- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #340.421
3 ince dilim sucuk 1 Porsiyon peynir yerine yenebilir. Salam sosis ise hiç sağlıklı değil. Çok canın istemiyorsa yememek en iyisi.. ben genelde hindi ya da tavuk füme tercih ediyorum salam yerine. Peynirle sandviç yapınca güzel bir ana öğün alternatifi oluyorGünaydın kizlaarr sucuk sosis salam hakkında ne düşünüyorsunuz
Üçüncü olmak da güzelll. Ama yürümek çok güzel iyiki başladı bu yarış. Rekabet gibi birbirimize ama vücudumuza ne güzel bi yatırım oldu. Teşekkürler
Anladım canım:) ya eşim sosis çok seviyor. Bazen ona pisirdigim de 1 tane de ben yiyorum o yüzden sormak istedim:)3 ince dilim sucuk 1 Porsiyon peynir yerine yenebilir. Salam sosis ise hiç sağlıklı değil. Çok canın istemiyorsa yememek en iyisi.. ben genelde hindi ya da tavuk füme tercih ediyorum salam yerine. Peynirle sandviç yapınca güzel bir ana öğün alternatifi oluyor
Daha önce yapmış mıydınOlur bakalım kimde daha çok etki edecek
❤❤❤❤❤ çok mutluyumArkadaşlar bu arada geleneksel
Walk challenge yarışmamızın
Cuma günü birincisi
Calypso95 13050 adım
Teşekkürler canımm ben de seni tebrik ederim
Yani besin değeri olarak hiç önerilmese de porsiyonların değişim listesinde 2 tane küçük sosis 1 tane yumurta veya 1 dilim peynir yerine geçerYani kahvaltıda 1-2 sosis yiyorum bazen. Ama bu kaçamak mi oluyor normal bir öğün mu oluyor?
Bende teşekkür ederim. Tlfun şarjı bitiyor hep iyi olmuyor yürümek onunla. Bilekliğim var, oda geriden sayıyor ama onunla denicem İnşaAllah bi dahaki sefereTeşekkürler canımm ben de seni tebrik ederim
Bende de var iyi kötü bi akıllı saat gibi bişey benimki de doğru ölçmüyor sankiBende teşekkür ederim. Tlfun şarjı bitiyor hep iyi olmuyor yürümek onunla. Bilekliğim var, oda geriden sayıyor ama onunla denicem İnşaAllah bi dahaki sefere
Koşubandında da oluyo kuzum. Pazartesi çarşamba cuma günleri yapıyoruzBu hafta ben de buna çabalayacağım geçen hafta olmadı. Koşu bandında yürüyüşü sayıyor muyduk ama acil öğrenmem lazım
Diyette pek fazla tüketilmemesi tavsiye ediyo canımGünaydın kizlaarr sucuk sosis salam hakkında ne düşünüyorsunuz
He cnm akıllı saat benimkide. Az ölçüyor adımı sanki ama bi deneyeyim diye düşündümBende de var iyi kötü bi akıllı saat gibi bişey benimki de doğru ölçmüyor sankievet şarj bitti mi sıkıntı ya
Anladım canım❤❤❤❤❤ çok mutluyum
Teşekkürler canımm ben de seni tebrik ederim
Yani besin değeri olarak hiç önerilmese de porsiyonların değişim listesinde 2 tane küçük sosis 1 tane yumurta veya 1 dilim peynir yerine geçer
Evet yapmıştım güzel sonuç almıştımDaha önce yapmış mıydın
Tmmdır cnm
Çok geçmişler olsun. Arada bir öyle kaçamaklar da olur. Aslında kaçamak bile sayılmaz. Ben diyetisyenimle diyet yaparken böyle şeyler yediğimde soruyorum hep. Mesela geçen gün bir öğünde bir tabak dolusu makarna yedim öğlen öğünümde. Nasıl dengeleyebilirim diye sorduğumda, akşam biraz sebze yanına 3 köfte veya sadece sebze yiyebilirsin yoğurtla birlikte demişti. Hemen dengeleyebiliyoruz aslında. Önemli olan kaçamak yaptım zaten deyip aynı modda ilerlememek. Ki bende çok olur o.Kizlar ben haftalardir ailemle evdeyim..babannem de bize katildi..bi acil servunenimiz olduydu hatirlasrsiniz..ben de aatim rahatsizligindan oturu evden caliaiyorum..haftalardir evdeyim..bizde durumlar boyle..
Şekersiz guzel gidiyordu ta ki bu gectigimiz hafta 2 defa makarna yedim. Bir de evde ekmek yaptik ondan yedim..ama onun disinda hic rafine sekerli oaketlinurun vs yok..sukur iyi gidiyor
Fenalardayım. Sokağa çıkma yasağına iki oyun manyağı ile yakalandım. Yiyip içip yuvarlanıyorum. Düzenim şöyle; bir kaç gün diyet bir kaç gün kaçamak ile gün aşırı 15 dakika cardio.. ama tüm anlık stresleri yeme atakları ile geçiyorum maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?