Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gencler evde 20000 adim nasi yapiyoruz yae..Allah rizasi icin bana da diyin..ben aktif.disarda oldugum donemde bile 7000 adimi goremiyordum
Valla kuzum kapı girişindeki koridorda Bi başlıyorum mutfağagidiyorum Bi güzergah belirledim kendime evi tavaf ediyorum öyle

üzülme rakip bugün ben de 1 kg artı çıktım Ödemden muhtemelen...
Ben dee öylee 1,3 artı nedir ya belki 3 günlük tetoks yaparım salı çarşamba perşembe. Daha karar vermedim ama yarın sabah da artı çıkarsam öyle yapıcam yoksa takıma zarar vermek istemiyoruum

Valla kuzum kapı girişindeki koridorda Bi başlıyorum mutfağagidiyorum Bi güzergah belirledim kendime evi tavaf ediyorum öyle
Ya darisi basima o zaman
Cok sukur yuruyebiliyorum..
Takimin mudavimleri bilir ocak ayinda belde diak kaymasi yaşadim ve degil yurumek ayaga dahi kalkamiyordum..cok sukur bugunune

Ben dee öylee 1,3 artı nedir ya belki 3 günlük tetoks yaparım salı çarşamba perşembe. Daha karar vermedim ama yarın sabah da artı çıkarsam öyle yapıcam yoksa takıma zarar vermek istemiyoruum

Ben de yarından itibaren diyetisyenimin verdiği 3 günlük bir liste var onu yapacağım.

Bakkk ben bu kuru papatyayi cok sevdimmm papatya hiç böyle şeyler demez kaçamak yapar dururdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…