Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet ne yazık ki insülin direnci var. Bulantılar yüzünden içmiyordum. Ama içmeyince de kilo veremiyorum. 2 gündür içiyorum ondan mide bulantısı yaşıyorum
İlaclar başlangıçta mide bulantısı yapar ya belki öyle bir yan etkidir geçmiş olsun çok güzel kilo vermişsin devamida gidince rahatsızlık düzelir belki

Aynen doğru ben hep 500 500 zıpladığım için bana hava hoş geliyo

Ne zaman içiyorsun peki? Ben yemek öncesi içiyorum ama bulantı olunca yemekle içiliyor diye bir bilgi var aklımda ama emin değilim
Yemekten sonra içiyordum. Ama şimdi diyetisyenim e sordum yemek arasında iç dedi. Çok iyi bir diyetisyene denk geldim kızlar gitmiyorum ama kafama takılan bişey olursa sağolsun hemen cevap veriyor.

kızlar kadınlar kulübü uygulamasına giriş yapılamiyor mu. Hani Playstore dakinden bahsediyorum

Emnisim alıntı yapamadım.. ama adım konusunu anladım canım.. spor hariç olanı yazarı. Bundan sonra.. şu dediğim spor setini satın alınma inşallah bugün .. daha düzenli bir sporum olur hem de etkili inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…