Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Duzenli ve tam yaptiktan sonra ise yarar bence. Boyle programlar zor oluyor zaten vazgecmeden yap
İnşallah canım tüm isteğim o motivasyonum kırılmadan devam edebilmek
Koridor ve mutfak arasında saatlerce mekik dokuyorum. Bugün halsizim ama 20000 adım atlıcam dedim diye azaltmadım hemde sabah 6 lı rakamları görmek istiyorum. Biraz hırs yaptım sanırım ama halsiziö şuanda
O kadar yürümekte de yarım saat cardıo yapsan daha çok kalori yakmaz mı?

Benlm annem de 20 bin adımı illa yapar hergğn Max 350 cal yakar ben cardıo yapıp 400 kal yalıyorum bir saatte bitiyor.. o tüm gün uğraşıyor

Gün içinde azda olsa bacak bel ve kol egzersize yapıyorum sarkma olmasın diye karantinada olunca bütün gün bize kalıyor malum

Kızlar ne bini ne 250 di öyleeee....
Ben kimlerle aynı takındayım daha alışamadım ha isimler kafamda allak bullak ama no kilo dayım bunu biliyorum

Ben de patates kızartması hazırlarken bin yaptım ama tek seferde değil tabii. 100 100.. ilk günüm benlm için kendime rekor oldu

Gün içinde azda olsa bacak bel ve kol egzersize yapıyorum sarkma olmasın diye karantinada olunca bütün gün bize kalıyor malum
Evet haklısın tüm gün evin için de başka iş kalmıyor.. biz de çatıya çıkıyoruz orada döne döne annem adımlıyordu.. ben de nasıl yaparım bakalım yarın artık

Kızlar bir rica daha sporları sonra ekliyorsunuz yazıyorsunuz falan ya onların hepsini menü spor sayfasina yazarsanız gözümden kacmaz aksi takdirde kacabilir hele no kilodansa gözüm hiç gormez
Ben sporumu sonra yazacağım diyip menü paylaşıyorum hep.. aslında gece spor da yapmıyorum genelde ben neden öyle yapıyorum ki. Bundan sonra dikkat edeceğim canım :)

işte ben hiç esneme yapmıyorum ondan mı ki acaba? Kas gevşetici de yok evde. Bari bundan sonra esneme yapayım spordan sonra.

Kahkaha attım deniz Sonra uyuyabildin mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…