- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #339.861
OhhOndan canımben oturuyorum TV izliyorum normalden farkli olarak 3 dk normal hız 1 dakika çılgınca hız yapıyorum nabzı yukseltiyorum baya cardio oluyor benim için
Evet çok verimli geçmediEvet 40 puan ceza olarak aldim canım bence bu hafta pek verimli geçmedi gibi 0 dan başla ne güzel spor yapıyorsun ama ne için bir sutlaca gidiyorçok zor geliyor ise haftada 1 kaçamak hakkı tanı kedine onu yiyince diğer şeylere öbür haftaya kadar set koy
Kaçamaklarımdan sonra bide kendime ödül vermeye yüzüm pek yok benimBu arada kızlar kendine ödül günü veren var mi
Bendeİşte aynen bu konu kişiden kişiye göre değişir herkes bildiği düzene göre devam etsin o.halde yiyen yine yiyor nasılsa misal ben
Günaydııınn
Bu sabah aynada çok mutlu edici bi sonuç vardı sankii
Aaa. Hadi bakalımBu sabah aynada çok mutlu edici bi sonuç vardı sankiisize de atiiimm
EkledimAaa. Hadi bakalım
Az yolum kaldı inşallah çabucak sıkılaşırımTebrik ederim yaaa şahane bir vücudun oldu vala
Vayy çok güzelll. Böyle kıyafetle bide ben çekeyim ya. Hep üzerimde salaş kıyafetlerle varEkledim
İnşallah canim yazın salına salına gezersinAz yolum kaldı inşallah çabucak sıkılaşırım
Aynen bi çek sen de benim gibisindir zaten muhtemelen ölçülerimiz aynı gibiVayy çok güzelll. Böyle kıyafetle bide ben çekeyim ya. Hep üzerimde salaş kıyafetlerle var
Hep birlikte gezeriz inşallah salına salınaaİnşallah canim yazın salına salına gezersin
Tm cnm inşallahAynen bi çek sen de benim gibisindir zaten muhtemelen ölçülerimiz aynı gibi
Bizide ekle fit değiliz aynada ..seni görelimde motive olalım bizdeEkledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?