- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.981
Gencler evde 20000 adim nasi yapiyoruz yae..Allah rizasi icin bana da diyin..ben aktif.disarda oldugum donemde bile 7000 adimi goremiyordum
Valla kuzum kapı girişindeki koridorda Bi başlıyorum mutfağagidiyorum Bi güzergah belirledim kendime evi tavaf ediyorum öyleGencler evde 20000 adim nasi yapiyoruz yae..Allah rizasi icin bana da diyin..ben aktif.disarda oldugum donemde bile 7000 adimi goremiyordum
Koridoru tavaf ediyoruz canımmGencler evde 20000 adim nasi yapiyoruz yae..Allah rizasi icin bana da diyin..ben aktif.disarda oldugum donemde bile 7000 adimi goremiyordum
Ben dee öylee 1,3 artı nedir yaüzülme rakip bugün ben de 1 kg artı çıktımÖdemden muhtemelen...
Anladim ama benim ki niye 300 suandaKoridoru tavaf ediyoruz canımm
Ya darisi basima o zamanValla kuzum kapı girişindeki koridorda Bi başlıyorum mutfağagidiyorum Bi güzergah belirledim kendime evi tavaf ediyorum öyle
Bak bu mantikliymis..ama telefondaki yuruyus programini kandirabiliyomuyuz..malum onlar bizden akilli
Ben dee öylee 1,3 artı nedir yabelki 3 günlük tetoks yaparım salı çarşamba perşembe. Daha karar vermedim ama yarın sabah da artı çıkarsam öyle yapıcam yoksa takıma zarar vermek istemiyoruum
Küçükte olsa adımı adım olarak sayıyo yürü gitsinBak bu mantikliymis..ama telefondaki yuruyus programini kandirabiliyomuyuz..malum onlar bizden akilli
Ya darisi basima o zaman
Cok sukur yuruyebiliyorum..
Takimin mudavimleri bilir ocak ayinda belde diak kaymasi yaşadim ve degil yurumek ayaga dahi kalkamiyordum..cok sukur bugunune
Oo hadi bakalim..cok sevindimmKızlar kızlarilaç kullanmamama rağmen prolaktin çok güzel çıkmış tsh 2,7 onu anlamadım ama prolaktine çok sevindim
Ne güzel cnm çok sevindim. Diğer rahatsızlığın belli mi nasıl olduğuKızlar kızlarilaç kullanmamama rağmen prolaktin çok güzel çıkmış tsh 2,7 onu anlamadım ama prolaktine çok sevindim
Koşar gibi ama küçük ve seri bi şekilde adım atmak lazım ama yine de saatler aliyo tabiAnladim ama benim ki niye 300 suandasıkilıyorum ben yaaa
Bakkk ben bu kuru papatyayi cok sevdimmmBen dee öylee 1,3 artı nedir yabelki 3 günlük tetoks yaparım salı çarşamba perşembe. Daha karar vermedim ama yarın sabah da artı çıkarsam öyle yapıcam yoksa takıma zarar vermek istemiyoruum
Bende sinir oliyorum genetik isteBiliyorum bunları ama yine de insan sinir oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?