- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #341.841
Kiz millet 36 saatlik aclik yapiyo sus,susalimmVallaha son iki gun kabak detoksu yaptim. Bir de bu hafta full kardio yaptim. Hem gunluk sporlari mi yaptim hemde yaris sporlarina asildim ikisi birlesince oldu sanirim. Ama gecen haftaki sporlarin verimini alamamistim oda bu haftaya kaymis olabilir. Ama carsamba ve persembe gunu bildiginiz aç yattim.
Aferin sana yasa valla kaçamaklara dikkat et ama dönüşüm olmasınVallaha son iki gun kabak detoksu yaptim. Bir de bu hafta full kardio yaptim. Hem gunluk sporlari mi yaptim hemde yaris sporlarina asildim ikisi birlesince oldu sanirim. Ama gecen haftaki sporlarin verimini alamamistim oda bu haftaya kaymis olabilir. Ama carsamba ve persembe gunu bildiginiz aç yattim.
EvetKiz millet 36 saatlik aclik yapiyo sus,susalimm
Daha da düşmem herhalde ama tamamBen de düşmeye çalışayım biraz daha üçüncülüğü zorlayalım haydi kızlar çok yemeyenleri yürüyüş sonrası tekrar tartıya bekliyorum
Yaa ne kadar daha eksilmek gerekiyor kiYa 100 gr da ben eksilmistim alışverişte n gelince ama listeye faydasi yok
Yani yemek için yüzsüz değil yüzümün teneke olmadı lazımYaaaa deme oyleonlar fos kilo hemencik gidecek sen yeterki kopma buradan bak demedigimizi bırakmadık sıkıysa git.ye şimdi
Hayır canım kimse kendini paralamasin yani az yiyen düşme ihtimali olanlara dedim biz elimizden gelenin faZlasini yaptık bu şartlarda ceza almak bana hiiiiiiiccc koymazDaha da düşmem herhalde ama tamam
Yaa ne kadar daha eksilmek gerekiyor ki
Sen böyle yapıyorsun yaniKaçamak yaptıgımız günün ertesi günü karbonhidratı azaltıp suyu artırıp proteini (1,5 katı kadar) artrırsak kilo alımını önlemiş oluruz aklınızda bulunsun kızlar ama bu her zaman degil tabi en fazla haftada 1 gün
Yüzde hesaplayınca yangın var diye bağırarak koşasım geldiNe iyi etmis te yuzde hesaplamis dimi sagol emnis bid e bizle.ugrasmissin
Ahaha aynenSen böyle yapıyorsun yanigüzel bilgi
Şimdiki çocuklar gerçekten sıra dışı.. zorlar ama bir o kadar da tatlılar. Benim yeğenim eleştirildiği zaman usulca koltuğa uzanıp 5 dakika içinde uykuya dalıp horluyor yaSenin adın gerçekten “birsevgi”!!!Ne güzel şeyler yazmışsın. Bunları zaman zaman ben de düşünüyorum ama olay kontrolümden çıkınca sinirlerm zayıflıyor demek ki. Yahu bir İspanyolca çalışabiliyordum arada derede. O düzen de bozuldu. Notlarımı yazdığım defter ortada yok okuduğum kitap bir tarafa savrulmuş artık kapağını açasım gelmiyor böyle eşyalarıma kötü davranılınca hayattan soğuyorum. Bana ait bir şey yok ben yaşayamıyorum diyorum. Kendime kitap alsam kızıma da alıyorum, defter-kalem alınca ona da ayrı alıyorum. Ama yine brnimkiler karalanıyor, kayboluyor. İşte orada tahammül azalıyor artık... Konuşmaya gelince çok iyi laf yapıyor ama söylediklermi asla anlamıyor sanki. Geçen gün diyor ki; seneye ilkokula başlayacağım artık cüzdanım ve telefonum olacak ayrıca ilkokula gidenler modadan da anlar.... Pardon pardon dedim ne cüzdanı ne telefonu Yani özgür bir genç kız olmanın hayallerini yaşıyor 5.5 yaşında ama bana özgürlüğü yaşatmıyor sağolsun.
