Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Zaten kiloluyken kıyafet alsverisi tam bir eziyet ya yaşlı kiyafetleri almak zorundasin yada hiç tarzin olmadan sırf oldu diye almak zorundasın.
Zayıflayınca da ayrı bir zevk hepimiz gönlümuzce alışveriş edelim inşallah :))

Kılar Dukan ile Karatay arasındaki fark nedir..hangisi daha iyidir...kilo verme ve geri almama açısından degerlendirirsek
Bunları yaptıktan sonra normal düzenine döndük bunları biraktiğin an kilo alırsın. Karatay karbonhidratsız beslenme yaptırıyo ama beyin enerji kaynağı olarak sadece glikoz kullanır. Bana kalırsan biz diyetisyenler bunları önermiyoruz asla

Ben bu sabah 88.5 ciktim. Cherry Mom duymasin. . Bu cuma baslayabiliriz rekabeti severim. (Bende insilün direnci var cok zor kilo veriyorum.)
Yaa yapma biz sarı kart aldık derece yapacağız derken yarın çok dikkat etmeni rica ediyorum kuzum el birliğiyle duzelmeliyiz valla diger takımlar takir takir kilo veriyor korona sanki sadece bizim hayatımızda

Yaa yapma biz sarı kart aldık derece yapacağız derken yarın çok dikkat etmeni rica ediyorum kuzum el birliğiyle duzelmeliyiz valla diger takımlar takir takir kilo veriyor korona sanki sadece bizim hayatımızda

Daha 2 gün var kuzum 2 gün detoks yapicam en azindan sabit gelirim merak etme kuzum.

Diyetisyen misin canim ona göre soru sorcam

Yürüyordum şimdi. Eşim noldu dedi bende arkadaşlarla anlaştık yürücez böyle dedim. Neden dedi spor için dedim. Allahtan erkeğim, kadın olsaydım bende böyle sen gibi kafayı yerdim evde dedi
Allah allahh seni sinir etmek için söylemiştir canım ben sanmıyorum cidden öyle düşündüğünü
Benim eşim benimle beraber spor yapıyo, kendisinin de benim de düzenli yapmamız gerektiğinin farkında bak bu konu da leylifer çok iyi söylemiş
Onun yaninda saglkkli yasamla ilgili biseyler dinlesene surekli kafasına dank eder belki
Bunları yapmak cidden ise yarıyor
Kılar Dukan ile Karatay arasındaki fark nedir..hangisi daha iyidir...kilo verme ve geri almama açısından degerlendirirsek
Karatayla kilo vermiştim daha önce. Ve cidden hiç aç kalmadan vermiştim. Ara öğün diye bir şey yok onda. leptin hormonunun çalışması icin iki öğün arasi en az 4-5 saat ara vermek gerekiyor.
Dukanda light ürünler serbest. Light tatlı vs. Karatayda yasak. Çoğu farkı saymış Cherry Mom :)) ama nasil kilo verirsen ver, sağlıksız beslenme biçimine döndüğün an geri alırsın ikisinde de sonrası sana bağlı

Galiba cnm şimdi de müzik de dinle daha iyi yürürsün dedi

Gayet iyi
Canım kalori hesabı yapıyorsun tamam ama 3 öğünde de karbonhidrat var yani naçizane fikrim pilavı tek bir öğünde yemen
Bayaa hafif bi menü
Yakmissindir bu spora onu zaten

Iyi aksamlar
Kahvalti
2 dilim ekmek
7 zeytin
2 yumurtadan omlet
Domates salatalik
Ara
5 cilek
1 muz
1 avuc uzum
Aksam
1 kase nohut yemegi
4 yk bulgur pilavi
Salata
2 lt su

40 dk. Kardio Cherry Mom
adimlar 10 da
Meyve biraz fazla geldi ama menü yine de güzel

Sadece kalori değil karbonhidrat protein yağ oranını da hesaplıyorum

Evet canım diyetisyenim
O zaman rica etsem profilimden yeme duzenime bakıp beni eksiğim varsa yönlendirir misin..ben ekmeği .şekeri ve pilavı tamamen kestim ve de sadece karbonhidratı sebzeden alıyorum...kan grubu 0 Rh ve buna da kangrubu diyetinede uyuyorum..senden yorum bekliyorum...ayrıca yıllar içinde kilo aldım son 7 yilda 30 kilo aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…