- 23 Mart 2016
- 29.852
- 90.314
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #343.021
Evet seninde uyku duzenin değişmiş ama bence toparlan gece uykusu en kıymetli uyku saat 11 le 2 arasinda sanırım insan uyursa zayıflıyormusKızlar naber şu evde kaldığımız kötü günleri bir an önce yerde bırakmak dileği ile. Ev beni yuttu ev beni yedisabaha kadar oturup akşama kadar yatan tek ben miyim
Evet bu karantina süresi hepimizi mezun ederHepimiz beraber fit cikariz karantinadan
Ne oldu p90 dan mi :)Hiç yürümeye dermanım yok kızlar ya...
Ben de çok seviyorum normalde ama bugün böyle bi daha kıymetli geldiBende aynı şeyi istanbuldan Ankara'ya taşındıktan sonra hissttim yoksa hiç umrumda değildi her hafta sonu Maltepe sahile giderdik gözümün ucuyla bile bakmazdim denize
Geçen sene izmirde deniz kenarına gittikte ilk defa iyot kokusu aldim sanki icimi çeke cekeee yurudum.
Tam da o saatte uyaniğım ben. Normalde erken yatarım sabah da erkenden kalkarım ama bu karantina öldürdü beni.Evet seninde uyku duzenin değişmiş ama bence toparlan gece uykusu en kıymetli uyku saat 11 le 2 arasinda sanırım insan uyursa zayıflıyormus
Çocuk gelişimi çok teşekkür ederim.Yaa tahmin etmiştim branşın ne ? İnsallah atanirsin canım kolay gelsin
Sahibirsevgi senin branşın ne :)
Yaaa ben de ben de ben dekuzum kpss çalışıyorum. Aranamamış öğretmenim ben
Tarih canım. Lise örtmeni olacaktım atanabilseydimYaa tahmin etmiştim branşın ne ? İnsallah atanirsin canım kolay gelsin
Sahibirsevgi senin branşın ne :)
Allah çabalarını karşılıksız bırakmasın karantina güzel fırsat bunun içinÇocuk gelişimi çok teşekkür ederim.
Hayır dünkü zıplamaNe oldu p90 dan mi :)
Benden daha tembel değilsindir tatlımNapiyorsunuz kızlaarr adımlar ne alemde ben biraz tembelim bugün
Yaa akşam 10 da gorcez bakalimmBenden daha tembel değilsindir tatlım
Tarih mi ingilizce gibi duruyordunYaaa ben de ben de ben deama ben istikrarla ders çalışamıyorum nasıl devam ettiriyorsun
Tarih canım. Lise örtmeni olacaktım atanabilseydimgerçi çok geç sayılmaz 3 yıl önce mezun oldum ama kpss çalışmak ölüm gibi geliyo sayısal yapabilseydim zaten sözel bir bölüm okumazdim değil mi?
Benimde ağrıyor ama yürümek iyi geldi birde devamlı esnettimHayır dünkü zıplamabacaklarım tutmuyor.. bi de relg oldum bel ağrısı
Yaa hahaha ingilizce olsaydı keşkeTarih mi ingilizce gibi duruyordunoğlumun deyimiyle fikrim suya düştüüü
Ama bence sende biryerden başla heba etme yillarini sonra çoluk çocuk uzaklaşirsin mevzudan iyice
Bende tembelim ama yine olduğu kadar hareketliyim işteNapiyorsunuz kızlaarr adımlar ne alemde ben biraz tembelim bugün
Ne güzel yapmışsın.. ben bugpn erken pes ettim sanırımBenimde ağrıyor ama yürümek iyi geldi birde devamlı esnettim
Görecek bir şey yok inan kiYaa akşam 10 da gorcez bakalimm
Ben yarisamiyorum bizim kızlarla anam uçuyorlar 20 binleri buluyolarBende tembelim ama yine olduğu kadar hareketliyim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?