- 23 Mart 2016
- 29.728
- 90.113
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #341.881
Canim herkes çok iyi iş çıkardı üzülmek yookkEğer şu dönemim denk gelmese idi kesin - 500 görürdüm tartıda. Ama epeyce zorlu birgün inanın onun etkisi var. Takım için çok isterdimbu hafta 5ten sonra yemedim halbuki. Hatta eşim bile kızdı tek yiyorum diye
Kız tepmesinler tabanvay koşarsın iyi eksi gelirBakın bunlara rağmen yürüdüm
Ya deli buradaki hayvanlarKız tepmesinler tabanvay koşarsın iyi eksi gelir
Sağlık olsun canım sen iyi ol da. Haftaya da sen bombayı patlatırsınEğer şu dönemim denk gelmese idi kesin - 500 görürdüm tartıda. Ama epeyce zorlu birgün inanın onun etkisi var. Takım için çok isterdimbu hafta 5ten sonra yemedim halbuki. Hatta eşim bile kızdı tek yiyorum diye
Eksi geldin zaten can sıkılacak bişey yok kiEğer şu dönemim denk gelmese idi kesin - 500 görürdüm tartıda. Ama epeyce zorlu birgün inanın onun etkisi var. Takım için çok isterdimbu hafta 5ten sonra yemedim halbuki. Hatta eşim bile kızdı tek yiyorum diye
Bekliyoruz duş saça ağırlık yapar girmeden tartilİşten geldim duş alıp tartılıyorum yetişir se
Oh şahane antrenmanYa deli buradaki hayvanlarinsanları hiç sevmiyolar hele kazlar. Tam psikopatlar peşliyorlar insanı
Aynen dikkat etmem lazim bu haftaAferin sana yasa valla kaçamaklara dikkat et ama dönüşüm olmasın
Süpersin canım terleme yoluyla eksi gelmek de mümkün diyorsun yani. Kendimi güneşe vereceğim sayende
O zaman bi gol de benden
Süpersiniz ama siz yaKızlar birkaç gündür kabızlık sorunum vardı. Sabah kefir içmiştim o iyi geldi herhalde. Birşeyler yediğim halde 100 gramcık da benden indi. Belki belki bi etkisi olur listeyeCherry Mom ..
(84,6/83,8/0,8/%0,92)
Ben yanlış biliyor olabilirim ama duştan sonra 2 saat tartılınca sanki artı çıkıyor diye hatırlıyorum. Ama yanılıyor da olabilirim.İşten geldim duş alıp tartılıyorum yetişir se
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?