Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hastalık
Hangisini oynuyor o kadar çok arkadaşım varki eşinin bu huyundan bezmiş olan
Kumar neyse bu da o benim gözümde resmen bi bağımlılık ama 3 gündür nefes bile almadan oynuyo bekar hayatı istiyosa bekar kalsaymış ona da söyledim. Mobile legend diye bişey lol ün tel versiyonu

Kumar neyse bu da o benim gözümde resmen bi bağımlılık ama 3 gündür nefes bile almadan oynuyo bekar hayatı istiyosa bekar kalsaymış ona da söyledim. Mobile legend diye bişey lol ün tel versiyonu
Allah akıl fikir versin ya büyük bir tepki verip aklını başına almasını saglayacaksin yada görmezden gelip kitaba spora buraya saracaksin

Allah akıl fikir versin ya büyük bir tepki verip aklını başına almasını saglayacaksin yada görmezden gelip kitaba spora buraya saracaksin
Demin ağlarken gördü bıraktı bakalım ne kadar sürecek aklı başına mı geldi yalandan mı yapıyo bilmiyorum çok bunalttı beni 3 günde dışarı da çıkamıyorum bi yürür açılırdım

Evet zaten ortalık gergin insanlar gergin belki o da iş yok güç yok diye iyice sarmis olabilir

Gece yürüdüklerim boşa gidecek kazanmam gereken 15000lik bi meydan okuma var gidiyorum
Tam uykuya dalmak üzere idim. Burası da bilinç altıma öyle yerleşmiş ki arada 1 gözle bakıyorum. 15bin yazısını görünce öyle bi fırladım ki yataktan direk hazırlık yapıp yürümeye başladım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…