3. Olsak da güzel olur..İkinci de değiliz
Cok sevindim iyilesme evresinde olmasina..şifa olsun..beyon ve tramva iliskisi cok enteresan gercekten..aciga cikmis olmasina cok sevindimAh nrmyn ben o kadar çok çektim ki ellerimde ki egzamadan. Barış Muslu’yu her gece dinledim. Ona da sordum, bana eldeki egzama terkedilme travmasıyla ilgili dedi.Yahu dedim ne terkedilmesi... Hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Düşünüyorum düşünüyorum yokk... 4 yıl egzamayıacı çeke çeke kanıksamıştım artık. Şehirlerarası doktorlara mı gitmedim, biorezonans mı yaptırmadım... aklına ne gelirse denedim, bin çeşit ilaç, krem geldi bana çünkü her gören arkadaşım kafasına takıp çare arıyordu gören ağlayacak gibi oluyordu ellerimin haline. Bazen kan revan içinde kalıyordu her yerim yarık yarık nerdeyse kemiğe kadar ayrılır hale gelmişti parmak eklemlerinde ki yarıklar. Alçı gibi donuyordu ve en ağır kremler bile nemlendirmiyordu. Alçı gibi dediğim, elimi oynatsam o yarıklar açılacak o halde yani... Ben o hale dayandım onca zaman ancak bir gün kollarıma doğru yayılıpta kollarım da kaşınmaya başlayınca yere çökmüşüm salonun ortasında... Ki inanılmaz dayanıklıyımdır öyle kendini bırakan bir tip değilim hep kuyruğum diktir.Ağladım ağladım dayanamıyorum artık dedim o kadar sinirlerm boşaldı ki...
Bir arkadaşım Esra ne olur hipnoterapiyi dene bunca şey denedin ya bir götüreyim seni dedi ısrarla. Çok bir ümitle gittiğimi söyleyemem ama işte travmam orada çıktı. Ve sonrasında hastalığım yeniden alevlenip tırmandı, çünkü travmayı bulduktan sonra böyle oluyormuş. O alevlenme döneminde 3 kez kortizon iğnesi yedim. Hipnozdan 1 sene sonra ellerimde bir şey kalmadı. O duyguyu boşalttım.
ve ben hayatımda öyle bir travma olmadı diyordum ama hipnozda şu çıktı; benim babam denizciydi. O denize gittiği için gerçekten küçükken etkileniyordum ve üzülüyordum.Adamın işi bu sonuçta beni terkedip gitmiş falan değilAma sonuçta bir ebeveyn boşluğu yaşıyordum işte o çocuk halimle. Sen hep o boşluğu hissettiğin için babanın yerini kendin dirençli durarak kapatmaya çalışmışsın ve bu da seni çok yormuş o babanın hayatıydı bu senin hayatın, o bağlılıktan kop ve babanı affet dedi. Biz o seansı yaptık işte. Ve ben gerçekten kurtuldum arkadaşlar.... Hiç yok değil arada bir stresli anımda minik minik yara açılabiliyor yine ellerimde ama çok küçük. Hemen üzerine kremi değdiriyorum ve geçiyor. Allah’a şükür ki ellerimi kullanabiliyorum artık özgürce. Yani Barış Muslu’dan çok faydalandım.
Sana kesinlikle katılıyorum ama aç kalarak zayıflamayı Özgür iradesi olarak gören birisi de seni anlamayabilir. Hedef tartıda eksilmekse insanlar aç susuz kalabiliyor.. ben başka türlü kilo veremiyorum lafını da çok sık duyarız ya zaten.. amaç sağlıklı eksilmem olmalı ama onu da birisine dayanamıyorum maalesefBen bu duruma itiraz.etmeyi.dusunuyorum diyet grubu burası açlık grubu değil ki.
Az fark var bi takımla bakalım3. Olsak da güzel olur..
Yürüyüş yarışmamız için yürüyeceğim canımHayır
Hayır canım kimse kendini paralamasin yani az yiyen düşme ihtimali olanlara dedim biz elimizden gelenin faZlasini yaptık bu şartlarda ceza almak bana hiiiiiiiccc koymaz
Acaba su orucu mu yapiyorlar..ben de şifa icin yaptimdi bir kac yil once..aclik orucu şifali birsey..ben doktor kontrolunde yaptimdi..ama tabi haklisin o saglik icin olan bir durum.ve ekstrem..buradaki diyet mantigi ile pek alakali olmayabilir..o bir arinma sureci..detoks gibi..sadece su icmeyi degil karaciger temizligi basta olmak.uzere organ temizliklerini kapsiyorBen bu duruma itiraz.etmeyi.dusunuyorum diyet grubu burası açlık grubu değil ki.
Evet şu orucu yapıyorlar banada hiç diyet grubu içinde olmaması gerekiyor gibi geliyor heleki böyle yarışma ortamında ben iletirim karar yönetimin tabiAcaba su orucu mu yapiyorlar..ben de şifa icin yaptimdi bir kac yil once..aclik orucu şifali birsey..ben doktor kontrolunde yaptimdi..ama tabi haklisin o saglik icin olan bir durum.ve ekstrem..buradaki diyet mantigi ile pek alakali olmayabilir..o bir arinma sureci..detoks gibi..sadece su icmeyi degil karaciger temizligi basta olmak.uzere organ temizliklerini kapsiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?