- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.322
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #339.201
Süper menü süper sporSabah
1 buçuk haşlanmış yumurta
Biraz peynir
3 zeytin
Domates/salatalık
1 ufak kivi
Ara
Sade türk kahvesi
2 hurma, 10 tane fındık
Öğlen
Çok üşendim biseyler hazırlamaya:
Bir orta boy yeşil elma ve yeşilçay
Akşam
Fırında balık (bir tane orta boy)
Fırında yarım patates
Boool salata (havuç, kırmızı lahana, marul, soğan)
Ara
Sade Nescafe
Bir avuç kadar kuruyemiş (kabak çekirdeği, ceviz, beyaz ve sarı leblebi)
Su 4 litre
Spor: 35 dakika Leslie, 35 dakika cardio, 100 ip atlama
Yarın uyanınca hemen başlıycazYahu naptınız siz hırslandım kalkıp yürürüm hee
Durun siz gece 12de başlıyım da görünYarın uyanınca hemen başlıycaz
bizde ilcedeyiz senin gibi ara ara merkeze gidiyorduk ama şimdi asla...küçük cocukla ilçede çalışmak daha iyi...seneyede yerimiz belli olsun buradayız 2021 yazı yolculuk inşallah.Aa ara ara Diyarbakır a gidip geziyorduk Corona mevzusu çıkmadan önce :)) bizim daha 2 bucuk yılımız var doğuda.
Maşallah çocuklarına
Valla ben gece uyuycam sana yetişmek için namazdan sonra başlıcamDurun siz gece 12de başlıyım da görün
Bence iyi fikirDurun siz gece 12de başlıyım da görün
Maşallah ne güzel düzen kurmuşsun namazdan sonra uyumayarak. Bende uyumadım bi süre ama şimdi kılıp direk uyuyorumValla ben gece uyuycam sana yetişmek için namazdan sonra başlıcam
Ay bu ortamda nasıl gittin başsağlığina ben ona takıldımHerhalde bı ben varım bassagligina gidip güne gitmiş havasında tatlı poğaça bitiren....ahh elin yaptığı ne tatlı geliyor.karsi çıkamıyorum...moralim çok bozuk kizlar
Kurtarilmayacak bir durum yok ama aşırı karbonhidratTek güzel yanı bugün tek öğün yemistik balık az patates ve 2 bardak ayran ve bir kivi ile greyfurt gün boyu su ve detox çayı içtim ama 2 saat önce 1 poğaça .ucundan kurabiye ve ıslak kek küçük yediklerim gün boyu bunlar sizce nasıl 1.5 saatte yürüyüş ek
Süper menü süper sporadimsayara uzuldum ama yinede yanına kar nasılsa olsun
Ay çok iyi adımlar bunlar yaa
Ben de hirslandimYahu naptınız siz hırslandım kalkıp yürürüm hee
Hemen detoks yap moral bozmaHerhalde bı ben varım bassagligina gidip güne gitmiş havasında tatlı poğaça bitiren....ahh elin yaptığı ne tatlı geliyor.karsi çıkamıyorum...moralim çok bozuk kizlar
Hadi bakalım bekliyorummmBuda benden olsun biraz isim var sonra tablo yapıp paylaşıyorum meydan okumamizi
Eki Görüntüle 2615048
Ben de kalkarım kiiiValla ben gece uyuycam sana yetişmek için namazdan sonra başlıcam
Oo seni geçmişim olleeeyyBuda benden olsun biraz isim var sonra tablo yapıp paylaşıyorum meydan okumamizi
Eki Görüntüle 2615048
Yarın da biz çok yürüyelimTeşekkür ederiiim
Ay çok iyi adımlar bunlar yaa
Ben de hirslandim
Hemen detoks yap moral bozma
Hadi bakalım bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?