- 23 Mart 2016
- 29.845
- 90.305
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #339.961
Sabah : 1 haşlanmış yumurta+domates+salatalık+1 dilim tb ekmek
Akşam:Kereviz yemeği+ yoğurt
kaçamak: 10 tane çikolatalı leblebi (yarım avuç falan) +5 fıstık
spor: 1 saat bölgesel
Sabah
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
2 zeytin
Salatalık
öğlen yok
akşam
1 kase mercimek çorbası(terbiyesiz)
1 parça ekmek
su 2 litre
Spor 500 zıplama, 500 bölgeselCherry Mom
Menumu yazayimda dükkani kapatayim
Sabah 1 yumurta omlet 5 zeytin 1 dilim peynir yarım domates salatalık 1 dilim ekmek
Oglen bulgur pilavı yoğurt + 1 elma
Akşam çorba + cacık
Spor yarım saat bisiklet
300 bölgesel
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 1 yk lor, bol yeşillik
Akşam, 3 yk kadar et kavurma, 1 kase yoğurt, yeşillik
2 litre su
300 bölgesel, 300 ipCherry Mom
Bu ne kizzzzz herkes detoks tadindaaaBugünkü menüm
Sabah
- 1 haşlanmış yumurta
- 10 sarı leblebi
- Yarım elma
Akşam
2 lt su
- Yoğurtlu kabak
- Yeşil mercimek yemeği
1000 ip atlama
1 saat koşubandında cardioCherry Mom
Valla verdim o sözüSüpersinkendine öyle bir söz verdiysen bozma o zaman bozmadikca diyetin garantisi artıyor
Sari kart yiyen ekibin cuma korkusu adlı menüleriBu ne kizzzzz herkes detoks tadindaaayarın tartı var diye dimi sizi gidiler bi tek papatya ufak bi kacamak yapmış, ama nasıl güzel gelmiştir hee hahaha
Oh afiyet olsun inşallah güzel motivasyonValla verdim o sözü21 gün hiç bozmayip 21. Günün aksami tahinli kek yapcam kendime oohh misss
İnşallah başarırımOh afiyet olsun inşallah güzel motivasyon
Sabah
- Yarım kaşarlı tost
- 1 dilim kek
- Yeşil çay
Akşam
2 lt su
- Yoğurtlu kabak
- Nohut yemeği
- Biraz kuru yemiş çocuklar yerken tırtıkladım
1000 ip atlama
1 saat koşubandında cardioCherry Mom
Menüde sporda sahaneSabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir 3 zeytin
Domates salatalık
Öğlen
Yulaf lapası.
İçinde 1 muz 3 kuru kayısı 5-6 fındık 3-4 ceviz vardı
Akşam
Yeşil fasulye
Cacık
Çay yanı: yarım avuç kabak çekirdeği 1 hurma
Spor: 25 dk Leslie, 30 dk bölgesel egzersiz, 30 dk cardio
Su: 3 buçuk litre
3 kaşık hahahaKek için 50 puan cezapuanindan düştüm kuzum
Menüde sporda sahaneyulaf lapasinda kaç kaşık yulaf var
E hani hedefin vardı ? Detoks suyu yürüyüş her şey çok güzelde menü çok çok özür dilerim ama felaketSabah iki yumurta yeşillik ve çeri domates...
Öğlen kemik suyu çorba 1 fincan ve malesefki 5 tane patatesli sigara böreği ve azıcık ekmekarasi sucuklu yumurta
Akşam az balık ve yanında az patates
Günlük 1.5 lt su artı detox. Suyu
6 km yuruyus
Kız herkes azcık azcık yemiş ben standart diyetime devam ediyorum . Bugün -500 geldim benim için yeter ama bakalım yarına ne olcakBu ne kizzzzz herkes detoks tadindaaayarın tartı var diye dimi sizi gidiler bi tek papatya ufak bi kacamak yapmış, ama nasıl güzel gelmiştir hee hahaha
Sen essegini sağlam kazığa baglamisin ondanKız herkes azcık azcık yemiş ben standart diyetime devam ediyorum . Bugün -500 geldim benim için yeter ama bakalım yarına ne olcak
Ahh ahh yapılmayacak şeyi yaptım evet ...çocuklara yapayım derken kendimde bı baktım onlarla yedim ... Cerez tuketsem daha sağlıklı olurdu...E hani hedefin vardı ? Detoks suyu yürüyüş her şey çok güzelde menü çok çok özür dilerim ama felaket
Sporun tamamını bu kacamaklara alıyorum
Tamam hakim beySuper başka itirazım yok
Evet zaten -500 den fazla çıkmayacağına eminim şükürler olsun hiç vermemek olmayacağını zaten biliyorum kalori hesabıma göre ama adetim cumartesi pazar gibi gelecek onun şişkinliği korkutuyordu beniSen essegini sağlam kazığa baglamisin ondan
Ben de normal devam ettim valla yarın geçecekler biziKız herkes azcık azcık yemiş ben standart diyetime devam ediyorum . Bugün -500 geldim benim için yeter ama bakalım yarına ne olcak
Onu bende çok yapıyordum ve kilo alma nedenlerimin başında geliyor belki.cocuga makarna yaparım yemedi mi kalani benim börek yaparim yemedi mi.yerim ve işin kötüsü insan yemek olarak bile algılamıyor gözün kapalı yiyorsunAhh ahh yapılmayacak şeyi yaptım evet ...çocuklara yapayım derken kendimde bı baktım onlarla yedim ... Cerez tuketsem daha sağlıklı olurdu...
Aman geçsinler ya sarı kart yemeyelim yeter kiBen de normal devam ettim valla yarın geçecekler bizi
Ben daha listede değilim zatenAman geçsinler ya sarı kart yemeyelim yeter kihaftaya da biz geçeriz canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?