- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #339.161
Spor puanları menüleri paylaştığımız konunun ilk sayfasında yazıyoKizlar slm anlamadığım birşey var 7 km kesintisiz yürüyorum. Gün içindekileri dahil etmiyorum....ama puanım sizden çok geride....neden acaba... Bacak hareketi aç kapa yapsam daha mı iyi
Selam ☺Kizlar slm anlamadığım birşey var 7 km kesintisiz yürüyorum. Gün içindekileri dahil etmiyorum....ama puanım sizden çok geride....neden acaba... Bacak hareketi aç kapa yapsam daha mı iyi
Aa ara ara Diyarbakır a gidip geziyorduk Corona mevzusu çıkmadan önce :)) bizim daha 2 bucuk yılımız var doğuda.Dünden bakmamıştım yeni okudum ve bitirdim... Bende hemsireyim 39 yaşındayım..7 yıllık evliyim.iki tatlis oğlum var 5 .5 ve 2 yaslari.... doğu görevi nedeniyle diyarbakirdayiz ... Bu sene inşallah yolcuyuz...korona işi karistirmazsa
El mahkum,akmasakta damlariz
Goz tansiyonu yok ama her sene derin testler yapiliyo topografi miydi neydi adi gozdibi icin.sanada gecmis olsunYaaa çok sinsi bi hastalık değil mi? Aman dikkat edelim. İlk çıktığı zaman yüksek çıktı benimde. Bi dr.un o kadar panik yaptığını ilk defa gördüm. Görme alanı testi yapıldı mı oğluna?
benimde iki tane oglus var biri 3.5 digeri 19 aylikDünden bakmamıştım yeni okudum ve bitirdim... Bende hemsireyim 39 yaşındayım..7 yıllık evliyim.iki tatlis oğlum var 5 .5 ve 2 yaslari.... doğu görevi nedeniyle diyarbakirdayiz ... Bu sene inşallah yolcuyuz...korona işi karistirmazsa
A süper hemen toparlarsin kısa zamanda canım ,Selamlaaaar
Ben bu sabah tartıldım sonunda. 62.6 geldim. 60 civarı iyi oluyor bende genelde. Çok bi fazlam yok 2-3 kg almışım, yol yakınken dikkat edeyim daha fazla almayayım bari
Bende katilayim bari gec oldu ama yarinda devam ediyormuWalk at home leslie ye meydan okuma yarışı
kimler katılıyor ?
Yarisi detaylandiralim o haldeistersek ev içinde adım sayisi olarak istersek leslie 1 2 3 mil yaparak yarışmaya dahil olabiliriz video sürelerine göre adım sayısını manuel buluruz.30 dk 3000 adım gibi ..
Gün içinde kimse adım sayısını veya milini paylaşmasın heyecan olsungün sonunda en erken 22.00 sonrasında yurusu sporu biten skorunu paylaşabilir
var mı başka katılan ✌
Cherry Mom
pawlover
birsevgi
A annecicegi
@Calypso95
ayvacicegi
@kardelelen321
@_nazenince_
@reyyanmeftuni
Katilim sağlanırsa yapariz :)) ben hep devam.edecegim valla insan her saniyeyi degerlendiriyor metabolizma hızlanır böyleceBende katilayim bari gec oldu ama yarinda devam ediyormu
Daha iki saat var size yetisemem ama zorlarim ben kosu bandima tirmanayim hemenKatilim sağlanırsa yapariz :)) ben hep devam.edecegim valla insan her saniyeyi degerlendiriyor metabolizma hızlanır böylece
Süpermiş ama ben bugünkünü yazdım bile.Walk at home leslie ye meydan okuma yarışı
kimler katılıyor ?
Yarisi detaylandiralim o haldeistersek ev içinde adım sayisi olarak istersek leslie 1 2 3 mil yaparak yarışmaya dahil olabiliriz video sürelerine göre adım sayısını manuel buluruz.30 dk 3000 adım gibi ..
Gün içinde kimse adım sayısını veya milini paylaşmasın heyecan olsungün sonunda en erken 22.00 sonrasında yurusu sporu biten skorunu paylaşabilir
var mı başka katılan ✌
Cherry Mom
pawlover
birsevgi
A annecicegi
@Calypso95
ayvacicegi
@kardelelen321
@_nazenince_
@reyyanmeftuni
YaaSüpermiş ama ben bugünkünü yazdım bile.
Bugün öğlen kaçamak oldu, istersen leslie ona gidebilir.
Yaaneyse yarışma için sıralamaya sokariz bu yarışmada ceza kesintisi yok nasilsa genel tablomuzdan düşerim. Aslında menun çok az o yuzden seni kilo açısından çok etkilemez inşallah :)
Cok uc seylere girisemiyorum ya herkese hitap etmeyebiliyo bizde yetistiremiyorum o zaman .Güzel tarifler varLeyl-i-fer
Ezgi Köse (@peppycooky) • Instagram photos and videos
1M Followers, 972 Following, 2,929 Posts - See Instagram photos and videos from Ezgi Köse (@peppycooky)instagram.com
96 lıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?