Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaa cok sevindim...afiyet sifa olsun sana da kizina da..
Acikcasi uydurdum onu ben ya..sirke ise yulafa eklesem acaba fermente olurmu mantigi ile ekledimdi..hatta o kadar goz karari ekliyorum ki malzemeleri..kizlara da soliim dur diyerek bi gun goz karari olculerimi duzenledim iste.. kakao tadini keskinlestirdigini bitter bi lezzet verdigini farkedince de bi tik fazla bile ekler oldummm..bu arada findik da çok yakısiyor

Öyledir o zaman çok sağol canımm

Aynen sabah ekmek yemeyip onun yerine yersen çok daha mantıklı olur ama sen bilirsin tabi ben ceza yazmayı severim
Ceza yemeyi göze alamam. Ayrıca hiç dikkatinizi çekmedi dün bu kız 71.8 kg Dı yarın nasıl 69 görecek demediniz ama dün aç kalmam işe yaradı sabah tartıldığımda 70.2 kg dım

Ceza yemeyi göze alamam. Ayrıca hiç dikkatinizi çekmedi dün bu kız 71.8 kg Dı yarın nasıl 69 görecek demediniz ama dün aç kalmam işe yaradı sabah tartıldığımda 70.2 kg dım ❤
Ac kalmak farkli bir psikoloji olusturuyor ya..pek tavsiye etmem. Ancak mevzu aclik orucu ise orada beyin kendisini kodluyor..digerinde ise sanki bir lastik var elinde ve gerer gibi dusun..biraktiginda aninda geri hale geliyor gibi..ya da elinde smislak bir sabunu siki siki tutmaya benziyor..hep kaciyor elinden..birinde vucut kitlik bilinci ile eyvah moduna giriyor ve biriktiriyor..digerinde yani aclik orucunda belli bir sure kendi kendime yeteyim depodakileri kullanayim diyor..bu cok acayip bi beyin calisma prensibi

Şimdi günü kapattım canım ben şuan tokum kendimi aç hissetmiyorum ama dün bildiğin açtım ir kaç kilo yeni başladığım için hızlı gitsin istiyorum sonrasında biraz esnek davranırım

Çalışanın elması kızarır ben daha yatışlardayım. Sen güzel bir başlangıç yaptın. İlerleyen saatlerde de aynı performansı bekliyoruz senden :) tabi kendimi de bir zahmet kalkmaya davet ediyorum :)
Ben youtube yapiyorum tk500 31 dkk lik bir video ama 40 dk 500 kalori yazinca cikiyor. Bir de ergin kirbaç var bu ikisinden yapiyorum ben.

Evet o videoları yaptım önceden epey zorluyor .. ben bugün p90x3 satın aldım canım bakalım yarını sabırsızlıkla bekliyorum

Ceza yemeyi göze alamam. Ayrıca hiç dikkatinizi çekmedi dün bu kız 71.8 kg Dı yarın nasıl 69 görecek demediniz ama dün aç kalmam işe yaradı sabah tartıldığımda 70.2 kg dım ❤
Ah canım vallla burda aktif 20 kişi var bazen kendi kilomu bile karıştırıyorum
Aç kalmak bencede çok etkili bol bol leptin hormonu çalışıyor yani illa mide kazinacak öyle olmadan kilo gitmiyor tebrik ederim çok güzel bir rakam yarın 69 u da görürsün inşallah

Ben ipsiz trambolinde zıplıyorum ama
Onda daha zor değil mi ya.. ben hıphızlı kaptırıp 200 yapıyorum. Tabii kalça malça kalmıyor ağrıdan..
Bende ipsiz 200 de kitlendim
Aynen...
Denedim alt komşudan şikayet geldi
Aman o komşular bela bela....
Şu uygulamayı ben de indireyim daha kolay olacak öyle..

Valla bak ekmeği yedim enson saat 15.00 da yarım tabak patlıcan yedim başka da yemek yok inşallah ceza olmaz dengelemeye çalışıyorum artık
@birsevgi @balpamuk androidde uygulama var ama iosta yok diye biliyorum

İnşallah artık şu 7 li rakamlardan bıktım biran önce 6 lı rakamları görmek istiyorum. Yarın sabah 1 dilim kek yersem ceza vermek yok dimi

İnşallah artık şu 7 li rakamlardan bıktım biran önce 6 lı rakamları görmek istiyorum. Yarın sabah 1 dilim kek yersem ceza vermek yok dimi
Koz ben de aynı senln durumundayım şu 7 lerden bıktım.. senelerce in Allah çık Allah.. tartım sipraiş ettim 69 görürmüyüm acaba .. ama hiç umudum yok bir ayı geçiştir hiç tartılmadım

Gün içinde ekmek yemezsen iyi halden ceza yok
Ben tam 5 ay 7 lerden 6 Lara düşmek için uğraştım fazla acele etme canım sakinlik her zaman iyidir kendini çok sıkarsan sonra ilk sıkintida bırakırsın bu işi.Biraz önce senin de dediğin gibi ilerde biraz esnek davran daha sağlıklı ve eminn adımlarla ilerlemiş olursun

Ekmek yemiyorum canım ben zaten ekmeği yemem için gerçekten iyi bir sebebim olması lazım. Ekmeksiz yiyemeyeceğim bişey olması lazım menemen gibi. Ama çok canım isterse o zaman az bişey yerim

Koz ben de aynı senln durumundayım şu 7 lerden bıktım.. senelerce in Allah çık Allah.. tartım sipraiş ettim 69 görürmüyüm acaba .. ama hiç umudum yok bir ayı geçiştir hiç tartılmadım
İnşallah 6 lı rakamları artık görürüz ve bir daha 7 leri görmeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…