- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.721
Şaka bir yana incittiysen dinlendirmek en iyisi canım. Üstüne üstüne gittikçe daha da sorun olabilir.Aynen vallaha ne yapacagiz bilmem ilk ip atlamaya basladigim zamanda boyle olmustu baya surmustu. Spor yapmakta zorlasiyor boyle
Zipladikca acilirsinBugün de böyle olsun salı zıplarsın sen de canım :)
Üç kağıtçıSen dün geceden başlayacaktın.. benim dün akşamki bölgeseli bugüne yazacak olmam gibi :)
Denize bak yaaaa sırf bize oynuyorŞaka bir yana incittiysen dinlendirmek en iyisi canım. Üstüne üstüne gittikçe daha da sorun olabilir.
Hemen mutfağa gidiyorum çay kahve su.. sıra ile hazırlayıp aralarda zıplayacağım :)Hala trambolindeyim korkun benden
Keşke biraz 12 den sonra zıplasaydım bugüne sayı epey artardıÜç kağıtçı
Bu hafta kazanacaksak sadece zıplayarak kazanamayız tabiki size çalışacağım :) ama sağlık gerçekten her şeyden önce geliyor. Şu süreçte kim hastaneye gitmek ister ki :)Denize bak yaaaa sırf bize oynuyorşaka yapıyorum bende önce sağlık ✌
Yok da kilo yarışında ne yapcam onu düşünmeye başladım ben. Sen bu azimle bu hafta hedefine ulaşırsın
Sakin sakin bıraktım zıplamayıHemen mutfağa gidiyorum çay kahve su.. sıra ile hazırlayıp aralarda zıplayacağım :)
Canim.duzensiz uyku seni böyle yapıyor duzeltmen lazım uykuları
Bugün de böyle olsun salı zıplarsın sen de canım :)
Üzgünüm mutfaktan yazıyorum biraz daha zıplar ben de dükkanı kapatırım. Yalnız bu ipsiz atlama süper ben salı bunu yapacağım. Odalar arası zıplaya zıplaya gezerim artık..Sakin sakin bıraktım zıplamayıbirsevgi ye yazıp kaçıyorum yarın hastaneye gitcem bi duş alayım sonuçlara yetişirim inşallah
Bende bugün çıtayı yükseltip tek seferde bin bin zıpladım tabi sonlara doğru 600lere düştü ama olsunduÜzgünüm mutfaktan yazıyorum biraz daha zıplar ben de dükkanı kapatırım. Yalnız bu ipsiz atlama süper ben salı bunu yapacağım. Odalar arası zıplaya zıplaya gezerim artık..
Geçen hafta uzun bir aradan sonra başlayınca bende de ağrı oldu hatta ufak sakatlık yaşadım. Ama şunu fark ettim sporu güne yayınca daha az oluyor ağrı canım. Bir de özellikle aşırı spor sonrası duş alırken kese yapmak benim kasları rahatlatıyor.HaklısınCherry Mom hiç bu kadar düzensiz bir uyku düzenim olmamıştı. Bünyem saçmalamaya başladı resmen.
Bugün gerçekten yapamayacağım galibadennisgo birde bacaklarım acayip gergin, kas ağrılarım var. Ya sen o kadar sporu yapıp nasıl dayanıyordun?? Ben pilatesi de bu yüzden bırakmıştım. Spordan sonra vücudum hep gergin ve ağrılı oluyor. Özwllikle bacaklarım. Gece rahat uyuyamıyorum bacaklarımın gerginliğinden. Koltukta oturduğum yerde sürekli uzatıp germe isteği oluyor bacaklarımı.
Bin bin mi kız ben toplamda o kadar yaptımBende bugün çıtayı yükseltip tek seferde bin bin zıpladım tabi sonlara doğru 600lere düştü ama olsundu
Ben ama hep zıplıyorum bisiklet yarışı olsa onda da sen kazanırsınBin bin mi kız ben toplamda o kadar yaptım
Aynen zaten zorlasanda olmuyor hele atlama hic olmuyor.Şaka bir yana incittiysen dinlendirmek en iyisi canım. Üstüne üstüne gittikçe daha da sorun olabilir.
Geçmiş olsun kız dikkat etAynen zaten zorlasanda olmuyor hele atlama hic olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?