Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vaktin var mı? Vaktin yoksa destek olabilirim

Ben de dün akşam cips yedim. Sokağa çıkma yasağına sıfır ekmekle girecek olan babamdan ötürü. Babamda miktarı az olsa da ekmeksiz yaşayamaz yani. Sonra bir arkadaşımın eşi bıraktı neyse ki.o arada bir de bilim kurulu üyesi bir salatalık türüne denk geldim. Ben bir öğün yiyorum az yiyin bağlamında bir açıklamasını da duyunca sanırım yarım saat nokta koymadan ve soluksuz küfür ettim. Sonra da oturdum komplo teorilerimle birlikte cips kola takıldım. Sonra da başıma saplanan ağrılarımında alıp yattım uyudum.

yeahhh! Benim işte buna ihtiyacım vaaaarrr Aradığım motivasyon burada dostum! Peki dennisgo nerede spor deyince o geldi aklıma???
Fenalardayım. Sokağa çıkma yasağına iki oyun manyağı ile yakalandım. Yiyip içip yuvarlanıyorum. Düzenim şöyle; bir kaç gün diyet bir kaç gün kaçamak ile gün aşırı 15 dakika cardio.. ama tüm anlık stresleri yeme atakları ile geçiyorum maalesef.

Daha listelere geri döneceksin neler duyuyor elf kulaklarım

Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor mezun oldu geri listelere dönebilmek için yiyomuş diyolar dennisgo
Sorma tüm çabalarımı çöpe atıyorum şu an. Bir nedenle verdim ve bir sonraki kilo verme nedenimin ne olmasını istiyordum. Hale bak.. her dolabı açışta ilaçlarla bakılıp yemeye devam ediyorum :) işin kötüsü vitaminlerimi insülin direnci ilacını falan da düzgün içmiyorum ama bazen gerçekten bir sinirleniyorum kendime sonra ayni boş vermişlik aynı saçmalıklara devam..

Emeklerini heba etme gerçekten daha sık buraya gelsen mi acaba? Menü falan yazsan yemezsin belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…