- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #339.241
Yaa o çok minnoş annesi hiç gıcık olur muu? ÇalışıoorrHayır benim bahtsizligim oğlan hergun evde koşmak ister bugun kosmadi benle gıcıkhabire başka şey istedi durdu ben a dersem o b diyecek illla zaten
Sabah benimkide buzdolabı kapağının yönünü değişcekti kapağı tuttuğum yerde adım atıyorum diyoki çişin mi geldi ben tutarımEşim balkona çıktı sigara için bende fırsattan istifade hemen yürümeye başladım, kitaplığın önünde hem kitaplara bakıyorum hemde yürüyorum. Eşim geldi ne yapan dedi, kitaplarıma bakarım dedim. Sabit durarak bakılmaz mı diye ters ters baktı
Valla sesli güldümYaa o çok minnoş annesi hiç gıcık olur muu? Çalışıoorr
Sabah benimkide buzdolabı kapağının yönünü değişcekti kapağı tuttuğum yerde adım atıyorum diyoki çişin mi geldi ben tutarımtemiz delirdik
Hic sorma bunlar 15 bini bulmustur dedim parcaladim kendimi resmenYa cagrihilal e çok güldüm sonradan başlayıp nasıl bizi gecebildi yaaa
Ya jilliani ben de yapiyodum bir ara. Ama sonra YouTube da bulamadım. Geri mi gelmiş
Valla çocukluğumdan beri sütü çok severim çok içerim bünye alışkın galibaTedbirli bir menüiyi yani moralini neden bozuyosun
Sarmalar bulgurlu muydu pirinçli mıydı hiii
Canım suyu az icmiyo musun
Harika
Akşam süt ictiginde şişkinlik yapmıyor mu canım? Ben akşam saatinde meyve ya da süt tukettigimde sabah eksilmemis oluyorum bilgin olsun
Ben de uyumayı o kadar severim kii. Ama uyuyunca dinç olamıyor insan daha çok uyuyası geliyor.Maşallah ne güzel düzen kurmuşsun namazdan sonra uyumayarak. Bende uyumadım bi süre ama şimdi kılıp direk uyuyorum
Kahvaltıyı bile zıplayarak hazırlamayan nolsun yarın
Benim spor zaten eşim işten dönene kadar oluyoEşim balkona çıktı sigara için bende fırsattan istifade hemen yürümeye başladım, kitaplığın önünde hem kitaplara bakıyorum hemde yürüyorum. Eşim geldi ne yapan dedi, kitaplarıma bakarım dedim. Sabit durarak bakılmaz mı diye ters ters baktı
HoşgeldiinMerhabalar nasılsınız ben yeni geldi.kabul ettiğiniz için tesekkurler.simdi ne yapmalıyım tam olarak başka bı adım var mı
Oglenden baslasam butun gun yrmez icmez adim atarmisim Allah tan gec fark ettim.1.gun meydan okuma tamamlanmıştır
Bizz harikayiz ev ortamında ancak bu kadar aktif olunabilirdigünün,
1.si C Cagrihilal1
2.mizCalypso95
3.muzMehfam
Herkese tebrikler
Eki Görüntüle 2615056
Ben başladım bugünün adamlarına şimdi sen düşünOglenden baslasam butun gun yrmez icmez adim atarmisim Allah tan gec fark ettim.
Bizde mac yaptikHayır benim bahtsizligim oğlan hergun evde koşmak ister bugun kosmadi benle gıcıkhabire başka şey istedi durdu ben a dersem o b diyecek illla zaten
İlk sayfada menü ve sporlarımızı paylaştığımız sayfa var. Orada paylaşıyoruz, bi sınırlama yok cuma günler tartı günümüz. Çok geçmiş olsunİsmim dilek Edirneliym evliyim 1 oğlum var 2 buçuk yaşında.ergenligimden itibaren genelde kilo problemim oldu.sonra düzgün kiloyu yakaladım ama evlilikti dogumdu ameliyatlardi derken sistimde sistim.en son kalça protezi ameliyatı oldum 4 ay yattım 2 ay da yarı yürür vaziyetteydim tabi yürümek denirse.simdi iyileştim sayılır çok az kaldı yani.hem protezimin ömrü hem benm sağlığım için kilo vermem lazım bu sefer kararliyim.. sorun şu herkes istediği diyeti yapabilir mi.egzersiz zaten yapıyorum ben yine protezim için gerekli..ilk sayfayida okudum kabul ettim ayrica
15 bin adimla meydan okuyorum kiz sanaBen başladım bugünün adamlarına şimdi sen düşün
Hodri meydan yarın akşam 22de görüşelim15 bin adimla meydan okuyorum kiz sana2 saatte 12 bin adim atmisim sen dusun yarin neler yapiyorum ben
Teşekkür ederim..ben şu patates diyeti ile baslicak ilk iki gün bı şoklama yapicam sonra daha sağlıklı bı diyet ile devam edicem inşallah.sadece cuma tartiliyrz dimi.tartilip yazarın burayaİlk sayfada menü ve sporlarımızı paylaştığımız sayfa var. Orada paylaşıyoruz, bi sınırlama yok cuma günler tartı günümüz. Çok geçmiş olsun
Tamam tam 22 de görüşelimHodri meydan yarın akşam 22de görüşelim
A annecicegi arkadaşımız yapmıştı patatesi güzel sonuç aldı. Pazartesileri de kontrol tartısı var istersen tartılabilirsin başlangıç kilosu içinTeşekkür ederim..ben şu patates diyeti ile baslicak ilk iki gün bı şoklama yapicam sonra daha sağlıklı bı diyet ile devam edicem inşallah.sadece cuma tartiliyrz dimi.tartilip yazarın buraya
Ayyy demee inşallah bende alırım yaa o arkadaş ile tanışıp tüyo almam lazım :) yarın sabah pusuya yatıp bekliciim onu :) şaka bı yana belki bende veririm ya hem moral olur.sabah tartilirim net yazarım mademA annecicegi arkadaşımız yapmıştı patatesi güzel sonuç aldı. Pazartesileri de kontrol tartısı var istersen tartılabilirsin başlangıç kilosu için
HosgeldinAyyy demee inşallah bende alırım yaa o arkadaş ile tanışıp tüyo almam lazım :) yarın sabah pusuya yatıp bekliciim onu :) şaka bı yana belki bende veririm ya hem moral olur.sabah tartilirim net yazarım madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?