- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #339.901
Hep aç karna tartılmaya odaklanmışım o yüzden herhalde hiç merak etmedim bilmiyorumKızlar bir şey sorcam gün içinde açlık tokluk kilolarınız ne kadar değişiyor ? Mesela sabah aç karna tartıldınız diyelim akşamla arasında ne kadar fark oluyor sizin
1 kilo ortalama oda öğün aralarında yani yemek.sonrasi.hic.tartilmadimKızlar bir şey sorcam gün içinde açlık tokluk kilolarınız ne kadar değişiyor ? Mesela sabah aç karna tartıldınız diyelim akşamla arasında ne kadar fark oluyor sizin
Valla sen istediginde 2 2 veriyorsun kiloları dene benceBen de ramazana kadar 80 olabilir miyim acep
Hafif yedimse 500 gr ama iyi bi yedimse 1 kiloKızlar bir şey sorcam gün içinde açlık tokluk kilolarınız ne kadar değişiyor ? Mesela sabah aç karna tartıldınız diyelim akşamla arasında ne kadar fark oluyor sizin
Anam bende dedim yeni üye geldi galiba :))Ben sevgibakir kizlar, ismimi değiştim
E sahaneBu sabah 74.2 çıktım
haha yok ya isim soyisim takılmayayim dedimAnam bende dedim yeni üye geldi galiba :))
İyi yapmışsınhaha yok ya isim soyisim takılmayayim dedim
Buraya katilali 8, sağlıklı yaşama ve spora başlayalı 10 gün oldu. Toplamda 1 buçuk gitti de ilk 500 gram ödendi
Çok iyiBuraya katilali 8, sağlıklı yaşama ve spora başlayalı 10 gün oldu. Toplamda 1 buçuk gitti de ilk 500 gram ödendi
İnsallahh ya bu sefer ben de emin adımlarla ilerliyorum 1 buçuk yıldır bu istikrarı yakalayamamistimÇok iyiinşallah hiç durmadan devam eder ilk zmanlar çok önemli.diyetin basi kötü gidince insan devam edemiyor
24 Nisan a kadar kaçamaksız tam gaz devam o zaman. Ramazanda da gece leslie leri başlarValla sen istediginde 2 2 veriyorsun kiloları dene bence
Ben istesem de yirtsamda çok gitmiyor :)
Süpersin24 Nisan a kadar kaçamaksız tam gaz devam o zaman. Ramazanda da gece leslie leri başlar
Ayyy İnşaAllah24 Nisan a kadar kaçamaksız tam gaz devam o zaman. Ramazanda da gece leslie leri başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?