- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.317
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #339.321
Evet 75 din 75,2ilede baslamistin çok iyi canımMerhaba kizlaaar cuma günü yanlış hatırlamıyorsam 75.0 tim. Bugün 74.7 yim:)
Cok geçmiş olsun ve hoşgeldin:) beraber geri kalan kilonu da veririz
Olur cnm mantıklıKizlar sizce bu walk meydan okumalarini bundan sonra pazartesi çarşamba cuma mi yapsak hergun yaparsak yarışma rutinlesir yoruluruzda kendi sporlarimizida yapıyoruz çünkü ne dersiniz ?
Bence de yoksa uyurken de yüricemKizlar sizce bu walk meydan okumalarini bundan sonra pazartesi çarşamba cuma mi yapsak hergun yaparsak yarışma rutinlesir yoruluruzda kendi sporlarimizida yapıyoruz çünkü ne dersiniz ?
Evet 75 din 75,2ilede baslamistin çok iyi canım
Bence de daha mantıklı olur canım çünkü insanın her günü birbirini tutmuyor. Haftanın belli günleri olursa daha motive olarak yapılırKizlar sizce bu walk meydan okumalarini bundan sonra pazartesi çarşamba cuma mi yapsak hergun yaparsak yarışma rutinlesir yoruluruzda kendi sporlarimizida yapıyoruz çünkü ne dersiniz ?
Canim leslie bu adımlardan harici ise ekleyeceğim genel spor listesine ? :))
Hiç tembel değilim kabul etmiyorum bu hafta en çok spor yaptığım hafta olabilirBaksen su tembellereisterseniz tek gün yapalım ? :)) ciddiyim ama ? Öylesi daha heyecanlı olur derseniz öyle olsun ve bence bu karantina günleri bitene kadar yapalım
BenimdeHiç tembel değilim kabul etmiyorum bu hafta en çok spor yaptığım hafta olabilir
Kız bana her gün de uyar çocuğum yok biseyim yokBaksen su tembellereisterseniz tek gün yapalım ? :)) ciddiyim ama ? Öylesi daha heyecanlı olur derseniz öyle olsun ve bence bu karantina günleri bitene kadar yapalım
İnşallahBenimde
Aman sevsinler onun yorulmasınıİnşallahdennisgo gibi sporla sonuncu olmayız ben arada koşuyorum sağolsun lokumcukta benle koşuyo sonra yorulunca koşma artık diye ayaklarımı ısırmaya başlıyo zor şartlar altındayım
Peki benim bu günü salı zannedip yürüyüş yok nasılsa deyip yatmama ne demeliBaksen su tembellereisterseniz tek gün yapalım ? :)) ciddiyim ama ? Öylesi daha heyecanlı olur derseniz öyle olsun ve bence bu karantina günleri bitene kadar yapalım
Hariç canın leslie ve jessica yaparken telefon elime almıyorumCanim leslie bu adımlardan harici ise ekleyeceğim genel spor listesine ? :))
Oo ozaman toplam puan süperHariç canın leslie ve jessica yaparken telefon elime almıyorum
Ay ne diyorsun :/Tüm motivasyonum gitti. Cuma izine ayrılcam galiba, olmuyo yok bu adam oyunu bırakmadıkça yürümez bu evlilik.
Yaa sacmalamaaTüm motivasyonum gitti. Cuma izine ayrılcam galiba, olmuyo yok bu adam oyunu bırakmadıkça yürümez bu evlilik.
Bişey olmaz olsaydı hilal.dun kazanamazdi son 2.saat katıldı yarışaPeki benim bu günü salı zannedip yürüyüş yok nasılsa deyip yatmama ne demelidün yürüyünce dünü pazartesi gibi düşünmüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?