- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.315
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #339.761
Hiç pırasa tadı yokki ben oglana söylemedim patates dedim yediSenin pırasalı da çok güzel görünüyordu. Ben onu yapsam evde pırasa yiyen yok üstüme kalır. Sonrası malum
Çok uzak ben gelmeyeyim de kendim yapayımİstanbuldayım gel beklerim
Kendi yakinim rahatsizdi tedavi gordu hastanede yatti 10larca ilac.simdi cok iyi masallah yuvasini da kurdu normale de döndü,tedavi ve destek cok onemli ama yakinindakileri fena yipratiyo bu durum anlatilir gibi değil yani, gördüm.Vah arkadaşıminan çok üzüldüm belkide senin dunyadaki sınavın budur.
Gorumcemin kızı bipolar Allah'ım 19 yaşında ama o kadar değişik bir kizkibirşeyde demek istemiyorum hepimizin evladı var görümcem zavallı kadın o.da hasta oldu onun yuzunden geceleri disarlardan topluyoruz kızı hemde nerelerden genç güzel bir kız düşünsene başına ne gelmez bütün aile tek derdimiz o oldu
O da çok ağır ilaçlar kullanıyor sabahı ayrı akşamı ayrı ilaclari var ama bazen esiyor ilaç icmeyecegim diyor asilik yapıyor gece balkondan kaciyor sosyal medyada intiharli laflar ediyor cidden çok zorKendi yakinim rahatsizdi tedavi gordu hastanede yatti 10larca ilac.simdi cok iyi masallah yuvasini da kurdu normale de döndü,tedavi ve destek cok onemli ama yakinindakileri fena yipratiyo bu durum anlatilir gibi değil yani, gördüm.
Allah ailesine yardım etsin..çok zor ...gerçekten evlatla sinanmak en zoru olmaliO da çok ağır ilaçlar kullanıyor sabahı ayrı akşamı ayrı ilaclari var ama bazen esiyor ilaç icmeyecegim diyor asilik yapıyor gece balkondan kaciyor sosyal medyada intiharli laflar ediyor cidden çok zor
Mevcut patronla kalırsan işsiz mi kalmış olacaksın kuzum ? Eğer öyle ise yerinde olsam profesyonel düşünüp kabul ederdim.eski patronla aranda samimiyet varsa soyleyedebilirsin bana teklifte bulundular ama ben sizi bırakmak istemiyorum gibi ağız arasan akıllı mantkli biri ise sana yol gösterir zaten . Bende benzer bir durum yaşamistim kardeş kuruluştan teklif gelmişti maaş yonetecilik tazminat herşeyimi alıp ciikabiliyordum gel gelelim eski yerde bana aşırı ihtiyaç vardı gittim mudurumle konustum böyle böyle teklif geldi çok kararsızım duzenimde bozulacak amaaa ( halbuki göbek atıyorum ) ne yapmalıyım sizceKızlar ya ihale gitti demiştim ya işteki, yeni firmadan teklif aldım. Gururum okşandı tabi ama bi miktarda kararsızım patronu satmak konusunda. Siz olsanız ne yapardınız? Sağlam iş mi, iyi insanı yarı yolda koymamak mı?
Amin amin babasida anasida çok iyi insanlar ama imtihan işteAllah ailesine yardım etsin..çok zor ...gerçekten evlatla sinanmak en zoru olmali
Anam bunlar hep benim yüzümdenKızlar iftara puding yapmak istiyorum beni durdurun
Yeme yeme, sen bizden daha iyi biliyorsun nasıl kalorili olduğunu.Kızlar iftara puding yapmak istiyorum beni durdurun
+500 zaten hevesimi kaçırdı bugün sabah 75.5 gördüm tam cuma gün olmam gereken kilo onu korumam lazımAnam bunlar hep benim yüzümden
Yeme canım yeme valla bak ben yedim ertesu gün tartı +500 gösterdi tüm sporlarimi heba ettim 5 dakkalik zevk icin
Yulaf yok ama meyve yiyeyim bari sadeceYulaf varsa meyveli yulaflı birsey yap canimCalypso95
Of evet biliyorum bunlar hep karın bölgesine yağ olarak dönecekYeme yeme, sen bizden daha iyi biliyorsun nasıl kalorili olduğunu.
Ben de bunu anlamıyorum ya erkek olmakla kadın olmakla sporun ne alakası var. Evde spor yapın korona var diye bas bas bağırıyo herkes televizyonda . Bence biz olması gerekeni yapıyoruz. Öbür türlü ye iç yat habireYürüyordum şimdi. Eşim noldu dedi bende arkadaşlarla anlaştık yürücez böyle dedim. Neden dedi spor için dedim. Allahtan erkeğim, kadın olsaydım bende böyle sen gibi kafayı yerdim evde dedi
Kesinlikle cnm ama anlayacak kabiliyet yok. Düz mantık işteBen de bunu anlamıyorum ya erkek olmakla kadın olmakla sporun ne alakası var. Evde spor yapın korona var diye bas bas bağırıyo herkes televizyonda . Bence biz olması gerekeni yapıyoruz. Öbür türlü ye iç yat habire
Amaaan he de geç devam et sen bildiğine biz doğru düşünüyoruz sonuçtaKesinlikle cnm ama anlayacak kabiliyet yok. Düz mantık işte
EşineYürüyordum şimdi. Eşim noldu dedi bende arkadaşlarla anlaştık yürücez böyle dedim. Neden dedi spor için dedim. Allahtan erkeğim, kadın olsaydım bende böyle sen gibi kafayı yerdim evde dedi
Ben yapmadim sende yapmaKızlar iftara puding yapmak istiyorum beni durdurun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?