- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #340.041
Teşekkür ederiz, hoşbuldumListeyi şimdi inceledim. Yeni gelen arkadaşlar da var. Hepiniz hoşgeldiniz. Ben ev sahibi sayılırım artık bir süre burada olmasamdaO yüzden hoşgeldiniz diyorum. Esra’cım ben de senin kilolardayım yine üç aşağı beş yukarı aynıyız Şimdi regl oldum şişim ama yarından sonra ineceğim muhtemelen. O zaman tartılayım çünkü cidden yüzüm, gözlerim şiş resmen ödemliyim belli her yerimden. Bir de gün ışığı almıyoruz ya sanırım onun da etkisi var bu sefer daha ağır geçiriyorum bu dönemi. Her zaman modum düşer bu dönemde ama bu sefer gecikme oldu iyice elim yüzüm balon gibi şişti. Sanırım hormonal cenge değişiyor yaşam koşulunun değişmesiyle birlikte. Hareket az, gün ışığı yok....
Aynen öyle canım bir şekilde ayak uydurmaya çalışmalıyız ve kabullenmeliyiz ha diyince bitecek bir durum olmadığı için yeni düzende elimizden geleni yapacağızListeyi şimdi inceledim. Yeni gelen arkadaşlar da var. Hepiniz hoşgeldiniz. Ben ev sahibi sayılırım artık bir süre burada olmasamdaO yüzden hoşgeldiniz diyorum. Esra’cım ben de senin kilolardayım yine üç aşağı beş yukarı aynıyız Şimdi regl oldum şişim ama yarından sonra ineceğim muhtemelen. O zaman tartılayım çünkü cidden yüzüm, gözlerim şiş resmen ödemliyim belli her yerimden. Bir de gün ışığı almıyoruz ya sanırım onun da etkisi var bu sefer daha ağır geçiriyorum bu dönemi. Her zaman modum düşer bu dönemde ama bu sefer gecikme oldu iyice elim yüzüm balon gibi şişti. Sanırım hormonal cenge değişiyor yaşam koşulunun değişmesiyle birlikte. Hareket az, gün ışığı yok....
Hesap dogru canım güzel eksi bravoŞimdi bende tartıldım regle 4 5 gün var buna rağmen mutlu oldum60,2 den 59,5 hesabı yaptım yanlış olmamıştır inşaallah
60.2-59.5=0.7 0.7/60.2×100=%1,16
Vallahi bırakamadık ya cakildik kaldık çok seviyoruz bu takımı ne yapalım@toplight kaptanım yakında bizi kovacak :))
Bu zamanda kilo almamak bile çok iyi ne yapalımeliptik aynen iyiki var birde biz takımca evde yürüyüşlere başladık ne adım sayısı çıkıyor var ya inanamazsin şartlara uyum sagladik ve bence ekibe çok iyi geldi
Bende iyiyim canim çocukla eve kapanmak ne kadar olursa işte
Güncel kilon ne ? :)
İstediğin zaman cocuklari alıp dışarı cikabilecegini bilmek bile güzelmişAynen canım bu virüs herkesin dengesini bozdu. Ben aslında hep evdeydim ama bu ekstrem durum insanı geriyor. Dört duvar üstüme geliyo bazen. Benim de çoğunlukla vaktim 2 cimcimemi mutlu etmek üzerine ilerliyor. Evde çok sıkılıyorlar. Dışarıyı aratmamaya çalışıyorum onlara. Düşün geçen gün ev pikniği yaptık sepetimizi hazırlayıp
Kilo durumları ben de bi iyi bi kötü. Bazen çok iyi motive oluyorum haftada 2 kilo gidiyo bazen motivasyon yerlerde.... Artık demirbaş olmak gerçekten sıktı. Şimdi benim kilo sabitleme aşamasında olmam gerekiyordu aslında. Sen de eliptik le epey yol almaya başlamıştın. Yine devam. İnşallah artık kurtulalım şu ağırlıklardan
Tmm canım reglide 2 3 kilo + oluyor bazen doğrudurya biliyor musun geçen sene ben de evde yürüyüş yapıyordum 5000 adım kesin oluyordu ve bu çok iyi benim gibi hareketsiz biri için. Gerçekten iyi geliyor ben de yapayım. Güncel kilom en son geçen hafta 66.4’tü ancak 2 gün önce regl oldum hala tam olamadım şiştikçe şiştim 69.5 gösterdi bu sabah tartı ama mümkün değil... Müthiş ödemliyim. Bir tam olsam hop diye inecek. Onun İçin 1-2 gün sonra net kilomu paylaşsam daha iyi olur diye düşünüyorum.
Valla iyi kilo veriyorsunuz kıskandım
Valla iyi kilo veriyorsunuz kıskandım
Tebrikler
EveeeettttBugün yürüyüş yarışı yapıyoruz dimi kızlar
Harikasın tebriklerŞimdi bende tartıldım regle 4 5 gün var buna rağmen mutlu oldum60,2 den 59,5 hesabı yaptım yanlış olmamıştır inşaallah
60.2-59.5=0.7 0.7/60.2×100=%1,16
Aaa unuttum ben hemen açayım sayacimi tühBugün yürüyüş yarışı yapıyoruz dimi kızlar
İyiyimm nerelerdeydiinPawlover nasılsın? Sen ne durumdasın? Nasıl gidiyor? Uzun zamandır yoktum sürecini takip edemedim, sormaya da çekiniyorum.
Ben de daha anca başlıycamAaa unuttum ben hemen açayım sayacimi tüh
Aynen öyle canım. İnşallah en kısa sürede kurtuluruz. Ama hazirana kadar böyle gidecek gibi duruyor.İstediğin zaman cocuklari alıp dışarı cikabilecegini bilmek bile güzelmişdedigin gibi bizde evdeydik zaten ama şimdi kapatıldık gibi bir duyguya giriyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?