- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #339.881
Ekledim bugün eklediğim son halimmBizide ekle fit değiliz aynada ..seni görelimde motive olalım bizde
Profilimde değil. Ekledim bildirim gelmiştir bildirimden bakabilirsinAma bende kullanıcı sınırlama getirmiştir diyo..profilin bana kapalı sanirim
Banada bildirim gelmediProfilimde değil. Ekledim bildirim gelmiştir bildirimden bakabilirsin
Sen de eklisin aslında du bakiimmBanada bildirim gelmedi
Kuzum kendini hiç bozmadan azimle ilerledin başardın maaşallah. SüpersinEkledim bugün eklediğim son halimm
Benim o kadar olma hayalim yok aslinda şişman olmayayim yeterKuzum kendini hiç bozmadan azimle ilerledin başardın maaşallah. Süpersin
Harika görünüyorsun. Biz de inşallah görürüz senin gibi olduğumuz günleri
Uzun bi yol oldu ama bitiyo gibi inşallahKuzum kendini hiç bozmadan azimle ilerledin başardın maaşallah. Süpersin
Harika görünüyorsun. Biz de inşallah görürüz senin gibi olduğumuz günleri
Bence sen de baya inceldin senin de yolun azaldıBenim o kadar olma hayalim yok aslinda şişman olmayayim yeter
Ben de görmek istiyorumm nerden bakcamEkledim
Ben de ramazana kadar 80 olabilir miyim acepValla bu gruba girince hirslandim haftaya hedefim 85 i görmek ...yetti gari bana bu kilo artık ....valla zevkle değilde mağazada üzerime olanı giymekten bik. Tim...... Ve ben eylüle kadar 67 ye inecek kizlar öyle yada böyle gidecek bu kilolar....
İnşallah kuzum. Sen bu hayale çok yakınsın şu anZaten kiloluyken kıyafet alsverisi tam bir eziyetya yaşlı kiyafetleri almak zorundasin yada hiç tarzin olmadan sırf oldu diye almak zorundasın.
Zayıflayınca da ayrı bir zevk hepimiz gönlümuzce alışveriş edelim inşallah :))
Ben de öyleyim. Bağımlı gibi bir defa tadına bakarsam sonra gözüm dönüyor. Hiç bulaşmamak en iyisi deArkadaslar ödül günü yaptığımda zivanadan cikiyorum.bide 2 verip 1 aliriz gibime geliyor..ama kilo uzun süre vermediginizde şaşırmak için ödül mantıklı olabilir....rutine baglamamak gerekir bence
EkledimmBen de görmek istiyorumm nerden bakcam
Şu an da şişman değilsin ki kuzum sen. 60 kiloya inince sen deBenim o kadar olma hayalim yok aslinda şişman olmayayim yeter
Bence şuanda da baya iyi vücuduŞu an da şişman değilsin ki kuzum sen. 60 kiloya inince sen depawlover gibi olacaksın
Bence deeeeeBence şuanda da baya iyi vücudu
Şu an da şişman değilsin ki kuzum sen. 60 kiloya inince sen depawlover gibi olacaksın
Bence şuanda da baya iyi vücudu
Opucukleeerr sizeeeBence deeeee
Bugun hic bisey yapmayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?