Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben alistim artık yazdan beri nerdeyse her gün
Ay hala 20 dk dan fazlasını yapamıyorum
Vermek lazım herhalde
Ben şuanda 9 gündür diyetteyim
21 günlük de spor programi takip ediyorum Instagram'dan, onun da 9. Günündeyim. Buraya sanırım 3. Günümde katilmistim. Normalde haftada bir ödül verirdim ama bu program bitene kadar kaçamak yapmicam diye söz verdim kendime sonrasında haftada bir vermeyi düşünüyorum açıkçası. Durup durup birden patlamamak için

Arkadaslar ödül günü yaptığımda zivanadan cikiyorum.bide 2 verip 1 aliriz gibime geliyor..ama kilo uzun süre vermediginizde şaşırmak için ödül mantıklı olabilir....rutine baglamamak gerekir bence

Arkadaslar ödül günü yaptığımda zivanadan cikiyorum.bide 2 verip 1 aliriz gibime geliyor..ama kilo uzun süre vermediginizde şaşırmak için ödül mantıklı olabilir....rutine baglamamak gerekir bence
Komple gün olmaz zaten, 1 dondurma, 1 kase puding, bi küçük tabak makarna gibi gibi olmalı bence

İşte aynen bu konu kişiden kişiye göre değişir herkes bildiği düzene göre devam etsin o.halde yiyen yine yiyor nasılsa misal ben

Benim diyetisyen hiç kaçamaksız gittiğimde ve sporu aksatmadığımda haftada 1 sütlü tatlı hakkı veriyodu. Bu yapılabilinir de komple günü kapatırsak zaten anlamı yok
Neyse ya ben böyle devam ediyorum bu hafta bir sutlu tatlı yedim bitti. 1 haftada hafif bir kaçamakla 2 yıla ideal kiloma erisirim iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…