Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende de öyle oldu evi süpürürken zıplaya zıplaya süpürdüm

Baksen su tembellere isterseniz tek gün yapalım ? :)) ciddiyim ama ? Öylesi daha heyecanlı olur derseniz öyle olsun ve bence bu karantina günleri bitene kadar yapalım
Hergün olmaması iyi olmuş. Hergün olunca sıkılırdık kesin. Böyle rekabet artıyor.
Tüm motivasyonum gitti. Cuma izine ayrılcam galiba, olmuyo yok bu adam oyunu bırakmadıkça yürümez bu evlilik.
Oyun için ona ayrı bi oda ayarlayın canım. Onu o odaya kapat yokmuş gibi davran
Benim eşim de bilgisayardadır hep. Yatak odasında bi köşesi var orda film izler oyun oynar bilgisayarda vakit geçirir. Bu benim işime gelir, sürekli dip dibe gerer insanı çünkü. Çocuklara da çok müdahale ediyo kırıcı oluyo birarada olunca.

Öyle yaptım ama çok yalnız kalıyorum. Bütün gün duvarlarla bakışıyorum lokum hanım erkekçi o bile yanıma gelmiyo. Kitap oku spor yap müzik dinle temizlik yap bi süre sonra olmuyo

Kızlar benim telefon Xiaomi nin bi telefonu. Bu markayı kullanıp adımsayar kullanan var mı ya 2-3 tane denedim adimlara hiç duyarlı degiller ben tüm evi turluyorum 5-6 adım sayıyo anca

Kızlar benim telefon Xiaomi nin bi telefonu. Bu markayı kullanıp adımsayar kullanan var mı ya 2-3 tane denedim adimlara hiç duyarlı degiller ben tüm evi turluyorum 5-6 adım sayıyo anca
Canim benimde xiomi uygulama ayarlarindann hassas ayarı seçtin mi ? arada benimde oluyor ama 5 adamın 2 sini saymiyor.gibi bazende sayması diyorum ama geriden gelebiliyor

Öyle yaptım ama çok yalnız kalıyorum. Bütün gün duvarlarla bakışıyorum lokum hanım erkekçi o bile yanıma gelmiyo. Kitap oku spor yap müzik dinle temizlik yap bi süre sonra olmuyo
Canım bence al karşına konuş, beraber dizi izleyelim, kahve içelim, yemek yiyelim o anlarda sadece benimle ilgilen; sonrasında oyun oynadığında yan bakış bile atmicam de. Benimki de ligler iptal olmadan önce maçın başından kalkmazdi. Böyle adını ilk kez duyacağın takimlarin maçları bile izlenirdi bizim evde. Bir süre öyle gittikten sonra konuştum, işten geldikten sonra yemek/çay Faslı sırasında bakmadı maça. Çay içerken bir yandan da Netflix ten beraber sectigimiz dizilerden izledik 1 bölüm mesela. Sonrasında o maçına döndü ben telefon başına. Yani herkesin bir uğraşı oluyor elbet, ben instagramda takılmayı çok seviyorum, kitap okumayı çok seviyorum; eşim araba sitelerinde gezmeyi, maç izlemeyi. Ona onu kisitlamadigini sadece zamanının bir bölümünü kendine istediğini açıkla. Çünkü evet gerçekten de bekarlıği ozledikleri anları oluyor. Bizim bile oluyor onların nasıl olmasın. Belki kendini kisitlanmis hissettikce daha çok oynayasi geliyodur? Bi plan çıkar mesela tüm gün evdeyse, de ki beraber kahvaltı yapalım, guzeeel bi kahve içelim sohbet ederek ya da müzik dinleyerek ya da herhangi bi şey izleyerek. Sonrasında ben spor yapcam sen oyunun başına git de. Sporunu yap yemeğini yap o arada. Sonra yemek çay faslında yine oynamasın. 1-2 saat ayırsin sana. Sonra sen burada gün değerlendirmesi yaparken o yine gitsin oyununa. Ne bileyim belki birçok kez denemissindir ama kendi yontemimi anlatma gereği hissettim sen boyle uzulunce

Konuştuk az önce 10 saat oyun oynasa yetermiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…