Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederiz, hoşbuldum

Aynen öyle canım bir şekilde ayak uydurmaya çalışmalıyız ve kabullenmeliyiz ha diyince bitecek bir durum olmadığı için yeni düzende elimizden geleni yapacağız su dönem aslında en kilo alinacak dönem biz burda bir şekilde kontrol edeceğiz kiloları

ya biliyor musun geçen sene ben de evde yürüyüş yapıyordum 5000 adım kesin oluyordu ve bu çok iyi benim gibi hareketsiz biri için. Gerçekten iyi geliyor ben de yapayım. Güncel kilom en son geçen hafta 66.4’tü ancak 2 gün önce regl oldum hala tam olamadım şiştikçe şiştim 69.5 gösterdi bu sabah tartı ama mümkün değil... Müthiş ödemliyim. Bir tam olsam hop diye inecek. Onun İçin 1-2 gün sonra net kilomu paylaşsam daha iyi olur diye düşünüyorum.

İstediğin zaman cocuklari alıp dışarı cikabilecegini bilmek bile güzelmiş dedigin gibi bizde evdeydik zaten ama şimdi kapatıldık gibi bir duyguya giriyor insan

Tmm canım reglide 2 3 kilo + oluyor bazen doğrudur
Ya bu çılgın ekip evde 17 18 bin atiyor yarışıyoruz da şeyini çıkardık

Pawlover nasılsın? Sen ne durumdasın? Nasıl gidiyor? Uzun zamandır yoktum sürecini takip edemedim, sormaya da çekiniyorum.
İyiyimm nerelerdeydiin tüp bebek tedavisi pozitif olmuştu ama 10+6da kalbinin durduğunu öğrendik. 2 ay geçti bakalım biraz kafa molasındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…