Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim.duzensiz uyku seni böyle yapıyor duzeltmen lazım uykuları
Bugün de böyle olsun salı zıplarsın sen de canım :)

Haklısın Cherry Mom hiç bu kadar düzensiz bir uyku düzenim olmamıştı. Bünyem saçmalamaya başladı resmen.
Bugün gerçekten yapamayacağım galiba dennisgo birde bacaklarım acayip gergin, kas ağrılarım var. Ya sen o kadar sporu yapıp nasıl dayanıyordun?? Ben pilatesi de bu yüzden bırakmıştım. Spordan sonra vücudum hep gergin ve ağrılı oluyor. Özwllikle bacaklarım. Gece rahat uyuyamıyorum bacaklarımın gerginliğinden. Koltukta oturduğum yerde sürekli uzatıp germe isteği oluyor bacaklarımı.

Sakin sakin bıraktım zıplamayı birsevgi ye yazıp kaçıyorum yarın hastaneye gitcem bi duş alayım sonuçlara yetişirim inşallah
Üzgünüm mutfaktan yazıyorum biraz daha zıplar ben de dükkanı kapatırım. Yalnız bu ipsiz atlama süper ben salı bunu yapacağım. Odalar arası zıplaya zıplaya gezerim artık..

Üzgünüm mutfaktan yazıyorum biraz daha zıplar ben de dükkanı kapatırım. Yalnız bu ipsiz atlama süper ben salı bunu yapacağım. Odalar arası zıplaya zıplaya gezerim artık..
Bende bugün çıtayı yükseltip tek seferde bin bin zıpladım tabi sonlara doğru 600lere düştü ama olsundu

Geçen hafta uzun bir aradan sonra başlayınca bende de ağrı oldu hatta ufak sakatlık yaşadım. Ama şunu fark ettim sporu güne yayınca daha az oluyor ağrı canım. Bir de özellikle aşırı spor sonrası duş alırken kese yapmak benim kasları rahatlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…