Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yoo yalan değil tabiki....Birlikte oynuyorlar,birlikte kavga ediyorlar,birlikte etrafı dagitiyorlar...doğrusu herşeyi birlikte yapıyorlar... ama kardeş şart ve arayı kısa tutmak gerek tavsiyemdir
Benim daha 1. Adam olmadi ki 2 ye geceyim level atlayamadım henüz daha uyumayı bile beceremedik onun yatağında ikimiz uyuyuruz birde bebek olsa

Mesela sende biri koltukta takla atıyor ya öteki ya onun ayağından cekistirir ya da oyuncak fırlatır benimkiler.... Ama bana karşı hep birlikler...

Benim daha 1. Adam olmadi ki 2 ye geceyim level atlayamadım henüz daha uyumayı bile beceremedik onun yatağında ikimiz uyuyuruz birde bebek olsa
Biz bı odaya yere yatak odasindaki yatağı ve büyük oğlanın yatagini atıp hep beraber uyuyup babayida oda dışına attık..yaza ayiracam inşallah..şu an küçük emiyor mecburiyetten yani...

Bence ya peşpeşe olacaktı ya da 6-7 yaş olacak. Öbür türlü kıskançlık oluyo 3-4-5 i ideal görmüyorum 6dan sonra anasınıfı falan görünce bi idrak ediyolar dünyada başka çocuklarında olduğunu

Lutfennnn gayet profesyonel calisiyoruz
Hiç bir şey bosa değildir mesela napıyorsunuz kizlar demek ne kadar spor yaptınız demek
Ahahaha biri ne yapıyorsunuz dediği an sporumu anlatcam bundan sonra
Biz cocuklular sizin hızınıza yetisemiyor valla
Çocukla zor canım ben de çocuk olmadan atayım istiyorum şu kiloları
Takımda ben sporları cezaları tutarım
pawlover haftalik hedefleri
kardelelen321 acil durum kaptan yardimcimiz goreve hazır bekliyor 2 çocuğuyla onu acil servis muamelesi yapıyoruz
Oo görev paylaşımı da süpermiş . En çok kardelelen321 Arkadaşımızın görevi güzel ama
Yoo yalan değil tabiki....Birlikte oynuyorlar,birlikte kavga ediyorlar,birlikte etrafı dagitiyorlar...doğrusu herşeyi birlikte yapıyorlar... ama kardeş şart ve arayı kısa tutmak gerek tavsiyemdir
Yaşların yakın olmasını bırak olsa ikiz alırım ben ahahah

Çocuğa bağlı ...büyük oğlum çok uysal ve terazi burcu birazda safça kötülük dusunmez(kurban olurum) sıkıntı yaşamadım..ne zamanki küçük ayaklandı zorluk başladı... 2 tel (biri daha iki gün önce alınmıştı.. 1 büyük ekran 4k televizyon ( bir haftalikti) çöp etti.. burdan gidince eşyaları satıp yeni alacaktık vazgeçtik......

Biz bı odaya yere yatak odasindaki yatağı ve büyük oğlanın yatagini atıp hep beraber uyuyup babayida oda dışına attık..yaza ayiracam inşallah..şu an küçük emiyor mecburiyetten yani...
İşte ne kadar zor düzen müzen hak getire çocuklarla Allah kolaylık versin canim

Bence de her çocuğun bi kardeşi olmalı. Sizinkileri yaş farkı ne canım. Benimkiler 3 yaş. Küçük yaza 3 ü büyük 6yı dolduracsk. Kıskançlık oluyo ama aşırı değil. Kavga da oluyo birlikte oyun da kuruyorlar. Küçük uyumlu bizde de. Büyükten çok çektim
Allah bizlere bağışlasın hepsini

Bazı çocuklar kardeş olunca çok olgunlaşıyo kuzum. Bir anda büyüyorlar sanki. Ama tabi bu koşullarda senin cesaret edebilen lazım.

Bu konuda çok haklısın aslında. Ama 6-7 yaş ara olunca da büyük en cafcaflı döneminde oluyo okul oluyo. Bebek varken ilgi alaka daha çok zaruri olarak küçükte oluyo. Büyüğün dersleri sekteye uğrayabilir. Kendini boşanmış hissddebilir

Tüm ara öğün haklarını kullanmış oldun, eğer akşam yemeğinden başka bişey yemezsen yapacağını sanmiyorum sadece günde 2 meyveden fazla yemeyin derler genelde. O kadar da olsun artık bu dönemde

Tüm ara öğün haklarını kullanmış oldun, eğer akşam yemeğinden başka bişey yemezsen yapacağını sanmiyorum sadece günde 2 meyveden fazla yemeyin derler genelde. O kadar da olsun artık bu dönemde
2 meyve yemeye çalışırdım hep ama bugün fena tatlı istedi cnm. Ancak onu yiyip kendimi frenledim hepsi küçük boyuttu Allahtan. Fıstık ezmemi de balla yapmıştım. 1,5 tatlı kaşığı kadar koydum ondanda.
Tm cnm, akşam yemekten sonra yememeye özen gösteriyorum İnşaAllah. Sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…