Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar sizce bu walk meydan okumalarini bundan sonra pazartesi çarşamba cuma mi yapsak hergun yaparsak yarışma rutinlesir yoruluruzda kendi sporlarimizida yapıyoruz çünkü ne dersiniz ?
Bence de yoksa uyurken de yüricem

Evet 75 din 75,2ilede baslamistin çok iyi canım
Düzenli bir şekilde iniyorum sanırımmm
Kizlar sizce bu walk meydan okumalarini bundan sonra pazartesi çarşamba cuma mi yapsak hergun yaparsak yarışma rutinlesir yoruluruzda kendi sporlarimizida yapıyoruz çünkü ne dersiniz ?
Bence de daha mantıklı olur canım çünkü insanın her günü birbirini tutmuyor. Haftanın belli günleri olursa daha motive olarak yapılır yarışma günü beklenir yani gelsin de bu sefer herkesi gecicem diye

Baksen su tembellere isterseniz tek gün yapalım ? :)) ciddiyim ama ? Öylesi daha heyecanlı olur derseniz öyle olsun ve bence bu karantina günleri bitene kadar yapalım
Hiç tembel değilim kabul etmiyorum bu hafta en çok spor yaptığım hafta olabilir

Baksen su tembellere isterseniz tek gün yapalım ? :)) ciddiyim ama ? Öylesi daha heyecanlı olur derseniz öyle olsun ve bence bu karantina günleri bitene kadar yapalım
Kız bana her gün de uyar çocuğum yok biseyim yok ama çocuğu olanlar bir süre sonra her gün her gün olmasına yetişemez diye öyle dedim
Ben her türlü uyarım siz kadar verin

Bana da bu walk challenge her gun uyar birden bi aydinlanma geldi, grup ici yarisma bu sekliyle motive edici cunku yurumek cok kolay,alet/devat gerekmiyor, gurultu yapmiyor, aksam cocuk uyuyunca yapilabilir gibi geldi bana

Dilekbltylmz1 hosgeldin, iyi kilo vermeler, bence hefe olarak 50 iyi olur sana.

Bu arada ben gun icindeki adimlarda saymdirmiyorum, disarida veya evde ozellikle yurursem saydiricam. Leslie yaparken de takmayacagim.

Kablosuz kulaklik alip leslie yi cocuk uyuyunca yapmak istiyorum ama malum alisverise gidilmiyor sik.

Peki benim bu günü salı zannedip yürüyüş yok nasılsa deyip yatmama ne demelidün yürüyünce dünü pazartesi gibi düşünmüşüm

Tüm motivasyonum gitti. Cuma izine ayrılcam galiba, olmuyo yok bu adam oyunu bırakmadıkça yürümez bu evlilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…