- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #340.021
Olsun Canım + çıkmasın da gayet iyiKızlar 84,6 benim de. 400g gitmiş. Daha iyi eksi bekliyordum ama
(85/84,6/0,4/%0,47)
Tebrikler canım çok iyiGünaydınsuanki kilom 68, geçen hafta 68.8di, -800deyim
Çok şükür kaptanımCanım senin kg da birisi için 800 gr muhteşem
Teşekkürler cnmÇok çok iyi ❤
İnşallah canım sonuna kadar gidelim artık
Ben de + sandım öyle deyinceemzirmek günde 500 600 kalori yaktırıyo
Sağol cnmMuhteşemsiiiiiiiiiinn
Çok şükür cnmHarikasın ya nasıl sevindim emeklerinin karşılığını aldın ☺☺
Hiç öyle deme çok iyi kalanida haftaya olsunKızlar 84,6 benim de. 400g gitmiş. Daha iyi eksi bekliyordum ama
(85/84,6/0,4/%0,47)
:))) Hoşgeldin esracim ☺ alemsin yaa sen bizi bırakmazsan biz seni hiç bırakmayız biliyorsun ♥
Virus hariç her şey yolunda :) ekibe yeni gelenler var demir başlar halen sabit duruyorsende katıl :)))
Kötü bi zamana denk geldi. Herşey gönlünüzce olur inşallahSelamlar
Salı emlakçı ile anlaştık, temizlik, dün foto çekimi çok yoğun geçiyor, haftaya ilana çıkacak bizim ev. Bir yandan kiralık ev arıyoruz ve herşey evden yapılıyor tabiki.
İnşallah haftaya daha iyi olacak kuzumHiç öyle deme çok iyi kalanida haftaya olsun
Ay hakikatten sizi ve buranın enerjisini çok özlemişim kardelencim.Hoşgeldin canım. Biz de seni özledik nerelerdesin sen. Bi görünüp bi kayboluyorsun.
Kilo durumları nasıl, son zamanlarda spora sarmıştın ne oldu devam mı. Ben de buranın demirbaşı oldum işte aksaya aksaya ilerliyorum. Hadi o zaman gel de bitir şu yarım bıraktığın işi
Ayvaciceği nasılsın? Senin kilo durumları nasıl, nasıl gidiyor görüşmeyeli? Taşınıyor musunuz?Selamlar
Salı emlakçı ile anlaştık, temizlik, dün foto çekimi çok yoğun geçiyor, haftaya ilana çıkacak bizim ev. Bir yandan kiralık ev arıyoruz ve herşey evden yapılıyor tabiki.
Pawlover nasılsın? Sen ne durumdasın? Nasıl gidiyor? Uzun zamandır yoktum sürecini takip edemedim, sormaya da çekiniyorum.Hangimiz uyanabildik kiii
Bu süreçte taşınmak zor olmayacak mı? Ben taşınırken daha çok başlarıydı o zaman bile epey panik olmuştum. İnşallah içinize sinen bi yer bulur hızlıca düzeninizi kurarsınız
Vallahi bırakamadık ya cakildik kaldık çok seviyoruz bu takımı ne yapalımAslında demirbaşların artık tahtı bırakması gerekiyor yavaş yavaş ama bir türlü toptan halledemedik dönüp dolaşıp yine geliyoruz grup bizi çağırıyor. Daimi yuvamız 5. Takım!valla çok kararlıyım Aslında 1 aydır ciddi diyet yapıyorum. Bir forma girdim ama bu virüs bizi alt üst etti. Hareketsizlikten olsa gerek kilom çok oynamadı. Allahtan geçen sene o eliptiği almışım şimdi işe yarıyor. Baya iyi geliyor bana. Sen nasılsın emmiş kilolar ne alemde?
Aynen canım bu virüs herkesin dengesini bozdu. Ben aslında hep evdeydim ama bu ekstrem durum insanı geriyor. Dört duvar üstüme geliyo bazen. Benim de çoğunlukla vaktim 2 cimcimemi mutlu etmek üzerine ilerliyorAy hakikatten sizi ve buranın enerjisini çok özlemişim kardelencim.Ne güzel geldiğimde seni de burada bulmak Senin kilo ne durumda? Ben şimdi daha fazla spor yapmaya çalışıyorum valla evde çok hareketsiz kalıyoruz. Evde iş bitmiyor o ayrı ama onları hareketten saymıyorum. Mutfak hiç boş kalmıyor mesela sürekli bir sirkülasyon var orda. Nasıl oluyor da günde 3-4 kere mutfak toplar hale geliyorum bilmiyorum. Yorgunluktan başka bir şey değil. Artık alışacağız sisteme. Ev işleri sırtımı belimi yoruyor. Normalde haftada bir yardımcımız dip bucak temizlik yapınca ben rahat oluyordum ama şimdi iş başa düşünce bayağı zorlandım. Alışkın da değilim ama çokta titizimdir. Yere en ufak saç düşse hemen süpürüyorum deli olacağım. Tabii evde yalnızken derli toplu oturuyordum şimdi çocuk evde eşim evde sürekli birileri dolanıyor ortalıkta. ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?