- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.621
Yaaa cok sevindim...afiyet sifa olsun sana da kizina da..Kızlar ancak yazıyorum. Bir günüm bir günümü tutmuyor bu aralar yaa... Dün full enerjiydim, bugün ölü mod! Spor yapasım hiç yok. Dünyadan elimi eteğimi çekmiş bir haldeyim yineYine uyuyamadım sabah 6’ya kadar. Uyku düzenim çok bozuldu. 6’da uyudum 10.30’da uyandım. Gece otururken de 4.30 da artık dayanamadım 1 kase kuru üzüm-leblebi yedim. Sahur yapar gibi hissettim kendimi. Yoksa bu da Allahtan bana bir işaret mi
Bu arada öğle yemeği niyetinenrmyn in verdiği yulaflı-kakaolu tarifi yaptım. Yahu bu kadar mı iyi olabilir! İçinde sirke olduğu için terddütteydim ancak kızım bile bayıla bayıla yedi, bildiğin çikolata tadını verdi bize. nrmyn sen bu tarifi kendin mi geliştirdin yoksa bir yerden mi almıştın? Ya bayıldım bundan sonra tatlı krizimde tarifim belli! Ben içine 1 tane de ceviz kırdım, süperdi. Çok teşekkürler.
Öyledir o zaman çok sağol canımmValla benim her yerim çatlak doluo yüzden yeni çıkanları farkedemiyorum tek bildiğim, 90 kiloyken; bu kadar kilom var ama çatlağm yok derdim. Sonra bi kilo verdim kollar dahil her yer çatlak. Vücut şişken belli olmuyor çatlak
Balkona atKızlar şuan resmen sınanıyorum. Ev buram buram kek kokuyor abim kek yaptı pişmesini bekliyor. Kendimi nereye atsam bilmiyorum canım çok istiyor
Sabah 69 kiloyu azıcık ucundan görürsem sabah 1 dilim yiyebilir miyim
Aynen sabah ekmek yemeyip onun yerine yersen çok daha mantıklı olur ama sen bilirsin tabiSabah 69 kiloyu azıcık ucundan görürsem sabah 1 dilim yiyebilir miyim
Ceza yemeyi göze alamam. Ayrıca hiç dikkatinizi çekmedi dün bu kız 71.8 kg Dı yarın nasıl 69 görecek demediniz ama dün aç kalmam işe yaradı sabah tartıldığımda 70.2 kg dımAynen sabah ekmek yemeyip onun yerine yersen çok daha mantıklı olur ama sen bilirsin tabiben ceza yazmayı severim
Ac kalmak farkli bir psikoloji olusturuyor ya..pek tavsiye etmem. Ancak mevzu aclik orucu ise orada beyin kendisini kodluyor..digerinde ise sanki bir lastik var elinde ve gerer gibi dusun..biraktiginda aninda geri hale geliyor gibi..ya da elinde smislak bir sabunu siki siki tutmaya benziyor..hep kaciyor elinden..birinde vucut kitlik bilinci ile eyvah moduna giriyor ve biriktiriyor..digerinde yani aclik orucunda belli bir sure kendi kendime yeteyim depodakileri kullanayim diyor..bu cok acayip bi beyin calisma prensibiCeza yemeyi göze alamam. Ayrıca hiç dikkatinizi çekmedi dün bu kız 71.8 kg Dı yarın nasıl 69 görecek demediniz ama dün aç kalmam işe yaradı sabah tartıldığımda 70.2 kg dım ❤
Ben youtube yapiyorum tk500 31 dkk lik bir video ama 40 dk 500 kalori yazinca cikiyor. Bir de ergin kirbaç var bu ikisinden yapiyorum ben.Kızlar yaptığınız videoları bana atar mısınız denemek isterim
Kilo verirken catlak olmaz sanki. Alirken olmustur kilo verdikce belli olmaya baslamistirKızlar ya kilo verince oldu galiba göbek deliğinin iki yanında çatlak olmuş bende hem de yeni daha
Şimdi günü kapattım canım ben şuan tokum kendimi aç hissetmiyorum ama dün bildiğin açtım ir kaç kilo yeni başladığım için hızlı gitsin istiyorum sonrasında biraz esnek davranırımAc kalmak farkli bir psikoloji olusturuyor ya..pek tavsiye etmem. Ancak mevzu aclik orucu ise orada beyin kendisini kodluyor..digerinde ise sanki bir lastik var elinde ve gerer gibi dusun..biraktiginda aninda geri hale geliyor gibi..ya da elinde smislak bir sabunu siki siki tutmaya benziyor..hep kaciyor elinden..birinde vucut kitlik bilinci ile eyvah moduna giriyor ve biriktiriyor..digerinde yani aclik orucunda belli bir sure kendi kendime yeteyim depodakileri kullanayim diyor..bu cok acayip bi beyin calisma prensibi
Çalışanın elması kızarır ben daha yatışlardayım. Sen güzel bir başlangıç yaptın. İlerleyen saatlerde de aynı performansı bekliyoruz senden :) tabi kendimi de bir zahmet kalkmaya davet ediyorum :)
Canım kısa bir hatırlatma yapayim bilmeyen diğer arkadaşlar var ise onlarda dikkate alirsa sevinirim :)
Adim sayisinin adil olmasi için günlük diğer sporlarda adım sayari kapatalım çünkü ben hem spora ayrı hem adıma ayrı puan veriyorum çift puan alınmış oluyor bu durumda
Yani yürüyüş ise sadece yürüyüş spor ise sadece o spor olsun mümkünse
Ben youtube yapiyorum tk500 31 dkk lik bir video ama 40 dk 500 kalori yazinca cikiyor. Bir de ergin kirbaç var bu ikisinden yapiyorum ben.
