- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.761
Aa son bulmadı bende bulmuştum bu sayıyı amaaböylece adım yarışları son buldu
Adım yarışmaları kaç adım oluyorböylece adım yarışları son buldu
İnşallah canım tüm isteğim o motivasyonum kırılmadan devam edebilmekDuzenli ve tam yaptiktan sonra ise yarar bence. Boyle programlar zor oluyor zaten vazgecmeden yap
O kadar yürümekte de yarım saat cardıo yapsan daha çok kalori yakmaz mı?Koridor ve mutfak arasında saatlerce mekik dokuyorum. Bugün halsizim ama 20000 adım atlıcam dedim diye azaltmadım hemde sabah 6 lı rakamları görmek istiyorum. Biraz hırs yaptım sanırım ama halsiziö şuanda
Gün içinde azda olsa bacak bel ve kol egzersize yapıyorum sarkma olmasın diye karantinada olunca bütün gün bize kalıyor malumİnşallah canım tüm isteğim o motivasyonum kırılmadan devam edebilmek
O kadar yürümekte de yarım saat cardıo yapsan daha çok kalori yakmaz mı?
Benlm annem de 20 bin adımı illa yapar hergğn Max 350 cal yakar ben cardıo yapıp 400 kal yalıyorum bir saatte bitiyor.. o tüm gün uğraşıyor
Evet haklısın tüm gün evin için de başka iş kalmıyor.. biz de çatıya çıkıyoruz orada döne döne annem adımlıyordu.. ben de nasıl yaparım bakalım yarın artıkGün içinde azda olsa bacak bel ve kol egzersize yapıyorum sarkma olmasın diye karantinada olunca bütün gün bize kalıyor malum
Evet pazartesi çarşamba cuma günleri de adım yarışıYarın da adım yarışı mı
Ben sporumu sonra yazacağım diyip menü paylaşıyorum hep.. aslında gece spor da yapmıyorum genelde ben neden öyle yapıyorum ki. Bundan sonra dikkat edeceğim canım :)Kızlar bir rica daha sporları sonra ekliyorsunuz yazıyorsunuz falan ya onların hepsini menü spor sayfasina yazarsanız gözümden kacmaz aksi takdirde kacabilir hele no kilodansa gözüm hiç gormez
Bence tartılma yarın moralin bozulmasınBu kadar sporun üstüne yarın sabah tartılmak istediğimi hiç sanmıyorum. Hem regl oldum hem spor ödemi yarın sabah nasıl bir tartı göreceğim acaba ?
Anladım canim dinlen tabi takiliyoruz
Ağrılar benimde çok oluyor ama 3 4 gün sonra geçiyor başka bir spor yapıyorum yine ağrı sonra yine 3 4 gün hamlikmesela bisiklete 4 5 gün cikmasam vücut hamliyor o kısmı bende anlamıyorum ama geçiyor kas gevsetici var mı.? Her spordan sonra birde esnetmek çok iyi oluyor muhakkak en az 5 dakika esnemek lazim
pawlover çok haklı biz hep zıplıyoruz bu sayılar normal.. Geçen haftalarda uyuyayım ben dedim kalktım.. yatmaya giderken ip gözüme takıldı ay dur biraz zıplayayım dedim. 1000 zıpladım ayak üzeri. Evdeki arkadaşımız diyor o nasıl bir şeydi öyle, uyku diye kalkıp 1000 ip atlamak nedir :)
Akşam üzeri başlamama rağmen gayet iyiyim bence19 Nisan Zıp Zıp Challenge Sonuçlarıı
Oscaaar goes toooo
1.pawlover 7500
2.dennisgo 7000
3.hanmeli 4000
Mehfam 3000
Cherry Mom 2000
birsevgi 2000
Tempus 1500
C Cagrihilal1 1200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?