- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.641
Canım dünkü menunde bence sıkınti yokSabah
Peynirli omlet
2 zeytin, domates/salatalık
2 Etimek ( tuzsuz olanlardan)
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 sosis ()
Akşam
1 porsiyon tavuk ızgara
Közlenmiş patlıcan/biber/soğan
1 dilim tam buğday ekmek
ayran
Ara- bir fincan sütlü kahve, 1 hurma
2 litre su
spor- 30 dk bölgesel hareket, 15 dk reformer pilates
Bugün pek dikkat edememiş gibi hissediyorum sizce nasıl kızlar
O bazlama ne kadardıS,Peynir yumurta ekmek domates porrakal cay
Ö, kısır
A, çorba patlican bazlama
G, portakal
1,5 su
Seklinde usengecce yazılan bir menü
Allahım ne kadar da güzel temizlenmiş benim sütunlar
Bebeğim o liste spor puanı mı ? Cuma mı .. baktım şimdi 5.400 adım yapmışım o gün hiç spor da yapmadım ev de geziğim sayıSpor listesini guncelliyorumdahanmeli cuma yürüdüm diyordun ama süresi yada adım sayısı var mı ekleyeyim ?yazmamıştın galiba
Valla ya no kiloyu sen götürüyordun sende yapmadınAllahım ne kadar da güzel temizlenmiş benim sütunlar
Aferin kız helal vallaAbimin oyununa gelmedim kızlar zorla kek yedirmeye çalıştı ama yok dedim yarın 69 kiloyu görmem lazım dedim. Kendisi de sözde diyetteydi bugün neredeyse 2 ekmek yedi
Evet günlük menülerde yazan sporların toplam puanıBebeğim o liste spor puanı mı ? Cuma mı .. baktım şimdi 5.400 adım yapmışım o gün hiç spor da yapmadım ev de geziğim sayı
Eyvah eyvahKimse söylemez kiiiiiii
Tamam tatlım amma zaten ben cuma gece girdim ya grubaEvet günlük menülerde yazan sporların toplam puanı
Şimdi başladım kuzum. Bakalım ne kadar yapabilirsemValla ya no kiloyu sen götürüyordun sende yapmadın
Hayır canım onları hiç yazmana gerek yok menuyleŞimdi ben zıplarken saatte adım saymış.. o adımlar spordan olmuyor değil mi?
Galiba cogumuz öyleOcakta patates kızarırken ben zıplıyorım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?