Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir yanlışı da ben düzeltmek istiyorum. Sporla kilo verilecek diye bir şart da yok. Spor yapan insanların kas kitlesi artar ve kaslar ağırdır. Ben daha önce de spor yaptığım zamanlarda kıfayetlerim son derece bol gelmesine rağmen tartıda büyük bir fark görememiştim. Spor hocaları da hergün orda söylüyor zaten sporla kilo verilmez az yiyerek verilir diye. Bacaklarımda sıkılaşma var, pantolonların içinde üst bacaklarım yüzüyor resmen şalvar gibi geliyo artık. Emeğimin karşılığının alıyorum şükür.

Herkes farklıdır herkesin metabolizması farklıdır. şimdi ben bir başkasının diyetini yapınca ben de aynen onun kadar kilo mu vericem? madem herkes aynı neden hepimiz aynı diyeti yaparak formül gibi aynı kiloları veremiyoruz?

wallahi ya
bitmedi zaten
akşam da yicem
kalanı çöpe artık napim

iki kişi olunca böle oluyo bazen canım,haklısın.ya sürükleniyo çok yada sonunda ziyan oluyo

tebrik ederim sizleri. Her ne kadar takımın motivasyonunu bozan ben olsam da.

böle deme ama canım yaaa

yediklerin gayet güzel şuan bence canım
bana sorarsan çorbanın yanında 1 dilim ekmekte eklersen daha tok tutar

Sağolasın canım, akşam olsun bakalım da.

ben de biliyorum her şeyi yiyip sporla kilo verilmeyeceğini ama bi yandan yerken bi yandan spor yaparsan kas kütlen artar ama daha da kilolu görünebilirsin bu nedenle

ben sıkılaşmadın incelmedin demiyorumki
sadece dengeli beslenmiyosun sonra oturup bi sürü ıvır zıvır yiyosun diye yazdım bunları

ayrıca yanlış anlamışsın sanırım, ben sana elifin diyetini yap demedim, ben de biliyorum herkesin metabolizmasının farklı olduğunu, onu sadece örnek verdim, hepimize çok gelmişti listesi, günde 8-9 dilim ekmek yiyor ama yağ veriyor, gidiyor kiloları
kendi de demiş zaten abur cuburda hiç gözüm yok. canım çekmiyor diye

sana kaç zamandır diyorum ben, ekmek ye, tok tutar diye, ekmek yemeyip daha sonra acıktığında lahmacun pizza yiyeceğine 1 dilim ekmek yersin hem seni tok tutar, hem daha besleyicidir hem de pişman olacağın bir şeyi yapmamış olursun

ayrıca sadece az yemek değil az ve öz yemek kilo verdirir
az yiyorum diye sadece 1 kase çorba içersen kilo verirsin ama çok sağlıksız olur, kas ve su kaybedersin, metabolizman yavaşlar, daha sonra normal yemeye başladığında verdiklerini hoop geri alırsın

Afiyet olsun. Bu yemekleri yanında mı götürüyosun işe? Diyet listende yazan şeyler sonuçta bunlar.

evde hazırlıyorum çoğunu ama iş yerinde mutfağımızda var yapabildiklerimi burda da yapıyorum
çoğunu evden getirip ısıtıyorum sadece
dolapta hep yoğurdum sütüm kahvaltığım vardır zaten

beslenmen konusuna gelince bazen aldığın kalori ve protein miktarını arttırıp
metabolizmanı hızlandırabilirsin senin düştüğün hata bu
çakılıp kalmakda bundan dolayı oluyo direnci ters köşe yapmalısın
anlatmaya çalıştığım bu
az yemek değil metobalizmayı harekete geçirmek önemli olan

Gülhancım tabiyki herkes aynı diyetle aynı kiloyu vericek die bir durum yok ama bazı gerçekler yada doğrular desek daha doğru olur
bazı doğrularda varki bizde sana bunu anlatmaya çalışmıştık.hiçbirimiz birbirimizi kırmak için bişeyler söylemiyoruz burda.sakın alınma bununla ilgili.bugün sana yarın bana nede olsa
şu bir doğru ki eğer öğününde tam olarak yeterli beslenmezsen kaçamak yapmaya çok daha fazla meğilli olursun hepimizin birbirine anlatmak istediği bu aslında.

Bunun en güzel örneğide şuan için elifin diyet mönüsü olduğu için örnek olarak onu gösterdi arkadaşlar.

Bi kezde böle düşün bence

Afiyet olsun. Bu yemekleri yanında mı götürüyosun işe? Diyet listende yazan şeyler sonuçta bunlar.

fil diyeti evet
yavru fil jumbo

Ne güzel, en azından ısıtma imkanın varmış. Ben de artık işe yemek götürücem buz gibi olursa da olsun.

ne güzel, en azından ısıtma imkanın varmış. Ben de artık işe yemek götürücem buz gibi olursa da olsun.

ben genelde eve gidiyorum yemeğe ama yanımda getirdiğim zamanlarda oluyo
zeytinyağlı yemekleri biz soğuk yeriz eğer sizde de öyleyse öğlenleri zeytinyağlı tercih edersen ısıtma durumu olmaz.benden bi fikir

Anlıyorum canım. Salatalı yoğurtlu ve sebzeli bir menü oluşturmak şart.

canım kociş de yok ya
ben de kaşık hesabı yiyince bitmedi tabii

Anlıyorum canım. Salatalı yoğurtlu ve sebzeli bir menü oluşturmak şart.

yoğurt şart gülhan ben ne kadar bayılarak yemesem de her öğünde yiyorum sabah hariç
ve ara öğünlerde yarım bardak süt
light süt bile değil yarım yağlı ya da yağlı ne varsa
inanıyorum ben bu sayede kilo veriyorum
yoksa özel bişey yok totomu yayıp oturuyorum akşama kadar da
sen de protein ağırlıklı beslen bence
et tavuk balık süt ürünleri ve sebze
arada bakliyat pirinç hariç

ben genelde eve gidiyorum yemeğe ama yanımda getirdiğim zamanlarda oluyo
zeytinyağlı yemekleri biz soğuk yeriz eğer sizde de öyleyse öğlenleri zeytinyağlı tercih edersen ısıtma durumu olmaz.benden bi fikir

Evet öyle genelde zeytinyağlı oluyor. öbür türlü olursa da kaloriferin üstünde ısıtırım

Son düzenleme:
gülhancım kızlar da söylemiş zaten
ben söylediklerimin hiç birini sen kırmak veya üzmek için söylemedim
yardım etmeye çalışıyorum sadece

ama sen rahatsız olduysan canım bidaha yorum yapmam yediklerine, olur biter, sorun değil yani benim için

Evet öğle ve akşamları yarımşar bardak yoğurt için elimden geleni yapıcam. Gece de sütlü kahve. Arada da yarım bardak süt. böylece günde 2 su bardağı kadar olur hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…