- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.541
İple daha çok yorulduğum için ipli başladım 10 bin zor tabi de sonuna kadar gidicez bakalım.Bence 10 bin ipsiz belki yapılır ama iple hiç sanmıyorum. Zorlasak o da olur gerçi.insan kendi sınırını da aşar bir şekilde. ama ertesi gün yerimizden kalkamayacağımızı garanti edebilirim.
Biz ettik bence sen etmeHaha sizi gidilerrrben tahinli kek yiceeemm ona saklıyorum kendimi. Belki yarın yapar haftayi kacamaksiz geçiririm belki bir dahaki cumayı beklerim bakayım
Ben bir türlü düzenli kol yapamıyorum. Düzenli yapsak kesin toparlar baksana sende başlamış bile. Tabiki zaman alacaktır ama akşamdan sabaha sarkmadığı için bence toparlarken de zaman alması normal.Ooo evet şimdi denedim evet yoruyor o da baya toparlariz insalah bu kolları ben bayadir dambilla bolgeesel hareket yapıyorum kolumun üst kısmı sertleşti ama tuzluklar hâla horon tepiyor
Ben zıplamasın sabah kısmını bitirdim. Şimdi kahvaltı çay kahve faslı. Öğlenden sonra bir tur daha iple yaparım. Sonra hal kalırsa ipsiz devam etmeyi düşünüyorum. Bu gün hepimiz deli puanlar alacağız bence sonuçta 5 zıplama 1 puan.. ipsiz biraz daha az olabilir ama yine de güzel puan :)İple daha çok yorulduğum için ipli başladım 10 bin zor tabi de sonuna kadar gidicez bakalım.
Kızlar aranızda glifır şeker ilacı kullanan var mı? Benim midemi bulandırıyor bu ilaç bulanmaması için ne yapmam lazım Bi fijri olan var mı?
Hmmm sabah 5000 atladım öğleden sonrada 5000 diyorsunBen zıplamasın sabah kısmını bitirdim. Şimdi kahvaltı çay kahve faslı. Öğlenden sonra bir tur daha iple yaparım. Sonra hal kalırsa ipsiz devam etmeyi düşünüyorum. Bu gün hepimiz deli puanlar alacağız bence sonuçta 5 zıplama 1 puan.. ipsiz biraz daha az olabilir ama yine de güzel puan :)
Ay sen atladın sandım dedim benim yalandan 10000e laf ediyolardıHmmm sabah 5000 atladım öğleden sonrada 5000 diyorsun
Evet ne yazık ki insülin direnci var. Bulantılar yüzünden içmiyordum. Ama içmeyince de kilo veremiyorum. 2 gündür içiyorum ondan mide bulantısı yaşıyorumUmutumut82 kullanıyordu sanırım görünce döner tatlim sana benim hiç bilgim yok .sende de mi insülin direnci var
Ben de öğle yemeği yapıyorum şimdi sonra yine devam etcem aynı gidiyoruzBen zıplamasın sabah kısmını bitirdim. Şimdi kahvaltı çay kahve faslı. Öğlenden sonra bir tur daha iple yaparım. Sonra hal kalırsa ipsiz devam etmeyi düşünüyorum. Bu gün hepimiz deli puanlar alacağız bence sonuçta 5 zıplama 1 puan.. ipsiz biraz daha az olabilir ama yine de güzel puan :)
Eline sağlık canım18.04.2020 5. Takim Menu Paylasimlari
Cherry Mom - Paylasim yapildi
Umutumut82 - Paylasim yapilmadi
@Cagrihilal1 - Paylasim yapildi
@kardelelen321 - Paylasim yapilmadi
pawlover - Paylasim yapildi
@Tempus - Paylasim yapildi
@melita09 - Paylasim yapilmadi
nrmyn - Paylasim yapildi
@reyyanmeftuni - Paylasim yapildi
Calypso95 - Paylasim yapildi
@Leyl-i-fer - Paylasim yapildi
@Papatya - Paylasim yapildi
arasveannesi - Paylasim yapilmadi
@bluuee - Paylasim yapildi
birsevgi - Paylasim yapildi
@_nazenince_ - Paylasim yapildi
dennisgo - Paylasim yapildi
@balpamuk - Paylasim yapildi
@Umudumvar07 - Paylasim yapilmadi
Ceylansnn - Paylasim yapildi
@hanmeli - Paylasim yapildi
Hırs gözümuzu kör ettti hahahhhAy sen atladın sandım dedim benim yalandan 10000e laf ediyolardı
Yeni mi başladın? Bende bulantı olmadı ama bildiğim kadarıyla zamanla geçiyor.Kızlar aranızda glifır şeker ilacı kullanan var mı? Benim midemi bulandırıyor bu ilaç bulanmaması için ne yapmam lazım Bi fijri olan var mı?
Sabah 5 bin atlamak isterdim temiz iş olurdu ama yarısını bile atlayamadım maalesef. Sen yazmadan önce süper iş başardım sanıyordum şimdi neden 5 bin atlamadım diye yerim artık kendimiHmmm sabah 5000 atladım öğleden sonrada 5000 diyorsun
Ahaha tek seferde 7 bin atlamışlığım var ama iki saat falan sürüyor şu an hala atlıyor olmasi lazımdı sanırımAy sen atladın sandım dedim benim yalandan 10000e laf ediyolardı
Sadece benim yemekler geriden geliyor. O da normal biz bir saat geriyiz. Belki biraz da geç başlıyor evde hayat.Ben de öğle yemeği yapıyorum şimdi sonra yine devam etcem aynı gidiyoruz
İpsiz ve trambolinde falan atalayınca daha hızlı oluyo. Ben trambolinde dkda 115-120 falan zıplıyorum çünküAhaha tek seferde 7 bin atlamışlığım var ama iki saat falan sürüyor şu an hala atlıyor olmasi lazımdı sanırım
Aslında ipte de bu sayılar oluyor olmuyor değil ama takılmadan atlamak gerekiyor. E iki saat zıplayınca da yoruluyorsun ve daha sık ipe takılmaya başlıyorsun bu da ister istemez süreyi uzatıyor. İlk bir saat böyle gitse de ikinci saat biraz daha ite kaka gidiyor yani :)İpsiz ve trambolinde falan atalayınca daha hızlı oluyo. Ben trambolinde dkda 115-120 falan zıplıyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?