Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada ben yeni bişey öğrendim kızlar , benim gibi sanan varsa diye paylaşıyorum . Araştırdım da baya makale falan baktım , ben cardio yapıp sonra bölgesel yapıyodum , spor salonuna gittigim dönem de şu an da hep böyle yaptım ama bu yağ yakımını yavaşlatıyomus bu sıralamada yapılmaması gerekiyormuş, hatta ikisi birarada yapılmaması gerekiyormus . Ayrı ayrı yani mesela agırlık antrenmanı yaptın diyelim cardio da yapman gerekiyorsa 6 saatlik bir süre geçmesi daha faydalıymıs. Öncesinde ve hemen sonrasında yapmak uygun degilmiş , bilimsel sebeplerini de okuyunca çok mantıklı geldi, arka arkaya yapmıcam artık farklı günlerde yapcm

İnceliğinizi neye borçlusunuz hanimlar dokulun bakiyim
Yemiyoz yemiyoz sonra yine yemiyoz Valla kaçamak yapmamak için bi kocamı evden atmadığım kaldı. İki hafta falan önce evde cips yüzünden kıyamet koptu gitmiş film izlerken cips açmış sen misin o cipsi açan Allah affetsin çöpe attım ona da yedirmedim son zamanlarda da biliyonuz işte bölgeseli artırdım

Yazik adama ya

Kızlar bir şey sorcam gün içinde açlık tokluk kilolarınız ne kadar değişiyor ? Mesela sabah aç karna tartıldınız diyelim akşamla arasında ne kadar fark oluyor sizin
Ben su cay kahve yesil cay falan cok ictigim icin olsa gerek 2 kilo falan fark ediyor bende

Spor salonunda da bir gun agirlik bir gun kardio yapiyordum bende oyle demislerdi bana da. Ama hangisi daha cok yag yakmaya yonelik bilemiyorum kimisi kardio diyor kimisi agirlik. Gittigim spor salonunda kardio daha fazla yag yaktirir diyorlardi. Okudugum bi kac yazida da agirlik diyor. Bende spor yapiyorum ama sonuclarini pek aldigim soylenemez biseyleri yanlis yapiyorum sanirim

Ağırlık daha çok yağ yakıyor diye biliyorum , daha uzun süre yağ yakımı devam ettiğinden sanırım ama dediğin gibi kimisi cardio diyor

Kızlar bir şey sorcam gün içinde açlık tokluk kilolarınız ne kadar değişiyor ? Mesela sabah aç karna tartıldınız diyelim akşamla arasında ne kadar fark oluyor sizin
700-800 gr.kadar
+Adet varsa toplam 2 oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…