- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #339.341
Ya noldu? Öyle düşünme lütfenTüm motivasyonum gitti. Cuma izine ayrılcam galiba, olmuyo yok bu adam oyunu bırakmadıkça yürümez bu evlilik.
Bu yarış iyi oldu benim için . Baya motive oluyorumOo ozaman toplam puan süper
Ya Allah korusun. O kadar çok mu oynuyoTüm motivasyonum gitti. Cuma izine ayrılcam galiba, olmuyo yok bu adam oyunu bırakmadıkça yürümez bu evlilik.
Ya noldu? Öyle düşünme lütfen☹
Sabah 9 gece 1 tuvalet ve yemeklerde dahilYa Allah korusun. O kadar çok mu oynuyo
HastalıkSabah 9 gece 1 tuvalet ve yemeklerde dahil
Kumar neyse bu da o benim gözümde resmen bi bağımlılık ama 3 gündür nefes bile almadan oynuyo bekar hayatı istiyosa bekar kalsaymış ona da söyledim. Mobile legend diye bişey lol ün tel versiyonuHastalık
Hangisini oynuyor o kadar çok arkadaşım varki eşinin bu huyundan bezmiş olan
Allah akıl fikir versin ya büyük bir tepki verip aklını başına almasını saglayacaksin yada görmezden gelip kitaba spora buraya saracaksinKumar neyse bu da o benim gözümde resmen bi bağımlılık ama 3 gündür nefes bile almadan oynuyo bekar hayatı istiyosa bekar kalsaymış ona da söyledim. Mobile legend diye bişey lol ün tel versiyonu
Demin ağlarken gördü bıraktı bakalım ne kadar sürecek aklı başına mı geldi yalandan mı yapıyo bilmiyorum çok bunalttı beni 3 günde dışarı da çıkamıyorum bi yürür açılırdımAllah akıl fikir versin ya büyük bir tepki verip aklını başına almasını saglayacaksin yada görmezden gelip kitaba spora buraya saracaksin
Evet zaten ortalık gergin insanlar gergin belki o da iş yok güç yok diye iyice sarmis olabilirDemin ağlarken gördü bıraktı bakalım ne kadar sürecek aklı başına mı geldi yalandan mı yapıyo bilmiyorum çok bunalttı beni 3 günde dışarı da çıkamıyorum bi yürür açılırdım
Gece yürüdüklerim boşa gidecek kazanmam gereken 15000lik bi meydan okuma var gidiyorumEvet zaten ortalık gergin insanlar gergin belki o da iş yok güç yok diye iyice sarmis olabilir
Gece yürüdüklerim boşa gidecek kazanmam gereken 15000lik bi meydan okuma var gidiyorum
Demesenize öyle şeyler16bin diye çıkarsa biri ne gülerim
15 bin mi dedinGece yürüdüklerim boşa gidecek kazanmam gereken 15000lik bi meydan okuma var gidiyorum
15000 i C Cagrihilal1 demişti benim kaç dediğim bi sır15 bin mi dedingördüm artırıyorum 20 bin diyorum ahahah daha 5 bin anca attım
Bak ya bunlar beni hırslandırıyo
Tam uykuya dalmak üzere idim. Burası da bilinç altıma öyle yerleşmiş ki arada 1 gözle bakıyorum. 15bin yazısını görünce öyle bi fırladım ki yataktan direk hazırlık yapıp yürümeye başladım vallaGece yürüdüklerim boşa gidecek kazanmam gereken 15000lik bi meydan okuma var gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?