Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınn keşke uyanınca kendi kendine oynasa

Oo hemde ne yürümek yok kız yeni uyandım
İyi bari
bugün eşe kızma sinir olma sırası bende galiba. Çok uykusuzum modum çok düşük. Sabaha kadar uyumadı ve kendi uyumayınca benim de uyumama izin vermez. Ses yapar yatakta hoplar. Kapıyı hızla açıp kapatır. Film izler sesli sesli

Ben de yeni kitaba başladım. Kitap durmadan beni çağırıyor gel oku diyo ama spor da yapmak lazım. Ev çocuklar koca spor kitap beşgeninin ortasında kaldım

Oooo 3. Sen oldun o halde maşallah ortim
Sağol ortiiiimmm.

Ay kuzum sen kaçta yattın kaçta kalktın
1 buçuktu galiba yattığımda. Sabah da sağolsun Ceren erkenci 7.30da uyandırdı. Ama o kadar muhteşem uyandırıyor ki. Odasının kapısını açtığında anlıyorum Ceren geliyo. Pıt pıt koştura koştura yanıma geliyo şap diye öpüyo gel de uyanma. O öpücük pilimi anında dolduruyo.

Yaaa maşallah

Ahh şuan bende çok isterdim annemle babamın yanında olmayı

Günaydın aynen canim bugün itibariyle baslayabilirsin
Bekarlık bencede kesinlikle sultanlıkkkkkk

Günaydınn keşke uyanınca kendi kendine oynasa
Ahhhh nerde en çok işi uyanınca yaptıriyor bana
Gözünü açıyor karşıda kitaplığı Aaaa bana şu kirmzii kitabı okur musunnn
Anne çis
Anne süt
Anne yemek
Anne inşaat yapalım hamur yapalim boylee peşpeşe gözümuzu actigimizin ilk yarim saatinde herşeyi yapmış oluyoruz bunların

Bana şimdi bunları okumak çok tatlı bişey gibi geliyor ama sana sormak lazım nasıl bi his uyandırdığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…