- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.315
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #339.801
Zaten kiloluyken kıyafet alsverisi tam bir eziyetValla bu gruba girince hirslandim haftaya hedefim 85 i görmek ...yetti gari bana bu kilo artık ....valla zevkle değilde mağazada üzerime olanı giymekten bik. Tim...... Ve ben eylüle kadar 67 ye inecek kizlar öyle yada böyle gidecek bu kilolar....
Hahahah bundan 10 tane yiyebilirsinEkmeğin fotisini eklemeyi unutmuşum ehe
Yerim bakHahahah bundan 10 tane yiyebilirsin
Bunları yaptıktan sonra normal düzenine döndük bunları biraktiğin an kilo alırsın. Karatay karbonhidratsız beslenme yaptırıyo ama beyin enerji kaynağı olarak sadece glikoz kullanır. Bana kalırsan biz diyetisyenler bunları önermiyoruz aslaKılar Dukan ile Karatay arasındaki fark nedir..hangisi daha iyidir...kilo verme ve geri almama açısından degerlendirirsek
Yaa yapmaBen bu sabah 88.5 ciktim.Cherry Mom duymasin. . Bu cuma baslayabiliriz rekabeti severim. (Bende insilün direnci var cok zor kilo veriyorum.)
Yaa yapmabiz sarı kart aldık derece yapacağız derken yarın çok dikkat etmeni rica ediyorum kuzum el birliğiyle duzelmeliyiz valla diger takımlar takir takir kilo veriyor korona sanki sadece bizim hayatımızda
Daha 2 gün var kuzum 2 gün detoks yapicam en azindan sabit gelirim merak etme kuzum.
Diyetisyen misin canim ona göre soru sorcamBunları yaptıktan sonra normal düzenine döndük bunları biraktiğin an kilo alırsın. Karatay karbonhidratsız beslenme yaptırıyo ama beyin enerji kaynağı olarak sadece glikoz kullanır. Bana kalırsan biz diyetisyenler bunları önermiyoruz asla
Allah allahhYürüyordum şimdi. Eşim noldu dedi bende arkadaşlarla anlaştık yürücez böyle dedim. Neden dedi spor için dedim. Allahtan erkeğim, kadın olsaydım bende böyle sen gibi kafayı yerdim evde dedi
Bunları yapmak cidden ise yarıyorOnun yaninda saglkkli yasamla ilgili biseyler dinlesene surekli kafasına dank eder belki
Karatayla kilo vermiştim daha önce. Ve cidden hiç aç kalmadan vermiştim. Ara öğün diye bir şey yok onda. leptin hormonunun çalışması icin iki öğün arasi en az 4-5 saat ara vermek gerekiyor.Kılar Dukan ile Karatay arasındaki fark nedir..hangisi daha iyidir...kilo verme ve geri almama açısından degerlendirirsek
Galiba cnm şimdi de müzik de dinle daha iyi yürürsün dediAllah allahhseni sinir etmek için söylemiştir canım ben sanmıyorum cidden öyle düşündüğünü
Benim eşim benimle beraber spor yapıyo, kendisinin de benim de düzenli yapmamız gerektiğinin farkında bak bu konu da leylifer çok iyi söylemiş
Bunları yapmak cidden ise yarıyor
Karatayla kilo vermiştim daha önce. Ve cidden hiç aç kalmadan vermiştim. Ara öğün diye bir şey yok onda. leptin hormonunun çalışması icin iki öğün arasi en az 4-5 saat ara vermek gerekiyor.
Dukanda light ürünler serbest. Light tatlı vs. Karatayda yasak. Çoğu farkı saymışCherry Mom :)) ama nasil kilo verirsen ver, sağlıksız beslenme biçimine döndüğün an geri alırsın ikisinde de sonrası sana bağlı
Gayet iyiSabah : 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim tam buğday ekmeği, bir dilim peynir, 5 zeytin, azcik pekmezve 1 bardak yeşil çay
Öğle : yoğurt ve yulaf
Ara : 1 elma
Akşam: patlıcan musakka ve yoğurt
1,5 litre su
20 dk plates 30 dk leslie
Canım kalori hesabı yapıyorsun tamam ama 3 öğünde de karbonhidrat var
Bayaa hafif bi menüSabah
domatesli biber kavurması, 1 yk lor, salatalık, domates
Akşam
brokoli, karna bahar ve 1 havucu rendeleyip 1 yk zeytinyağı ile pişirdim ve yoğurtlayıp yedim.
2, 5 litre su
700 bölgesel, 1300 ip, 20 dk kardioCherry Mom
Yakmissindir bu spora onu zatenSabah : 2 yumurta +5 zeytin+ domates + salatalık+ 1 dilim tb ekmek
Ara: 1 mu
Akşam: kereviz yemegi+2 yk yoğurt+ yağsız salata
Kaçamak: 1 küçük kase sütlaç
spor: yarımsaat yürüyüş+30dk jilian+30 dk bölgesel hareket ( sporun bir kısmı sütlaça sayılcak )
Sabah
1 dilim peynir
2 dilim hindi füme
1 parça ekmek
Salatalık
öğlen
Yeşil mercimek salatası 6yk
Cacık 3yk
akşam
Fotideki ekmek
3yk tavuk sote
4yk yeşil mercimek salatası
suuuuu 2 bardak
spor birazdan yapacağım
Meyve biraz fazla geldi ama menü yine de güzelIyi aksamlar
Kahvalti
2 dilim ekmek
7 zeytin
2 yumurtadan omlet
Domates salatalik
Ara
5 cilek
1 muz
1 avuc uzum
Aksam
1 kase nohut yemegi
4 yk bulgur pilavi
Salata
2 lt su
40 dk. KardioCherry Mom
adimlar 10 da
Galiba cnm şimdi de müzik de dinle daha iyi yürürsün dedi
Sağol cnmGayet iyi
Canım kalori hesabı yapıyorsun tamam ama 3 öğünde de karbonhidrat varyani naçizane fikrim pilavı tek bir öğünde yemen
Bayaa hafif bi menü
Yakmissindir bu spora onu zaten
Meyve biraz fazla geldi ama menü yine de güzel
SanırımSana sarası gelmiş onun
Evet canım diyetisyenimDiyetisyen misin canim ona göre soru sorcam
Sadece kalori değil karbonhidrat protein yağ oranını da hesaplıyorumGayet iyi
Canım kalori hesabı yapıyorsun tamam ama 3 öğünde de karbonhidrat varyani naçizane fikrim pilavı tek bir öğünde yemen
Bayaa hafif bi menü
Yakmissindir bu spora onu zaten
Meyve biraz fazla geldi ama menü yine de güzel
O zaman rica etsem profilimden yeme duzenime bakıp beni eksiğim varsa yönlendirir misin..ben ekmeği .şekeri ve pilavı tamamen kestim ve de sadece karbonhidratı sebzeden alıyorum...kan grubu 0 Rh ve buna da kangrubu diyetinede uyuyorum..senden yorum bekliyorum...ayrıca yıllar içinde kilo aldım son 7 yilda 30 kilo aldimEvet canım diyetisyenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?