Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar slm anlamadığım birşey var 7 km kesintisiz yürüyorum. Gün içindekileri dahil etmiyorum....ama puanım sizden çok geride....neden acaba... Bacak hareketi aç kapa yapsam daha mı iyi
Spor puanları menüleri paylaştığımız konunun ilk sayfasında yazıyo

Kizlar slm anlamadığım birşey var 7 km kesintisiz yürüyorum. Gün içindekileri dahil etmiyorum....ama puanım sizden çok geride....neden acaba... Bacak hareketi aç kapa yapsam daha mı iyi
Selam ☺
İlk sayfada sporlar ve onların karşılığı puanlar var o tabloya gore hesaplama yapılıyor. Bölgesel hareketlerin pek bir.puani yok 500 tanesi 50 puan :)
Bizdeki puanlar cardio ve zıplamadan falan onlar kalori olarakta yuruyusten daha.etkili olduğu icin puanı yüksek

Aa ara ara Diyarbakır a gidip geziyorduk Corona mevzusu çıkmadan önce :)) bizim daha 2 bucuk yılımız var doğuda.
Maşallah çocuklarına

Goz tansiyonu yok ama her sene derin testler yapiliyo topografi miydi neydi adi gozdibi icin.sanada gecmis olsun

benimde iki tane oglus var biri 3.5 digeri 19 aylik

Selamlaaaar
Ben bu sabah tartıldım sonunda. 62.6 geldim. 60 civarı iyi oluyor bende genelde. Çok bi fazlam yok 2-3 kg almışım, yol yakınken dikkat edeyim daha fazla almayayım bari
A süper hemen toparlarsin kısa zamanda canım , herkesi kendim gibi sanıyorum 5 ay tartilmamanin cezası 5 6 kgden başlar bende

Son düzenleme:
Bende katilayim bari gec oldu ama yarinda devam ediyormu

Süpermiş ama ben bugünkünü yazdım bile.

Bugün öğlen kaçamak oldu, istersen leslie ona gidebilir.

Süpermiş ama ben bugünkünü yazdım bile.

Bugün öğlen kaçamak oldu, istersen leslie ona gidebilir.
Yaa neyse yarışma için sıralamaya sokariz bu yarışmada ceza kesintisi yok nasilsa genel tablomuzdan düşerim. Aslında menun çok az o yuzden seni kilo açısından çok etkilemez inşallah :)

Yaa neyse yarışma için sıralamaya sokariz bu yarışmada ceza kesintisi yok nasilsa genel tablomuzdan düşerim. Aslında menun çok az o yuzden seni kilo açısından çok etkilemez inşallah :)

Evet kötü bir seçim oldu. Yarın hem hareketi artırıp hem de daha dikkatli beslenirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…