katılan ✌

Cherry Mom
pawlover
birsevgi
A annecicegi
Calypso95
ayvacicegi
kardelelen321
_nazenince_
Mehfam

Son düzenleme:
Aramıza hoşgeldin canım

_nazenince_ Menü ve sporlarimizi hergun asagadaki linke paylaşıyoruz canım sen bugünde başlayabilirsin yarın aksamda

ben birinci gün 1 yemek kasigi zeytinyag 1 cay kasigi salca ve karbahar kavurdum sonra su döküp kaynayınca blendir ve de karabiber ekledim

dun ayni sekilde haslanmis yesil mercimek vardi buzlukta bi miktar çıkardım corba şekline gelince blendir yaptim

bugunde yazdan konserve domates sosu vardi aslinda bozulmasin diye bir yk zeytinyağı ile corba sekline getirdim sonra blendir

Ben leslie yapmıştım bile onu saysam olur sanırım yaa

6 ay kalabiliyor diye biliyorum canım
Tamam o zaman
Hoşgeldinn ben de 94 luyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…