- 23 Mart 2016
- 29.839
- 90.300
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #339.981
Bravo hocam emin adimlarla gidiyorsunuzSabah: 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, 5 zeytin, yumurta omlet ve yeşil çay
Öğle: yulaf ve yoğurt
Ara: 5 6 tane ceviz kuru üzüm
Aksam: bezelye yemeği ve yoğurt
2 litre su
30 dk leslie 20 dk plates
Güzel menu canımKahvaltı(9.00): 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek üzerine sürülebilir lor peyniri(2 tatlı kaşığı), 1 ceviz, domates, çay
Ara: 1 fincan sütlü kahve, 1 hurma+7-8 çilek
Ara: yarim kase yayla çorbası, şekersiz kahve, 1 ayva
Aksam: 2 dilim ekmek, ızgara tavuk,salata
Ara: 2 kaşık yogurt+4 çilek+1 çay kaşığı tahin
5000 adım , 2.5 litre su
Ben daha listede değilim zaten
Aslında bu hafta kötüydü beslenmem, evde tatlı yeme isteğime engel olmakta güçlük çekiyorum. Bugün yediklerimi deftere yazmaya karar verdim umarım işe yararBravo hocam emin adimlarla gidiyorsunuz
Güzel menu canım
Yarından itibaren senle yarışalım mi kilolar çok yakınbakalım önümüzdeki hafta en fazla kim verecek
Hadi bakalımAslında bu hafta kötüydü beslenmem, evde tatlı yeme isteğime engel olmakta güçlük çekiyorum. Bugün yediklerimi deftere yazmaya karar verdim umarım işe yararyarışalım tabi
Haftaya listede olursun ben de ilk defa giricem listeyeBen daha listede değilim zaten
Hadi bakalimmm listeden çıkışın mezun olarak olsunHaftaya listede olursun ben de ilk defa giricem listeye
:))) Hoşgeldin esracimCherry Mom Emnisciiiiiiiimmmmm beni takıma almak İçin ne istersin? Resmen ve alenen rüşvet teklif ettim yoksa bu iş olmayacak beni ancak takıma girmek kurtarır Nasılsınız arkadaşlar, nasıl gidiyor??? Emniscim sen nasılsın??? Her şey yolunda mi? Diyetler ne alemde? Şu an takımda kaç kişi var kimler var bilmiyorum ama gerçekten takıma girme konusunda çok istekliyim ve sizleri çok özledim!!! ❤❤❤
Hoşgeldin canım. Biz de seni özledik nerelerdesin sen. Bi görünüp bi kayboluyorsun.Cherry Mom Emnisciiiiiiiimmmmm beni takıma almak İçin ne istersin? Resmen ve alenen rüşvet teklif ettim yoksa bu iş olmayacak beni ancak takıma girmek kurtarır Nasılsınız arkadaşlar, nasıl gidiyor??? Emniscim sen nasılsın??? Her şey yolunda mi? Diyetler ne alemde? Şu an takımda kaç kişi var kimler var bilmiyorum ama gerçekten takıma girme konusunda çok istekliyim ve sizleri çok özledim!!! ❤❤❤
Hangimiz uyanabildik kiiiGünaydınhenuz uyanamadim yine
Bu süreçte taşınmak zor olmayacak mı? Ben taşınırken daha çok başlarıydı o zaman bile epey panik olmuştum. İnşallah içinize sinen bi yer bulur hızlıca düzeninizi kurarsınızSelamlar
Salı emlakçı ile anlaştık, temizlik, dün foto çekimi çok yoğun geçiyor, haftaya ilana çıkacak bizim ev. Bir yandan kiralık ev arıyoruz ve herşey evden yapılıyor tabiki.
Haydi inşallah hepimizin öyle olsun ya ❤Hadi bakalimmm listeden çıkışın mezun olarak olsun
Yüzümün gozumun sisligi insin bakacağım durumaGünaydın zayıflama ortaklarım kilosunu ölçülen var mı
Selam canım. Zor bir döneme denk geldi herşey yolunda gider umarımSelamlar
Salı emlakçı ile anlaştık, temizlik, dün foto çekimi çok yoğun geçiyor, haftaya ilana çıkacak bizim ev. Bir yandan kiralık ev arıyoruz ve herşey evden yapılıyor tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?