- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #341.621
Sana da çarpıcı olmuştur sen artık aramıza geri dön ve kal kaybolma bi yereBir de beni düşün. Kendimi kesecektim sinirden. Sanki kilo almıyorum da rokete bindim şişkolar diyarına gidiyorum :)
İlk başladığım ilacı aldım, hastanelere gidilmiyo sanıyodum ama gidiliyomuş pazartesiye randevu aldım gitcem bakalımSen ne yaptın canım ilacını alabildin mi ?
Pazartesi aktivitesinden sonra kendimi sakatladım ama şimdi iyiyim yarım saat Leslie yaptım şimdi ip atlayacağım. Sonra da kahvaltı ederim :)Kuzum frene bas artık. Sen 2 haftada toparlarsın buna inanıyorum ama yazık emekler gidiyo. Hadi harekete geç. Salı günü ip atlama yarışı vardı sen yoksun diye ben birinci oldum
Tebrikler güzel gitmişGünaydın canlarım 100den 98.9 kilomun %1.1 i gitmiş oldu demi
İçinden geçtiğimiz süreç de öyle bir süreç zaten. Aşırı diyet düşük kalorili tek tip beslenme olmamalı hedefimiz. dengeli beslenip sağlıklı kilo verip fiziksel olarak güçlenmek en güzeli.Ben bu hafta yavaş başladım. Her seferinde çok hızlı kilo verip bıktım ve bıraktım. Bu sefer kendimi çok yormadan sağlam ve düzenli adımlarla ilerleyeceğim.
Konu üzerinde çalışıyoruz :)Cuma walk challenge :))))
Pazartesi aktivitesinden sonra kendimi sakatladım ama şimdi iyiyim yarım saat Leslie yaptım şimdi ip atlayacağım. Sonra da kahvaltı ederim :)
Bu durumda pazartesi çarşamba cuma yürüyüş salı ip atlama yarışması oldu galiba değil mi? Perşembe boş kalmalı bence sonuçta Cuma tartı var. Sadece bu yarışlara katılarak bile sağlam spor yapar insan.
Canim hosgeldin aramiza tekrarKonu üzerinde çalışıyoruz :)
Salı pazar zıplama gözlerimi kamaştırdın sen şu an. Hemen kendime geliyorum.Pazartesi walk challenge
Sali zıp zıp Challenge
Carsamba walk challenge
Persembe boş
Cuma walk challenge
Cumartesi boş
Pazar zıp zıp challenge
:)) 1.sayfayida guncelledim kizlarpawlover kuzumuz sagolsun ❤
Diyetten yana sıkıntı olmaz çünkü menüler ekmekli ve 3 öğün bende biliyorsun. Ama spordan fena patladım geçen sefer bu defa aynı hayata düşmek istemiyorum. Ama bu zalımlar 5 gün yarış koymuşlar. Olaya bir kaptırırsam yandım. Bazılarını pas geçmem lazımCanim hosgeldin aramiza tekrarben senin yapabilecegini biliyorum ama bu sefer yavas git olurmu,kalici olsun daha sonra yapamiycagim diyeti ve sporu yapma,geri aliyosun cunku.aliskamliklarimizi degistirmekte pek iyi degiliz
Eğer guzel kilolar verirsen emnis seni bi dahaki haftaya ekstrem durumdan listeye alsin takima faydan olurSalı pazar zıplama gözlerimi kamaştırdın sen şu an. Hemen kendime geliyorum.
17 nisanda 72.3 ile başlamış olayım.ilk hedef 69 şu an. Bu kez 60 a kadar gitmekten yanayım ama ilerleyen günlerde karar vereceğim.
Diyetten yana sıkıntı olmaz çünkü menüler ekmekli ve 3 öğün bende biliyorsun. Ama spordan fena patladım geçen sefer bu defa aynı hayata düşmek istemiyorum. Ama bu zalımlar 5 gün yarış koymuşlar. Olaya bir kaptırırsam yandım. Bazılarını pas geçmem lazım
[/QUOTE hem ye hem spor yap
Takıma girme konusunda kendime güvenmiyorum. Biraz tuhaf ataklarım var. 69 olsaydım ben de isterdim ama 72 nedir.. eni topu bir aydır evdeyiz. Bu yüzden evet listede motive olurum böyle yapmam ama bu artıya bakınca da saatli bomba gibiyimEğer guzel kilolar verirsen emnis seni bi dahaki haftaya ekstrem durumdan listeye alsin takima faydan oluristersen tabi
Geçen haftadan çıkarıcaksınBen yeniyim malum bu hesaplama işinde bisey sormak istiyorum başlangıç kilosundan bu haftaki kiloyu mu cikarcam yoksa geçen hafta geldiğim kilodan mı cikartcam
Ben de bugün dışarı çıkacağım.. hastaneye gitmem gerekiyor ama içeri girmeyeceğim rutin ilaçlarımızın reçeteleri yazılmış kapıdan alıp geleceğim. Bu ne demek? Biraz daha adım demek :)Ben alışveriş e gidiyorum gelince gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?