- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.317
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #339.301
Ya gece o kadar sefil ediyor ki beni gözünü açamıyorsun ki baş ağrısıyla kalkıyorsun inan okunmuyorBana şimdi bunları okumak çok tatlı bişey gibi geliyor ama sana sormak lazım nasıl bi his uyandırdığını
ölçmeye korktum açıkçası. ayıptı rsöylemesi kabızlık çekiyorum 4 5 gündür tuvalete çıkamıyorum bi de adet öncesi tam şişmeye meyilliyim yaniPazartesi kilolari ne alemde kizlar
Ay benim babam öyleydi deliririm öyle şeylere. Eşim ilk başlarda yapıyodu kıyamet koparınca yapmıyo artım sende geçir bi krizİyi bari
bugün eşe kızma sinir olma sırası bende galiba. Çok uykusuzum modum çok düşük. Sabaha kadar uyumadı ve kendi uyumayınca benim de uyumama izin vermez. Ses yapar yatakta hoplar. Kapıyı hızla açıp kapatır. Film izler sesli sesli
Gece gece çekilmiyodur hiç ablamın kıza ben bakmıştım epey süre su için kalktığında bile harap oluyodum bi süre uyanık kalmak daha kötüdürAhhhh nerde en çok işi uyanınca yaptıriyor bana
Gözünü açıyor karşıda kitaplığı Aaaa bana şu kirmzii kitabı okur musunnn
Anne çis
Anne süt
Anne yemek
Anne inşaat yapalım hamur yapalim boylee peşpeşe gözümuzu actigimizin ilk yarim saatinde herşeyi yapmış oluyoruz bunların
Ben tamamen unuttum tartılmayı. Bu arada Regle bir hafta kaldı kesin ödemler başladı bendePazartesi kilolari ne alemde kizlar
canım hoşgeldin aramiza ben be yaptigimi nasil oldugunu anlatayim sana;Ayyy demee inşallah bende alırım yaa o arkadaş ile tanışıp tüyo almam lazım :) yarın sabah pusuya yatıp bekliciim onu :) şaka bı yana belki bende veririm ya hem moral olur.sabah tartilirim net yazarım madem
Ahh laf anlamaz ki cnm.Ay benim babam öyleydi deliririm öyle şeylere. Eşim ilk başlarda yapıyodu kıyamet koparınca yapmıyo artım sende geçir bi kriz
Gece gece çekilmiyodur hiç ablamın kıza ben bakmıştım epey süre su için kalktığında bile harap oluyodum bi süre uyanık kalmak daha kötüdür
Uyuyamamak çok kötüdürAhh laf anlamaz ki cnm.
Sonra kendisi iyi bi uyudu ama ben uyuyamadım. Diyorki hadi ben bahçeye ineyim de sen uyuartık geçti dedim
Ne güzel valla. Gönder gönder at banaUyuyamamak çok kötüdürben başımı bi yere koyduğum an dalarım azcık atim uykumdan üstüne
Ben de öyleyim hem de asıl listeye giricem yani. çarşamba perşembe ödem attırıcı şeyler yapıyoruz kesinBen tamamen unuttum tartılmayı. Bu arada Regle bir hafta kaldı kesin ödemler başladı bende☹
Kesin cnm kesin. Lahana kaynatıcam İnşaAllah şimdi. O baya iyi olduydu geçen regl zamanıBen de öyleyim hem de asıl listeye giricem yani. çarşamba perşembe ödem attırıcı şeyler yapıyoruz kesin
Yok kuzum becermekle alakalı değil ki est. Bana yaşamadığım için hoş geliyordur sadeceYa gece o kadar sefil ediyor ki beni gözünü açamıyorsun ki baş ağrısıyla kalkıyorsun inan okunmuyorama inşallah sen becerirsinn
ben hiç ödem attırıcı bişeyler yapmadım daha önce. Ben de bi deneyeyim. Tadı nasıl oluyoKesin cnm kesin. Lahana kaynatıcam İnşaAllah şimdi. O baya iyi olduydu geçen regl zamanı
Çok güzel oluyor ben sevdim. İçine limon koymadan çok tatlı gelmişti ama limon da koyunca daha güzel oldu. Hatta maydanoz da koymuştumben hiç ödem attırıcı bişeyler yapmadım daha önce. Ben de bi deneyeyim. Tadı nasıl oluyo
o zaman ben de yapayım pazardan alayım da çarşamba günüÇok güzel oluyor ben sevdim. İçine limon koymadan çok tatlı gelmişti ama limon da koyunca daha güzel oldu. Hatta maydanoz da koymuştum
Tm cnm şifa olsun İnşaAllaho zaman ben de yapayım pazardan alayım da çarşamba günü
inşallah canımmTm cnm şifa olsun İnşaAllah
Ben de korkuyordum, en az 65 gelirim diyordum ama neyse ki korktugum gibi olmadı bi rahatladımA süper hemen toparlarsin kısa zamanda canım ,herkesi kendim gibi sanıyorum 5 ay tartilmamanin cezası 5 6 kgden başlar bende
Cok geçmiş olsun ve hoşgeldin:) beraber geri kalan kilonu da veririzİsmim dilek Edirneliym evliyim 1 oğlum var 2 buçuk yaşında.ergenligimden itibaren genelde kilo problemim oldu.sonra düzgün kiloyu yakaladım ama evlilikti dogumdu ameliyatlardi derken sistimde sistim.en son kalça protezi ameliyatı oldum 4 ay yattım 2 ay da yarı yürür vaziyetteydim tabi yürümek denirse.simdi iyileştim sayılır çok az kaldı yani.hem protezimin ömrü hem benm sağlığım için kilo vermem lazım bu sefer kararliyim.. sorun şu herkes istediği diyeti yapabilir mi.egzersiz zaten yapıyorum ben yine protezim için gerekli..ilk sayfayida okudum kabul ettim ayrica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?