- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #341.601
Haydi ol olİyi olcam inşallah. Sağol cnm
Olsun canım az da olsa eksi. TebriklerGünaydin kızlar unutmadan kilo bildirimi yapayim.
87,30 mehteran takimi gibi 2 ileri 1 geri gidiyorum.bu arada regliyim sanki basketbol topu yutmus gibiyim olmasaydikilo farkedermiydi bilmiyorum.
Cherry Mom
Tebrikler canım haftaya daha iyi gider inşallahGünaydın. 67.8 kilo bildiririm. 200 gram gitmiş sadece
Kuzum frene bas artık. Sen 2 haftada toparlarsın buna inanıyorum ama yazık emekler gidiyo. Hadi harekete geç. Salı günü ip atlama yarışı vardı sen yoksun diye ben birinci oldumGünaydın herkese ;
Kilo bildireyim. Freni patlak bu araba belki duvara çarpar da durur.. size de ders olur. Ben yaptım siz yapmayın :)
Helal canım adet ödemine meydan okumuşsun. Haftaya daha iyi gidecek. TebriklerBuda benden migren geliyor hemen su içmem lazım ama ödemi attım sanırım
emnis(67,8/67,4/0,4/%0,60)
Vaoooww Süpersin. Tebrikler canım
Tebrikler canım çok iyiReglim denk gelmese daha da eksi gelirdim eminim. Çabalarımın karşılığının gözükmemesi buna bağlı ama buna da şükür.
Cherry Mom 52.2
Süpersin canım tebriklerGünaaaaydıııınnnnnnn........
Kızlar önce yazayım sonra okuyayım okumam gereken 10 sayfa galan birikmişDün 200 gr fazlaydım bu sabah nerdeyse 1000 gr gitmiş bu nasıl oluyor yahu Spor yapmadım kaslar bi saldı kendini rahatladı demek ki...
Bugün kilo: 66.4
Stresten oluyor mu bilmiyorum ama yanlış ölçülmüş olabilir mi? Ne bileyim aç kalma süren mi kısaydı kan vermeden önce.. açlık şekeri de yüksek mi? Ben de 850 kullanıyorum sabah akşam ama sokağa çıkma yasağı başlayınca bıraktım kafama göre. Aslında ideal kilodaydım açlık şekerim çok iyi gidiyordu bence doktor da bırakırdı gitsem :) şu an dünyaları yemeye başladım.neyse bu sabah doktorculuk oynamayı bıraktım ve ilaca tekrar başladım :)
Cuma walk challenge :))))Teşekkür ederim
Eveeet bu gazla güzel hareket yaparız, bugün ne yarışı vardı?
Haydi ol ol
balpamuk senden sonra arada vücudumu dinlendirmem gerektgine emin oldum sanırım bu Perşembe hiç spor yapmamayı deneyeceğim
Teşekkür ederim cnmTebrikler canım çok iyi
Allah Allah hiç mi fayda etmedi ya. Üzüldüm
Ooo en süründürenCuma walk challenge :))))
İnşallah kuzum hevesin gitsin istemem izne çıktığın kilondan gireceğin için biraz.ortalamaya olumsuz etki ederr sonuclara göre bakalım birlikte
Evet canım şimdilik artimiz yok masallahKızlar yazan herkes vermiş mi bana mı öyle geliyo
Bir de beni düşün. Kendimi kesecektim sinirden. Sanki kilo almıyorum da rokete bindim şişkolar diyarına gidiyorum :)Naptın senyatakta uykulu gözlerimle okuyodum fal taşı gibi açıldı gözlerim
Sen ne yaptın canım ilacını alabildin mi ?Haydi ol ol
Tebrikler çok güzel gitmişGünaydın canlarım 100den 98.9 kilomun %1.1 i gitmiş oldu demi
Ben bu hafta yavaş başladım. Her seferinde çok hızlı kilo verip bıktım ve bıraktım. Bu sefer kendimi çok yormadan sağlam ve düzenli adımlarla ilerleyeceğim.Tebrikler çok güzel gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?