- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #34.241
nerde ki senin koçiş
gülhancım kızlar da söylemiş zaten
ben söylediklerimin hiç birini sen kırmak veya üzmek için söylemedim
yardım etmeye çalışıyorum sadece
ama sen rahatsız olduysan canım bidaha yorum yapmam yediklerine, olur biter, sorun değil yani benim için
kızlar tebrikler, bu hafta 1. Olmuşsunuz.
ankarada, anacığının yanında
şakası bi yana, işleri vardı, benden önce gitmesi gerekiyodu, o yüzden ben pztden beri yalnızım
yarın ben de gidiyorum ama
pztden beri de hiç üşenmedim yemek salata hazırladım kendime hep :)))
bide sabah ısıttım yemekleri, saklama kabına koydum, işe gelince de doğrudan peteğin üstüne koydum, öğleyin de ılık ılık yedim iyi oldu, z.yağlı bile olsa ben pek sevmem de soğuk yemek yemeyi
bu arada bi elma yedim şimdi
dereceye giren de bizden ilk 3 de de adımız var süper
süper ya
aferin bize
hep böyle devam eder inşallah
ben demiştim esra bildirim yaptığında dereceye girebilir diye :))))
tebrik ediyorum onu da ayrıca
bide hiç sevmem ben demiştim diyenleri
ne yalan söyleyeyim fazla üzerime gelindiğini düşünüyorum. Denilenlere yanlış demiyorum ama kırıcı oldu bazı sözler. Yorum tabii ki yapıcaz birbirimize benim için sorun değil.
Ne yalan söyleyeyim fazla üzerime gelindiğini düşünüyorum. Denilenlere yanlış demiyorum ama kırıcı oldu bazı sözler. Yorum tabii ki yapıcaz birbirimize benim için sorun değil.
takım neden olduk kendi yaptığımız ama farkında olmadığımız yanlışları daha obejektif dışardan
birileri gözlemlesin bizi uyarsın motive etsin diye
hepimizin birbirimize yorum yapma hakkı olduğunu unutmayalım kızlar
bu eleştiriler olacak ki takım olmanın amacına ulaşalım
onun için kimse kimseye alınmasın alınacak darılacak bişey yok burda
mevzumuz diyet olunca eğriler de doğrular da fikir alışverişleri de olacak
canım özür dilerim seni kırdıysam
aslında biraz da bilerek söyledim bi kısmını hani seni kendine getirsin diye ama maksadını aştıysa k.bakma gülhancım
ben sadece senin daha sağlıklı beslenmeni, abur cuburdan uzak kalmanı istiyorum hepsi bu
Sağolasın canım anlıyorum ve ben de bunu hakediyorum hepsinin farkındayım ama bir kaç kere sürekli yaptıkları işe yaramıyor, motivasyonu bozacak gibi söylenilenlere kırıldım ben. İnanın dün geceden beri suratım asık ve etrafımdaki insanlara da yansıyo bu üzüntüm.
Eğer uygun görülürse ben takımdan çıkmak istiyorum yazdım kaç kere ama yollayamadım. Çünkü takım olmasa, sizler olmasanız ben bu yaptıklarımın kırkta birini bile yapamam. Hayatımda ilk kez bu kadar yeme düzeni oluşturmak için çaba sarfediyorum. Aslında normale göre kendimi aşmış durumdayım ama yine de yeterli değil biliyorum hızlanması lazım artık düzene girmek gerek.
Neyse unutalım hepsini, birinci olmuşuz bunu kutlayalım. Az da olsa benim de katkım var ama demi
sağolasın canım anlıyorum ve ben de bunu hakediyorum hepsinin farkındayım ama bir kaç kere sürekli yaptıkları işe yaramıyor, motivasyonu bozacak gibi söylenilenlere kırıldım ben. Inanın dün geceden beri suratım asık ve etrafımdaki insanlara da yansıyo bu üzüntüm.
Eğer uygun görülürse ben takımdan çıkmak istiyorum yazdım kaç kere ama yollayamadım. çünkü takım olmasa, sizler olmasanız ben bu yaptıklarımın kırkta birini bile yapamam. Hayatımda ilk kez bu kadar yeme düzeni oluşturmak için çaba sarfediyorum. Aslında normale göre kendimi aşmış durumdayım ama yine de yeterli değil biliyorum hızlanması lazım artık düzene girmek gerek.
Neyse unutalım hepsini, birinci olmuşuz bunu kutlayalım. Az da olsa benim de katkım var ama demi
Kızlar bu arada elma yerken yanında yudum yudum su içmek acayip tok tutuyo.
Ben bi internet sitesinde okumuştum
elma lifli bi gıda olduğu için yanında su içilince elma sünger gibi şişip tokluk hissi verirmiş.aklınızda olsun
Kızlar bu arada elma yerken yanında yudum yudum su içmek acayip tok tutuyo.
Ben bi internet sitesinde okumuştum
elma lifli bi gıda olduğu için yanında su içilince elma sünger gibi şişip tokluk hissi verirmiş.aklınızda olsun
canım kendi adıma ben özür dilerim senden kırıcı bişeyler söylediysem
sana motivasyonu bozacak mı denmiş
yok canım yanlış anlamış olmayasın
senanaz olmasın o katılmıyo takımdan çıkarıldı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?