- 23 Mart 2016
- 29.839
- 90.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.741
Anladım canim dinlen tabi takiliyoruzHaklısınCherry Mom hiç bu kadar düzensiz bir uyku düzenim olmamıştı. Bünyem saçmalamaya başladı resmen.
Bugün gerçekten yapamayacağım galibadennisgo birde bacaklarım acayip gergin, kas ağrılarım var. Ya sen o kadar sporu yapıp nasıl dayanıyordun?? Ben pilatesi de bu yüzden bırakmıştım. Spordan sonra vücudum hep gergin ve ağrılı oluyor. Özwllikle bacaklarım. Gece rahat uyuyamıyorum bacaklarımın gerginliğinden. Koltukta oturduğum yerde sürekli uzatıp germe isteği oluyor bacaklarımı.
Bu sayıların arasındaki zaman uzayınca yapmak kolaylaşıyor aslında. Sen ne kadar boşluk bıraktın bilmiyorum. Ama beni özellikle ipsiz kısım hiç zorlamadı çünkü azar azar aralarda zıpladım.Bende bugün çıtayı yükseltip tek seferde bin bin zıpladım tabi sonlara doğru 600lere düştü ama olsundu
Ah herkesdee olsa yapardıkBen ama hep zıplıyorum bisiklet yarışı olsa onda da sen kazanırsın
Bin zıplayıp çay kahve molası verdim dizi izledim filan baya gevşek yaptım. Kısa aralıklarla yapamazdım aynen. Evet bence de ipsiz daha kolay oluyo benim ip lokuma oyuncak olduBu sayıların arasındaki zaman uzayınca yapmak kolaylaşıyor aslında. Sen ne kadar boşluk bıraktın bilmiyorum. Ama beni özellikle ipsiz kısım hiç zorlamadı çünkü azar azar aralarda zıpladım.
Zaten zorlamadim kendimi ne yapsam da yetisemezdim sizeGeçmiş olsun kız dikkat et
Ama bence trambolin olsa siz de daha çok zıplardınız düz tabanda ipsiz de sevmiyorum ben ama trambolin çok eğlenceliZaten zorlamadim kendimi ne yapsam da yetisemezdim sizeben elli elli atliyorum kiz bin bin atliyor.
Bende 50.50Zaten zorlamadim kendimi ne yapsam da yetisemezdim sizeben elli elli atliyorum kiz bin bin atliyor.
Yazdım bakalım yaparlar inşallahKız yerim seni
Reyyan cevap vermiş zaten sen mesaj atta rica et kuzum ya
Teşekkürler canım buldum yazdımSite yöneticilerinden biri. Arama kısmında üye arama yeri var ordan bulup özel mesaj atabilirsin
Rica ederim canım.Teşekkürler canım buldum yazdım
Ben ipsiz 250 atlıyorum tek seferde..Bende 50.50
Nasıl bin bin yaBende bugün çıtayı yükseltip tek seferde bin bin zıpladım tabi sonlara doğru 600lere düştü ama olsundu
Tamam kuzumYazdım bakalım yaparlar inşallah
Ben ipsiz 250 atlıyorum tek seferde..
Neyse ben zaten kendi günlük hedefime ulaşmaya calisiyordum
Bence trambolin kolaylığıNasıl bin bin ya
Kızlar bugün zıplama günü ama benim sporum 21300 adım atmak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?