- 23 Mart 2016
- 29.835
- 90.287
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.561
İlaclar başlangıçta mide bulantısı yapar ya belki öyle bir yan etkidirEvet ne yazık ki insülin direnci var. Bulantılar yüzünden içmiyordum. Ama içmeyince de kilo veremiyorum. 2 gündür içiyorum ondan mide bulantısı yaşıyorum
Aynen doğru ben hep 500 500 zıpladığım için bana hava hoş geliyoAslında ipte de bu sayılar oluyor olmuyor değil ama takılmadan atlamak gerekiyor. E iki saat zıplayınca da yoruluyorsun ve daha sık ipe takılmaya başlıyorsun bu da ister istemez süreyi uzatıyor. İlk bir saat böyle gitse de ikinci saat biraz daha ite kaka gidiyor yani :)
Canım bugun zıpzıp günü ama çok yorulma olur mu kıyamam sanaBence bugun ye.. rakibin kaçamaksınız giderken çok şık bir hareket olacaktır. Sen keki al ben kazanan olayım
Evet 2 gün oldu başlayalıYeni mi başladın? Bende bulantı olmadı ama bildiğim kadarıyla zamanla geçiyor.
Annem şeker hastası. Bu ilacı kullanıyor ve 1 hafta aşırı mide bulantısı yaşadı. Hatta o derece oldu ki yemek bile yiyemedi. Yani ilk başlarda oluyormuş cnm.Evet 2 gün oldu başlayalı
Canım ortim benim ya nasıl da beni düşünüyor hiç merak etme az az yapıyorum :) bir bardak çay almaya gidiyorum mutfağa 2 zıplayıp geliyorum :)Canım bugun zıpzıp günü ama çok yorulma olur mu kıyamam sana
Canım ortim benim ya nasıl da beni düşünüyor hiç merak etme az az yapıyorum :) bir bardak çay almaya gidiyorum mutfağa 2 zıplayıp geliyorum :)
Halida ziplayinca hiç ses çıkmıyor ama denedin miBen evde zıplayamıyorum onun yerine ne yapsam Bi öneriniz var mı yoksa 20000 adıma devam mı edeyim
Ziplayamiyosan kendi sporlarını yap canım adım yarışlarına katılırsın başka gün:)Ben evde zıplayamıyorum onun yerine ne yapsam Bi öneriniz var mı yoksa 20000 adıma devam mı edeyim
Ne zaman içiyorsun peki? Ben yemek öncesi içiyorum ama bulantı olunca yemekle içiliyor diye bir bilgi var aklımda ama emin değilimEvet 2 gün oldu başlayalı
Ben başlayamadım sütlaç pişiriyorumHerkes zıplıyor ben gideyim kahvaltı hazırlayayımoğlanın gönlünü anca yaptım sabah sabah bana pasta yaptiracakti
Yemekten sonra içiyordum. Ama şimdi diyetisyenim e sordum yemek arasında iç dedi. Çok iyi bir diyetisyene denk geldim kızlar gitmiyorum ama kafama takılan bişey olursa sağolsun hemen cevap veriyor.Ne zaman içiyorsun peki? Ben yemek öncesi içiyorum ama bulantı olunca yemekle içiliyor diye bir bilgi var aklımda ama emin değilim
Ben girebiliyorum canım sorun gözükmüyorkızlar kadınlar kulübü uygulamasına giriş yapılamiyor mu. Hani Playstore dakinden bahsediyorum
Allah Allah tekrar deneyeyimBen girebiliyorum canım sorun gözükmüyor
Ay oldu vallaBen girebiliyorum canım sorun gözükmüyor
Aman kuzum dikkatBen başlayamadım sütlaç pişiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?