Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kiz millet 36 saatlik aclik yapiyo sus,susalimm

Aferin sana yasa valla kaçamaklara dikkat et ama dönüşüm olmasın

Sen böyle yapıyorsun yani güzel bilgi

Şimdiki çocuklar gerçekten sıra dışı.. zorlar ama bir o kadar da tatlılar. Benim yeğenim eleştirildiği zaman usulca koltuğa uzanıp 5 dakika içinde uykuya dalıp horluyor ya işlerine gelmeyince kapatıyorlar kendilerini ama kesinlikle anlamamaktan değil hoşlarına gitmediği için yapıyorlar.

Cok sevindim iyilesme evresinde olmasina..şifa olsun..beyon ve tramva iliskisi cok enteresan gercekten..aciga cikmis olmasina cok sevindim

Ben bu duruma itiraz.etmeyi.dusunuyorum diyet grubu burası açlık grubu değil ki.
Sana kesinlikle katılıyorum ama aç kalarak zayıflamayı Özgür iradesi olarak gören birisi de seni anlamayabilir. Hedef tartıda eksilmekse insanlar aç susuz kalabiliyor.. ben başka türlü kilo veremiyorum lafını da çok sık duyarız ya zaten.. amaç sağlıklı eksilmem olmalı ama onu da birisine dayanamıyorum maalesef

Hayır

Hayır canım kimse kendini paralamasin yani az yiyen düşme ihtimali olanlara dedim biz elimizden gelenin faZlasini yaptık bu şartlarda ceza almak bana hiiiiiiiccc koymaz
Yürüyüş yarışmamız için yürüyeceğim canım ben de bu kadar çabadan sonra ceza alırsak ancak kilo vermek uğruna kendine işkence edenlere kızarım

Ben bu duruma itiraz.etmeyi.dusunuyorum diyet grubu burası açlık grubu değil ki.
Acaba su orucu mu yapiyorlar..ben de şifa icin yaptimdi bir kac yil once..aclik orucu şifali birsey..ben doktor kontrolunde yaptimdi..ama tabi haklisin o saglik icin olan bir durum.ve ekstrem..buradaki diyet mantigi ile pek alakali olmayabilir..o bir arinma sureci..detoks gibi..sadece su icmeyi degil karaciger temizligi basta olmak.uzere organ temizliklerini kapsiyor

Evet şu orucu yapıyorlar banada hiç diyet grubu içinde olmaması gerekiyor gibi geliyor heleki böyle yarışma ortamında ben iletirim karar yönetimin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…