- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #339.541
E tamam o zaman sıkıntı yok bence2 meyve yemeye çalışırdım hep ama bugün fena tatlı istedi cnm. Ancak onu yiyip kendimi frenledimhepsi küçük boyuttu Allahtan. Fıstık ezmemi de balla yapmıştım. 1,5 tatlı kaşığı kadar koydum ondanda.
Tm cnm, akşam yemekten sonra yememeye özen gösteriyorum İnşaAllah. Sağol
Ben ogle yemeği yerine ara öğün yaptım naaaabeerSiz yiyin yiyiiinn ben öğle yemeğinde cacık yedim hepinizi yencem
Ben öğle yemek yeme adetim pek yoktur ya. Çok nadir yerim. Ama bugün bunlar öğle yemeği yerine oluversin artıkSiz yiyin yiyiiinn ben öğle yemeğinde cacık yedim hepinizi yencem
Tm cnm suyu artırayım bende İnşaAllah. Yeşil çayım var mıydı bakayım biE tamam o zaman sıkıntı yok bencebol su yesilcay tamamdır benim için süt bile kaçamak sayılır, fena gaz yapıyor çünkü. O yüzden ben de bol bol su içip yeşilçay icicem
Neyseki ara öğün de çok nadir yapıyormBen ogle yemeği yerine ara öğün yaptım naaaabeerhahaha şaka maka eğer 10-11 de kahvaltı yapıyorsam kahvaltı ara akşam ara yapıyorum
Yaa varya hepimizi yen tm tmmNeyseki ara öğün de çok nadir yapıyorm
Neyseki ara öğün de çok nadir yapıyorm
Yaa varya hepimizi yen tm tmm
Maksat sizi gaza getirmek yoksa bugün spor siftahı yapmadım dahaYaa varya hepimizi yen tm tmm
He tm azıcık dinlen sende yaMaksat sizi gaza getirmek yoksa bugün spor siftahı yapmadım daha
Yok bölgesel yapcam bide zıplicam jilliana da ara vermesem iyi olur gözüm alırsa kalkiciğiiimmHe tm azıcık dinlen sende yaben ara verdim bugün. Sende ver istersen. Çok yorulmanı istemem
Eyvah ki ne eyvah.. Umarım bi daha ki ölçümde ben ağlıyor olmamYok bölgesel yapcam bide zıplicam jilliana da ara vermesem iyi olur gözüm alırsa kalkiciğiiimm
Benim etim çok cıvık o yüzden kalın çıkıyom galibaEyvah ki ne eyvah.. Umarım bi daha ki ölçümde ben ağlıyor olmam
Bende cıvık etliyim malesefBenim etim çok cıvık o yüzden kalın çıkıyom galiba
Mayalı hamur gibiyim
Hayırlı kandiller. Amin inşaAllahKandilimiz mübarek ve sifa dolu olsun hanimlarr♥bol bol dua edelimsosyal mesafeye dikkat edelim.
Sizde gelirsiniz bu gunlere azicik sabir canimHeeee büyükmüş kız ben 5 hatırlıyorum ondan
8 yaş laf dinleyen bir yaş ne güzel masallah kuzuma
Al benden de kadar bacaklarimi hissetmiyorum bugun tepinmekten öldümn ekstra spor da da hep bacak agirlikli yaptim sabaha kadar agridan uyuyamadimBen baktım C Cagrihilal1 i geçemicem lokumu normalde eşim gezmeye çıkarıyodu dedim ver kızımı ben gezdircem baktım hala geçemiyorum açtım son ses müzik hem şarkı söyledim hem dansettim hem yürüdümlokum bile şüpheli gözlerle beni izliyodu aklını yitirdi galiba diyodu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?