Ah canım vallla burda aktif 20 kişi var bazen kendi kilomu bile karıştırıyorumCeza yemeyi göze alamam. Ayrıca hiç dikkatinizi çekmedi dün bu kız 71.8 kg Dı yarın nasıl 69 görecek demediniz ama dün aç kalmam işe yaradı sabah tartıldığımda 70.2 kg dım ❤
Onda daha zor değil mi ya.. ben hıphızlı kaptırıp 200 yapıyorum. Tabii kalça malça kalmıyor ağrıdan..Ben ipsiz trambolinde zıplıyorum ama
Aynen...Bende ipsiz 200 de kitlendim
Aman o komşular bela bela....Denedim alt komşudan şikayet geldi
Şu uygulamayı ben de indireyim daha kolay olacak öyle..Evet canım kadınlar kulübü yazınca çıkıyor ama bence opera daha iyi. Uygulamada reklamlar var:))
Aaa ben onu deneyecektim unuttumtatlı krizim geldiğinde deneyeyim madem ne sirkesi koydun canım.
Bana da oluyor arada üzerime ölü toprağı serilmiş gibi. Ama ha gayret deyip spora başlayınca gerisi geliyoriçindeki vicdan azabı da bitiyor haha bi dene
İmmmm bugünkü sporunun bir kısmı ceza sayılacak puan kırılacak ama ne kadarı bilmiyorum seni gidi hanmeliCherry Mom cim bakıyor o işlere sanırım
İnşallah artık şu 7 li rakamlardan bıktım biran önce 6 lı rakamları görmek istiyorum. Yarın sabah 1 dilim kek yersem ceza vermek yok dimiAh canım vallla burda aktif 20 kişi var bazen kendi kilomu bile karıştırıyorum
Aç kalmak bencede çok etkili bol bol leptin hormonu çalışıyor yani illa mide kazinacak öyle olmadan kilo gitmiyortebrik ederim çok güzel bir rakam yarın 69 u da görürsün inşallah
Koz ben de aynı senln durumundayım şu 7 lerden bıktım.. senelerce in Allah çık Allah.. tartım sipraiş ettim 69 görürmüyüm acaba .. ama hiç umudum yok bir ayı geçiştir hiç tartılmadımİnşallah artık şu 7 li rakamlardan bıktım biran önce 6 lı rakamları görmek istiyorum. Yarın sabah 1 dilim kek yersem ceza vermek yok dimi
Gün içinde ekmek yemezsen iyi halden ceza yokİnşallah artık şu 7 li rakamlardan bıktım biran önce 6 lı rakamları görmek istiyorum. Yarın sabah 1 dilim kek yersem ceza vermek yok dimi
Ekmek yemiyorum canım ben zaten ekmeği yemem için gerçekten iyi bir sebebim olması lazım. Ekmeksiz yiyemeyeceğim bişey olması lazım menemen gibi. Ama çok canım isterse o zaman az bişey yerimGün içinde ekmek yemezsen iyi halden ceza yok
Ben tam 5 ay 7 lerden 6 Lara düşmek için uğraştım fazla acele etme canım sakinlik her zaman iyidir kendini çok sıkarsan sonra ilk sıkintida bırakırsın bu işi.Biraz önce senin de dediğin gibi ilerde biraz esnek davran daha sağlıklı ve eminn adımlarla ilerlemiş olursun
İnşallah 6 lı rakamları artık görürüz ve bir daha 7 leri görmeyiz.Koz ben de aynı senln durumundayım şu 7 lerden bıktım.. senelerce in Allah çık Allah.. tartım sipraiş ettim 69 görürmüyüm acaba .. ama hiç umudum yok bir ayı geçiştir hiç tartılmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?