Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Süper menü süper spor adimsayara uzuldum ama yinede yanına kar nasılsa olsun

Aa ara ara Diyarbakır a gidip geziyorduk Corona mevzusu çıkmadan önce :)) bizim daha 2 bucuk yılımız var doğuda.
Maşallah çocuklarına
bizde ilcedeyiz senin gibi ara ara merkeze gidiyorduk ama şimdi asla...küçük cocukla ilçede çalışmak daha iyi...seneyede yerimiz belli olsun buradayız 2021 yazı yolculuk inşallah.
.

Kizlar hele çocuksuz olanlar bol bol hoplayıp zıplayın...çocukla daha çok sinirleriniz hoplayıp zıplıyor hAberiniz olsun

Tek güzel yanı bugün tek öğün yemistik balık az patates ve 2 bardak ayran ve bir kivi ile greyfurt gün boyu su ve detox çayı içtim ama 2 saat önce 1 poğaça .ucundan kurabiye ve ıslak kek küçük yediklerim gün boyu bunlar sizce nasıl 1.5 saatte yürüyüş ek

Kurtarilmayacak bir durum yok ama aşırı karbonhidrat

Süper menü süper spor adimsayara uzuldum ama yinede yanına kar nasılsa olsun
Teşekkür ederiiim
Ay çok iyi adımlar bunlar yaa
Yahu naptınız siz hırslandım kalkıp yürürüm hee
Ben de hirslandim
Herhalde bı ben varım bassagligina gidip güne gitmiş havasında tatlı poğaça bitiren....ahh elin yaptığı ne tatlı geliyor.karsi çıkamıyorum...moralim çok bozuk kizlar
Hemen detoks yap moral bozma
Buda benden olsun biraz isim var sonra tablo yapıp paylaşıyorum meydan okumamizi
Eki Görüntüle 2615048
Hadi bakalım bekliyorummm

Valla ben gece uyuycam sana yetişmek için namazdan sonra başlıcam
Ben de kalkarım kiii
Buda benden olsun biraz isim var sonra tablo yapıp paylaşıyorum meydan okumamizi
Eki Görüntüle 2615048
Oo seni geçmişim olleeeyy
Teşekkür ederiiim

Ay çok iyi adımlar bunlar yaa

Ben de hirslandim

Hemen detoks yap moral bozma

Hadi bakalım bekliyorummm
Yarın da biz çok yürüyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…