- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #340.381
Olur bakalım kimde daha çok etki edecekBen hep yapardım çok güzel bir şey ya... Beraber yapalımmı
Ne zmn başlıcan cnm, bende düşünüyorum İnşaAllahOlur bakalım kimde daha çok etki edecek
Çarşamba perşembeye niyet ettim hurma almaya çıkabilirsem inşallahNe zmn başlıcan cnm, bende düşünüyorum İnşaAllah
Bende ayarlayabilirsem katılayım sana İnşaAllahÇarşamba perşembeye niyet ettim hurma almaya çıkabilirsem inşallah
Tmmdır cnmArkadaşlar spor listelerini bir süre ben tutacağım.Cherry Mom in yanında beni de etiketler misiniz spor bildirimleriniz için.
Esra biraz fazla yoruluyor bu aralar. Dinlendirelim onu. Lütfen olabildiğince katılım sağlayalım. Menü ve Spor bildirmeyi unutmayalım.
Vaktin var mı? Vaktin yoksa destek olabilirimArkadaşlar spor listelerini bir süre ben tutacağım.Cherry Mom in yanında beni de etiketler misiniz spor bildirimleriniz için.
Esra biraz fazla yoruluyor bu aralar. Dinlendirelim onu. Lütfen olabildiğince katılım sağlayalım. Menü ve Spor bildirmeyi unutmayalım.
Ben de dün akşam cips yedim. Sokağa çıkma yasağına sıfır ekmekle girecek olan babamdan ötürü. Babamda miktarı az olsa da ekmeksiz yaşayamaz yani. Sonra bir arkadaşımın eşi bıraktı neyse ki.o arada bir de bilim kurulu üyesi bir salatalık türüne denk geldim. Ben bir öğün yiyorum az yiyin bağlamında bir açıklamasını da duyunca sanırım yarım saat nokta koymadan ve soluksuz küfür ettim. Sonra da oturdum komplo teorilerimle birlikte cips kola takıldım. Sonra da başıma saplanan ağrılarımında alıp yattım uyudum.Yaaaaa ben dün aksam puding yedim şekeri yarı yarıya hazirlardan az ama yedim vallaMehmet Emre'ye sinirlip götürdüm sonrada zaten migrenden bayıldım.dun o da bende uyksuuzduk ya, Allahimm nasıl aksiydi yedi beynimi bütün günn oğlum oyun oynayalım diyorum ağlıyor yakalamaca oynayalım ağlıyor hamur oynuyor onda bile şekil olmadı diye kriz geçiriyor birlikte yapalım desen daha çok bağırıyor çok kötü bir gündü yürüyüş haricindede bişey yapmadım spor olarak puding yanima kar kaldı yani daha 1 haftayı bile kacamaksiz geciremiyorum ya tartıda hemen + tabi arkadaş resmen pusuda bekliyor yaaa
Yaparım kuzum sağol. Artık menü ve Spor sayfası ayrı olduğu içi daha kolay. Esra bana tabloyu da gönderdi.Vaktin var mı? Vaktin yoksa destek olabilirim
Tamam o zamanYaparım kuzum sağol. Artık menü ve Spor sayfası ayrı olduğu içi daha kolay. Esra bana tabloyu da gönderdi.
Fenalardayım. Sokağa çıkma yasağına iki oyun manyağı ile yakalandım. Yiyip içip yuvarlanıyorum. Düzenim şöyle; bir kaç gün diyet bir kaç gün kaçamak ile gün aşırı 15 dakika cardio.. ama tüm anlık stresleri yeme atakları ile geçiyorum maalesef.yeahhh! Benim işte buna ihtiyacım vaaaarrrAradığım motivasyon burada dostum! Peki dennisgo nerede spor deyince o geldi aklıma???
Daha listelere geri döneceksin neler duyuyor elf kulaklarımFenalardayım. Sokağa çıkma yasağına iki oyun manyağı ile yakalandım. Yiyip içip yuvarlanıyorum. Düzenim şöyle; bir kaç gün diyet bir kaç gün kaçamak ile gün aşırı 15 dakika cardio.. ama tüm anlık stresleri yeme atakları ile geçiyorum maalesef.
Sorma tüm çabalarımı çöpe atıyorum şu an. Bir nedenle verdim ve bir sonraki kilo verme nedenimin ne olmasını istiyordum. Hale bak.. her dolabı açışta ilaçlarla bakılıp yemeye devam ediyorum :) işin kötüsü vitaminlerimi insülin direnci ilacını falan da düzgün içmiyorum ama bazen gerçekten bir sinirleniyorum kendime sonra ayni boş vermişlik aynı saçmalıklara devam..Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyormezun oldu geri listelere dönebilmek için yiyomuş diyolar dennisgo
Emeklerini heba etme gerçekten daha sık buraya gelsen mi acaba? Menü falan yazsan yemezsin belkiSorma tüm çabalarımı çöpe atıyorum şu an. Bir nedenle verdim ve bir sonraki kilo verme nedenimin ne olmasını istiyordum. Hale bak.. her dolabı açışta ilaçlarla bakılıp yemeye devam ediyorum :) işin kötüsü vitaminlerimi insülin direnci ilacını falan da düzgün içmiyorum ama bazen gerçekten bir sinirleniyorum kendime sonra ayni boş vermişlik aynı saçmalıklara devam..
Cherry Mom kuzum benim program adim sayisi hic ilerlemiyor sanki. Yelegin cebinde telefon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?