- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #341.581
Tebrikler ödem de en kolay gidecek kilo sonuç da o da haftaya eksi yazar. Çabalar hiç kaybolmuyor neyse ki..Reglim denk gelmese daha da eksi gelirdim eminim. Çabalarımın karşılığının gözükmemesi buna bağlı ama buna da şükür.
Cherry Mom 52.2
Günaydın herkese ;
Kilo bildireyim. Freni patlak bu araba belki duvara çarpar da durur.. size de ders olur. Ben yaptım siz yapmayın :)
Tebrikler canım. Boşuna demiyorlar sık sık tartılmayın diye. Vücudun anlık durumu neyse işte önce artı gelmişsin bir gün sonra her şey normale dönmüş.Günaaaaydıııınnnnnnn........
Kızlar önce yazayım sonra okuyayım okumam gereken 10 sayfa galan birikmişDün 200 gr fazlaydım bu sabah nerdeyse 1000 gr gitmiş bu nasıl oluyor yahu Spor yapmadım kaslar bi saldı kendini rahatladı demek ki...
Bugün kilo: 66.4
Birinci durma girişimimin üstüne neredeyse + 4 ekleyecekmişim. Şimdi durdum bakalım. Buradan yokuş aşağı kendimi yuvarlayacağım karar verdim bu sabah.Deniz beni şaşırtıyorsunO kadar azim o kadar emekk... Lütfen hemen dur de yoksa sonrası acayip moral bozukluğu ve demoralize oluyor insan toparlamak daha da zorlaşıyor. Hemen topla kendini...
Tebrikler canım gayretin için teşekkürlerBu kadar düşebildim
Hemde kahvaltı sonrası aaa ne ilginç merakla bekliyoruzKızlar aç karnına ölçülmüştüm tuvalet sıkıntısı varken -200 gelmişti . Kahvaltı sonrası tuvalet sıkıntısı gelince -700 geldim ama biraz daha acıkayım asıl sonucu o zaman yazayım
Çok iyi 74.8 hedefime ulaşcam galiba bu haftaHemde kahvaltı sonrası aaa ne ilginç merakla bekliyoruz
Ben de bir aydır ilacımı içmiyorum. Ama bugün tekrar başlayacağım.sen ilaç kullanıyor musun neden yükseldi öyle..
Tebrikler canımBu kadar düşebildim
TebriklerÇok iyi 74.8 hedefime ulaşcam galiba bu hafta
Stresten oluyor mu bilmiyorum ama yanlış ölçülmüş olabilir mi? Ne bileyim aç kalma süren mi kısaydı kan vermeden önce.. açlık şekeri de yüksek mi? Ben de 850 kullanıyorum sabah akşam ama sokağa çıkma yasağı başlayınca bıraktım kafama göre. Aslında ideal kilodaydım açlık şekerim çok iyi gidiyordu bence doktor da bırakırdı gitsem :) şu an dünyaları yemeye başladım.neyse bu sabah doktorculuk oynamayı bıraktım ve ilaca tekrar başladım :)Hicbilmiyorumki canim anlamadim strestenmi oldu bu ay reglide gec geldi vucudum su topladi resmen. Ben glifor 1000 lik kullaniyorum.sen ne kullaniyirsun
Neden olmasın sonuçta her cuma sabahı ödemli kalkıyorsun. Perşembeden sakla cuma yürüyüş yarışmasına eklebalpamuk senden sonra arada vücudumu dinlendirmem gerektgine emin oldum sanırım bu Perşembe hiç spor yapmamayı deneyeceğim
Naptın senGünaydın herkese ;
Kilo bildireyim. Freni patlak bu araba belki duvara çarpar da durur.. size de ders olur. Ben yaptım siz yapmayın :)
Teşekkür ederim. İnşallahTebrikler ödem de en kolay gidecek kilo sonuç da o da haftaya eksi yazar. Çabalar hiç kaybolmuyor neyse ki..
Senin keyfin yok sanki bi kaç gündürTeşekkür ederim. İnşallah
İyi olcam inşallah. Sağol cnmSenin keyfin yok sanki bi kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?