Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ip beni şimdiden öldürdü ya bu ne 10 bin şaka yapmıştım zaten ama yine de çok olsa iyiydi bacaklarım kopacak ahahahsh
İple daha zor ama değil mi. Sabah iple atladığımın yarısını çay kahve hazırlarken mutfakta ipsiz yaptım. parça parça olunca da terlemedim bile :)

Yeni başladıysan çok normal ben bi yılı aşkındır zıplıyorum başta ben de dennisgo ya diyodum içimden diyodum tabi nasıl zıplıyo diye yaptıkça yapılıyormuuuş
Zıpladıkça kolaylaşıyor, sayılar giderek artıyor. İnsan daha da keyif alıyor daha çok yapmaya başlayınca. Kendi gelişimini görüyorsun sonuçta :)

üzüm pekmezi ve üzüm sirkesi koydum.

Denedim alt komşudan şikayet geldi
Valla bizde herkes birbirine ses yapıyor ve herkes kabahatini bildiği için birbirine ses etmiyor sanırım
Alt komşum akşamları org çalıyor şarkı söylüyor, bizde Emre'nin koşması ve oyuncak sesi yeter,usttede 2 erkek çocuk habire misket oynuyor evlere şenlik halimiz yani o yüzden şikayet yok

Ayyy ben kendimi ise guce verdim kisliklar yazlıklar gömme dolaplar hepsini indirdim aşağı
Bitti sayılır birazdanda yemek yapacağım özetle sabah zipladigimla duruyorum
Süpersin devam et puanları biz toplarız.. ama üzülme senin de pırıl pırıl düzenin olacak bu yarışta. Bu hafta no kilo kazanacak anladım ben :)

İple daha zor ama değil mi. Sabah iple atladığımın yarısını çay kahve hazırlarken mutfakta ipsiz yaptım. parça parça olunca da terlemedim bile :)
Evet iple çok zor ama sayı az olsun etkili olsun morundayım şu an
Kızlar ne durumdasiniz huu huu
Yes fit Grubu? Ziplamalar ne alemde
Zıplıyoruz sen ne durumdasın

Çocuklarda heves etti bana evde kanguru sürüsü gibi zıplıyoruz

Süprmiş yaa

Bizde de durum aynı. Alt komşunun iki çocuğu var camları kapıları bir kapatıyorlarki apartman tepemize yıkılacak sanırsın. Ağlamak bağırmak... Annesi gestapo yetiştiriyor sanki onlara bi bağırıyor

Kızlar ya kilo verince oldu galiba göbek deliğinin iki yanında çatlak olmuş bende hem de yeni daha
Yok yahuu kaç kilo verdin ki ? Önceden vardır bence ben 15 verdim şimdi bir hışım gobegime baktım birşey yok gerçi bunyeye gorede degisir ama bilemedim o kadar çabuk olur mu
Benim bacağımın üst kısmında vardı o da genç kizliktan beri beyaz dalga gibi duruyor

Ben dee

Canım o kilo aldığında oluşmuştur. Kilo verdiğin zaman da farketmissindir.
Kız ben de öncedendir dedim de önceden bacaklarımda vardı onlar beyaz artık bu kırmızı daha yeni olmuş gibi 3.5 falan anca verdim daha ne bu olmaması lazım. Kilo aldığım zamandandır o zaman

Kız ben de öncedendir dedim de önceden bacaklarımda vardı onlar beyaz artık bu kırmızı daha yeni olmuş gibi 3.5 falan anca verdim daha ne bu olmaması lazım. Kilo aldığım zamandandır o zaman
Valla benim her yerim çatlak dolu o yüzden yeni çıkanları farkedemiyorum tek bildiğim, 90 kiloyken; bu kadar kilom var ama çatlağm yok derdim. Sonra bi kilo verdim kollar dahil her yer çatlak. Vücut şişken belli olmuyor çatlak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…